Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéééé to nebylo myšleno jako vykání ale vy jako ty a ´přítel ![]()
Jak zvladas ty vedra s briskem? ja byla rada ze sem mela malyho na zimu nedovedu si predstavit tahat bricho v tomhke pocasi ![]()
@Kriss Tina vedra? Nikam nechodim xD jsem doma zavrena jen
ale mame byt co je primo nad sklepama takze tu mame v byte chladeeeeeeek
@Raduska95 no nám v 17tt řekli holku, ve 21tt že jako prej holka neee ale kluka nepotvrdili že je tam blbě vidět, ve 24tt že prej teda nejspíš kluk a v 31tt že můžu nakupovat do růžova i když mudra říkala že zase jako ruku do ohně by za to nedala
no hele přeju ti aby se ochladilo než poleze malá ven v tomhle vedru by by byl asi mazec bleee
jinak co se týká zubařů celkové tak to mi ani nemluv před dvěma lety jsem málem zdechla na bolest osmičky která se mi zkazila a já měla hrůzu jít k zubaři, nakonec jsem se teda odhodlala, opíchali dáseň vytrhli zub a za dvě hodiny jsem nevěděla že mi něco dělali
![]()
jinak z porodu mám šílenou hrůzu navíc přítel se moc netváří na to být u porodu a já ho nechci nutit ale ńa druhou stranu mám strach tam být sama
![]()
@Raduska95 tak to sme na tom podobne sme ve starym baraku s tlustejma zdma v prizemi takze tu mame chladek ale vyjit ven je hrozny ![]()
@Bebuu no to věřím, často mě napadá jak tohle počasí snáší dítka když vydím jak to snáší dospělí je to fakt děs, už aby se ochladilo
@moncca1992 no jo…o vikendu snad bude lip. A v ktere porodnici budes rodit?
@Bebuu jsem registrovaná u Apolináře, rozhodovala jsem se mezi Apolinářem a Podolím s tím že Podolí zvítězilo ale nepodařilo se mi při registraci ulovit místečko
@moncca1992 ja maximalne…slysela jsem i dost negativniho od jinych maminek, ale za me fakt super. Rodila jsem zrovna o vikendu, kdy byla extremni porodnost a meli malo mist, ale i tak dobry. Byla jsem na oddeleni P3 a sestricky super i detsky sestry…jsou sice trochu razny a nemazou se s tim, ale me to nejak nevadilo. Co sem potrebovala to mi poradily a ukazaly. Za me ![]()
@moncca1992 no to je vazne kousek
vedra nic moc. Ven s nim nechodim…az na vecer a nebo jen do kramu a zas domu. A v noci vubec nespi…je to des