Hledá se českolipanda :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
22.8.06 10:07

Petrunko pokud se ostatní neozvou mohli by jsme se sejít aspon spolu, co říkáš, ve středu na špičáku u cukrárny? Co říkáš Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
22.8.06 15:04

Jani a nešlo by to třeba spíš v pátek? Švagrová ještě nerodila, tak bych jela do Lípy dvakrát za sebou. Ale jak se ti to hodí. A tu cukrárnu myslíš tu u autobusový zastávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
22.8.06 15:15

ok třeba v pátek to nevadí, opravdu myslim tu cukrárnu u zastávky, je tam hezký posezení, neni to ani daleko z nemocnice a já taky bydlím kousek. Domluvíme se na hodině v koli a bude to zatim ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
22.8.06 21:38

Tak už mám s mámou domluvený, že přijedu v pátek. Švagrová už porodila dneska v odpoledne, takže půjdu juknout na malou. Do tý cukrárny to mám od mámy kousek, bydlí hned u Centrálu. Co třeba ve 14. hod? Jak se poznáme? Mě nepřehlídneš. Asi 10 kg nadváhy :lol: :oops: , krátký vlasy a khaki-žlutý kočár Mikádo.
A co ostatní, nikdo se nepřidá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
23.8.06 07:45

ok ve 14.00 hod. jsem tam mě taky nepřehlídneš taky min 10 - 15 kg nadváhy a dva kluci okolo mě větší a menší blondáčci to se nedá přehlídnout už se moc těším. Jana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
24.8.06 21:26

Jani,
tak nezapomeň ve 14. hod. V pátek se už nedostanu k netu, tak ti to připomínám teď. Doufám, že nebude pršet. Tak čau zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.06 09:39

Jé, to je škoda, já si nevšimla že se domlouvá srazík. v pátek bych sice stejně nemohla, zrovínka jsem se vdávala ale ráda bych se k nějakému dalšímu přidala. nevymyslíme zase něco? teda až se trošku počasí umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
31.8.06 09:44

Teda Míšo, to je ale blbá výmluva. To sis klidně tu svatbu mohla posunout. :lol: :lol: :lol:

A myslíš, že bude ještě letos hezky? Já to vidím tak až na příští jaro. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
31.8.06 10:05

taky se přidávám k druhému srazíku, kéž by nás tam bylo už víc! Míšo to platí hlavně pro tebe! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.06 14:00

Já se ráda přidám a možná nebudu sama. Kamarádka má skoro stejně starého chlapečka jako já, možná by se přidali.

Výmluva blbá no, ale já ani nevěděla že se bude srazíkovat. pár dní nebyl čas, tak jsem nekoukla a ono tohle.

Na další ale určitě dorazíme. Jestli bude teplo ještě letos to netuším, ale doufám ve stejný podzim jako loni. bylo by to fajn, mě se ještě nechce mrznout.

Chystám se začít chodit cvičit, nechcete se někdo přidat? potřebuju se přes zimu dostat zpět do formy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
31.8.06 14:04

Ahojky všem, tady se koukám rozeběhla pěkná debata, dlouho jsem sem taky nekoukala. Ani nevím že byl srazík :( no až budete něco domlouvat dejte vědět na SZ, rada vas poznam. :) Jojinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
31.8.06 14:43

taky hodlám schodit par kilo, takže by se nějaký to cvičení hodilo, a jinak Joji já na tebe zapoměla chtěla jsem ti poslat smsku ale nějak jsem na to zapoměla, moc se omlouvám snad budeme mít šanci to napravit a všechny se sejít. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
31.8.06 21:56

Jo, jo, taky budu muset začít chodit cvičit. Do Lípy to mám trošku z ruky, takže u nás v Doksech. Chodila jsem tam už před otěhotněním. Říkala jsem si, že začnu od září, ale to se nějak blíží … :lol: Nejhorší je to zase poprvý. Ani nevím, od kolika hodin to je. Budu se tam muset mrknout. Asi zkusím jednou týdně aerobik a jednou spinning. Tak uvidíme, jestli se tam nesložím. Přece jen 10 kg navíc je 10 kg navíc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
1.9.06 12:17

Taky bych potřebovala 10 kg dolů. nějak ale nejdou. chystám se taky na spinning 2× týdně a později bych možná něco přidala. jenže mám problém to zvládat časově. malý chodí v 7 spát a usne jen s maminkou a jestli si dobře pamatuju, spinning jetu právě od 7. no, ještě si tam zajdu a vykoumám to. kdyžtak se Janco79 můžeš přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.9.06 11:35

Posouvám nás trošku nahoru, nějak to zase upadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie