Hledá se mamča na psaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bebuu
14.8.15 11:45

@moncca1992 no to je vazne kousek :) vedra nic moc. Ven s nim nechodim…az na vecer a nebo jen do kramu a zas domu. A v noci vubec nespi…je to des :roll:

• Citovat
  • Upravit
446
14.8.15 11:45

Jéééé to nebylo myšleno jako vykání ale vy jako ty a ´přítel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.8.15 11:46

Ahoj, mně je 23, mám 8 měsíční holčičku a jsem z Prahy 9 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.8.15 11:47

Jak zvladas ty vedra s briskem? ja byla rada ze sem mela malyho na zimu nedovedu si predstavit tahat bricho v tomhke pocasi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.8.15 11:50

@avatatarka Ahoj to mame stejne stare deti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
292
14.8.15 11:50

@avatatarka praha 9? No parada ja taky. Vysocanska :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.8.15 11:51

@Kriss Tina vedra? Nikam nechodim xD jsem doma zavrena jen :D ale mame byt co je primo nad sklepama takze tu mame v byte chladeeeeeeek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.8.15 11:53

@Raduska95 no nám v 17tt řekli holku, ve 21tt že jako prej holka neee ale kluka nepotvrdili že je tam blbě vidět, ve 24tt že prej teda nejspíš kluk a v 31tt že můžu nakupovat do růžova i když mudra říkala že zase jako ruku do ohně by za to nedala :D no hele přeju ti aby se ochladilo než poleze malá ven v tomhle vedru by by byl asi mazec bleee :D jinak co se týká zubařů celkové tak to mi ani nemluv před dvěma lety jsem málem zdechla na bolest osmičky která se mi zkazila a já měla hrůzu jít k zubaři, nakonec jsem se teda odhodlala, opíchali dáseň vytrhli zub a za dvě hodiny jsem nevěděla že mi něco dělali :D :D
jinak z porodu mám šílenou hrůzu navíc přítel se moc netváří na to být u porodu a já ho nechci nutit ale ńa druhou stranu mám strach tam být sama :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.8.15 11:53

@Raduska95 tak to sme na tom podobne sme ve starym baraku s tlustejma zdma v prizemi takze tu mame chladek ale vyjit ven je hrozny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.8.15 11:55

@Bebuu no to věřím, často mě napadá jak tohle počasí snáší dítka když vydím jak to snáší dospělí je to fakt děs, už aby se ochladilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.8.15 11:57

@moncca1992 no jo…o vikendu snad bude lip. A v ktere porodnici budes rodit?

• Citovat
  • Upravit
446
14.8.15 12:01

@Bebuu jsem registrovaná u Apolináře, rozhodovala jsem se mezi Apolinářem a Podolím s tím že Podolí zvítězilo ale nepodařilo se mi při registraci ulovit místečko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.8.15 12:06

@moncca1992 Tak to jo. Ja rodila u Apolinare :)

• Citovat
  • Upravit
446
14.8.15 12:07

@Bebuu a jak jsi byla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.8.15 12:13

@moncca1992 ja maximalne…slysela jsem i dost negativniho od jinych maminek, ale za me fakt super. Rodila jsem zrovna o vikendu, kdy byla extremni porodnost a meli malo mist, ale i tak dobry. Byla jsem na oddeleni P3 a sestricky super i detsky sestry…jsou sice trochu razny a nemazou se s tim, ale me to nejak nevadilo. Co sem potrebovala to mi poradily a ukazaly. Za me :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová