Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím nově příchozí
,
Jeni Barunka chodí do druhé cvikovské školky v Jiráskově ulici a jsem spokojená a narozky má také začátkem června ![]()
Izzz super, že se to vysvětlilo ![]()
Monco, teda ted koukam poradne na Barunky metrik a holky jsou narozeny uplne ve stejny den jen Tyna o rok pozdeji - mi to predtim nejak nedoslo ![]()
Jeni to je hezká náhoda, sousedka má holčinu 8.6. čtyřletou a ta chodí ke koníčkovi, tak budou vaše holky chodit spolu. A kde vlastně budete po prázdninách bydlet?
Ahoj holky, ke komu chodíte v Lípě a okolí k zubaři s dětmi i se sebou a jak jste spokojené? Malýmu bude rok a chtěla bych s ním zajít, ale nevím ke komu. Sama jezdím do LBC a tady v Lípě vůbec nemám přehled kdo je dobrý zubař. Poradíte?
Mariko,asi neporadím…já jezdím do Jablonného k Adamcové…
A nejsi na FB???je tam skupina maminky z Lípy a okolí,tam by určitě poradily
Ahojky, Petro díky, na FB moc nechodím, ale mrkla jsem. Maminky z Lípy jsem tam nenašla, ale našla jsem Bazárek pro maminky z Nového Boru a okolí, uvidíme co mi poradí
Zatím mi pár maminek radí Mudr. Bruncovou, že je prý hodná a děti k ní chodí rády, ale nevědí jestli bere.
Ahoj holky,
Mariko já chodím k Mudr.Murswiekové, je příjemná, ale bere pouze pokud se člověk přestěhoval nově do Lípy a hledá zubaře, jinak ne.Je to tady celkem bída
s těmi doktory ![]()
Ahoj holky,
Moni, my budeme po prazdninach v Dolni Svetle. Tak az pak budeme ve Cvikove casteji, muzeme se treba po vyzvednuti holek ze skolek sejit, kdyz se vam bude chtit. Chodi Tva mala na cely den nebo jen na dopoledne?
Mariko, co se tyka zubaru, tak my mame vsichni zubare v Praze a zatim menit asi nebudeme, precejen jsem v Praze aspon ja celkem casto, takze prip. navsteva zubare jde skloubit.
Holky díky moc, za rady se zubařem. Asi se nakonec nejdřív zkusím zeptat tam kde chodím já, je to sice v LBC, ale jsem tam spokojená, jen mi vadí tam jezdit… A kdyby někdo hledal, tak zubní hygienistku jsem v Lípě našla
Ale už dost o zubech brrr.
Ahojky,
Jeni jj to by šlo. Barunka chodí na celý den a občas jde v pátek po obídku. Ty jseš ještě na rodičáku nebo pracuješ?
Ahoj holky, Moni, kdepak ja pracuji uz od Tynina pul roku (RD jsme mela dvouletou) - mam home office a v Praze jsem v kancelari tak jeden den v tydnu + 1 - 2 dny v tydnu vetsinou sluzebni cesta po republice, jde to ale celkem skloubit s peci o Tynu.