Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pozdrav všem,
našla by se tu nastávající či stávající maminka z České Lípy?
ahoj jsem z český lípy ještě nedávno jsečm byla těhulka ale bohužel to nedopadlo dobře, ale doma mám dva krásný kluky. Napiš o sobě víc. Jana
jana79 píše:
ahoj jsem z český lípy ještě nedávno jsečm byla těhulka ale bohužel to nedopadlo dobře, ale doma mám dva krásný kluky. Napiš o sobě víc. Jana
Ahojky Jani,
tak to mě moc mrzí co píšeš. ![]()
No jsem ze Špičáku, čekáme první mimi. Bydlím tu půl roku a nějak tu nikoho neznám (alespoň zatím) Nevím co by Tě jeste zajímalo, klidne se ptej..
a odkud presne jsi Ty? Hana
ahoj jsem z holáku ale během týdne se budeme stěhovat na špičák do bardějovský v který ulici bydlíš?
V podstate o dve ulice vedle..
Alexandrovska.. ![]()
Budu dnes uz koncit, ale zitra tu budu zase od rana, muzeme si napsat vice treba pres mail poslu Ti ho. Tak se zatim mej hezky a dekuju ze si mi odpovedela.
Ahoj H.
tak to by bylo super jasně napiš mi maila a můžem si psat a nebo pokud máš msn nebo icq.
Ahoj Jano,
před pár týdny jsme si psaly v tví diskusi, kterou jsi zakládala. Nějak jsme se nedohodly na tom srazu. To, že jsi přišla o mimčo, mě fakt mrzí. Co se stalo?
Jinak já bydlela dříve taky na Špičáku. V Brněnský. Takže kousek od vás obou. Teď bydlím u Doks, jak už jsem tu předtím psala.
Jsem ráda, že je tu zase někdo z Lípy a ten sraz už bysme mohly někdy spáchat. ![]()
Ahojky,
jo jo ten srazík nějak nedopadl.
Já bydlela taky dřív na špičáku - Hradecká, teď už ale Lada a mám 3 měsíčního lumpíka. utíká to děsně rychle.
Ahoj Petrunko bohužel mi ve 20 týdnu zjistili že malá má vážnou vrozenou vadu a že musím na ukončení stalo se tak ve 22 tt, ted už se ale cítím poměrně dobře. Koukám že se snad už ted konečně všechny sejdeme.
Jani, je opravdu smutné co se stalo. Hlavně ale máš doma už dva zdravé kluky a i to třetí mimčo přijde. Je lepší, když na to přišli teď než kdyby se to ukázalo až by se narodilo. To by bylo asi mnohem těžší. Nemůžu to ale posoudit, mám jen jedno dítko a naštěstí zdravé.
Ahojky, vitam vsechny ceskolipandy, a ze jich tu je..
jinak Jani poslala jsem Ti kontakt na icq. Ty tu ted nejsi, a ja tu budu ted jen chvili, ale zitra se tu urco sejdeme. Budu tu kolem desate hodiny. Tak zatim pa vsem
Holky chtělo by to dát si spicha aby jsme se poznali, s Jojinkou už se známe protože bydlí hned za našim barákem chtělo by to zbytek taky poznat. Jana
Řekněte kdy a kde a já přifrčím i s tou svojí skoro 10měsíční dračicí.
Mě by se to hodilo koncem tohoto týdne, švagrová bude zítra nebo ve středu rodit, takže bych stejně jela do Lípy se podívat na malou. Alespoň bych to sfoukla při jednom. Záleží, jak se to hodí vám.