Hledá mě exekutor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
17.3.15 17:02
@Anonymní píše:
@blecha72 a stačilo to? měli jste potom klid?

koupili jsme barák, bývalým majitelům začaly chodit takové dopisy. Zavolali jsme s tím, že jsme barák koupili a dotyční zde již nebydlí, časem to ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 08:21

Muzu se zeptat mam problem, chodim normalne do prace a strhavaji mi exekuci z platu, ted mi ve stredu prisla sms ze dluzim tam a tam a ze to mam zaplatim do patka s tim ze jsem volala na Exek.urad a tam se semnou vubec nebavili jen mi rekli ze na tuto ex.jim nechodi penize ptz.jsou v poradi, mam prednostni a toto je nepred. A pokud nezaplatim najdou me a prijdou i se stehovakama, nevim co delat nechteli se vubec domluvit na splatkach i nad ramec moznosti, co mam tedy delat chci poslat aspon malou cast protoze na cele zaplaceni nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.16 08:31
@lilinka 28 píše:
Muzu se zeptat mam problem, chodim normalne do prace a strhavaji mi exekuci z platu, ted mi ve stredu prisla sms ze dluzim tam a tam a ze to mam zaplatim do patka s tim ze jsem volala na Exek.urad a tam se semnou vubec nebavili jen mi rekli ze na tuto ex.jim nechodi penize ptz.jsou v poradi, mam prednostni a toto je nepred. A pokud nezaplatim najdou me a prijdou i se stehovakama, nevim co delat nechteli se vubec domluvit na splatkach i nad ramec moznosti, co mam tedy delat chci poslat aspon malou cast protoze na cele zaplaceni nemam

Za mě. Pokud ti řekli, že ta jejich pohledávka je nepřednostní, tak musí počkat, než se splatí ta přednostní pohledávka, protože ti musí zbýt nějaké minimum. To je to, co se týká výplaty. Co se týká zabavování majetku, tak nevím, jestli to takto provést lze. Jinak ti nesmí zabavit všechno, pohledej na netu, co ti musí nechat. Ale snad ti odpoví někdo, kdo ví více.

• Citovat
  • Upravit
25.11.16 08:38

lilinka anonymni

Dekuju ano ma ucetni mi poslala rozpis dluznych castek a tato ex..je neprednostni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová