Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc jich není, ale my tu jsme. Ikdyž jsme se tuším už potkali v nějaké diskuzi. Bohužel mě připadá, že snad v České Lípě nemá nikdo net.
Ahojky. No potkaly jsme se tady.
uz jsme si psaly pres SZ ale nejak to nedopadlo.
klido napis a muzeme nekam na prochazku s kocarkama.. ![]()
Taky mi to tak pripada, nebo mozna neznaji emimino. ![]()
Ahoj, tak já jsem přímo z Lípy. Jsi mě inspirovala k udělání metříku
Takže se snažíte o mimi? A proč hledáš někoho z Lípy? Na pokec?
No miminko jsme počali už v prosinci, ale bohužel
Budeme se samozřejmě snažit dál.
No našla jsem diskuzi z Lípy, ale hrozně starou, tak mě napadlo zjistit, jestli je tu ještě někdo…
Jinak já chodila na pátovku a pak gympl…jestli náhodou ![]()
Nepocházím z Lípy, ale chodila jsem tu na střední tehdy ještě ekonomku, to už je strášně dávno, tehdy byl gympl ještě vedle. Tak mě napadá kolik je Ti let? Mně je 38.
mě 27…tak se asi neznáme. Bydlela jsem ještě nedávno v Lípě - Mánesovka…ale šli jsme do Zákup
Tam máme kamarády. Já jinak pocházím z Jablonného. A jste v Zákupech spokojení? Já jsem si v Lípě nemohla dlouho zvyknout, furt mě to táhlo do Jabla, ale teď jsem spokojená a pokud se nám jednou podaří postavit mimo Lípu budu ještě spokojenější ![]()
A koho tu znáte? ![]()
Tady se budou prodávat pozemky…chtěla jsem z Lípy pryč…mám tady práci, nemusim už dojíždět a máme tu chalupu, babičku, kamarády…
Známe Káju dříve Hurbanovou (myslím) teď Žílovou. Jo tak to je fajn nemuset dojíždět. Já dojížděla hodně dlouho až poslední rok před mateřskou jsem pracovala v Lípě a chodila do práce pěšky. To bylo moc fajn. Taky bychom chtěli ještě jedno mimi. V mém věku už nemůžu otálet
Toho pravého jsem potkala v 35. No jo no! ![]()
Jo já jsem šťastná. Často si vzpomenu na babičku, říkala: všechno zlé je pro něco dobré ![]()