Spouštěcí reflex při sexu

Anonymní
6.8.15 12:40

spouštěcí reflex při sexu

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat na vasi zkusenost, zda se vam nize uvedene take stava, nebo nekdy stalo? Mam 18ti mesicni dite, ktere jeste kojim a poslednich 14 dni se mi spousteci reflex nastartuje i pri sexu, kdyz dosahnu vrcholu. Jak pri sexu s manzelem, tak i kdyz se uspokojuju sama. Vcera nam to narusilo ceky akt (teda manzelovi) protoze mu to zacalo tect na krk a jak se tomu zacal smat, tak mu proste zas zmeknul a uz to neslo. Od te doby, co se to stalo poprve, tak mi ani nelaska prsa, coz mu ale taky vadi, protoze je to pro nej jeden z nejvetsici stimulu :mrgreen:… ale to stejne nema zadny efek. Takze si budu muset davat „do postele“ podprdu. Drive se mi toto nestavalo a ani kamaradkam, kterym jsem to rikala. Mate s tim nektera zkusenosti, nebo jsem takovej exot jen ja? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
6.8.15 12:42

Řekla bych, že normal:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
6.8.15 12:43

Taky se mi to stavalo… :D Vecne jsem musela mit podprsenku s tamponama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 12:44

Je to celkem běžné :mrgreen: ale nepříjemné, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
6.8.15 12:47

Ja jsem po porodu lezla do postele vzdy v podprde s vlozkama :?.Si zvyknes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 12:52

@Lejaa @yasmine5 @martina.se …Dik holky, jsem rada, ze je to normal, me se to prave zaclo dit az v posledni dobe, tak jsem si rikala, co to je?

• Citovat
  • Upravit
1719
6.8.15 13:02

A nejsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 13:14
@quatruska píše:
A nejsi těhotná?

Tak to me ani nenapadlo, ale mozne to byt muze i kdyz menzes zatim nemam… To mas z vlastni zkusenosti, nebo te to jen napadlo? Ze bych skocila pro testik :mrgreen: no bylo by to pekne prekvapko.

• Citovat
  • Upravit
15575
6.8.15 13:21

Napadlo.me jestli. nejsi tehotna, kdyz si to predtim nemela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 13:25
@kaja00 píše:
Napadlo.me jestli. nejsi tehotna, kdyz si to predtim nemela :think:
@Anonymní píše:
Tak to me ani nenapadlo, ale mozne to byt muze i kdyz menzes zatim nemam… To mas z vlastni zkusenosti, nebo te to jen napadlo? Ze bych skocila pro testik :mrgreen: no bylo by to pekne prekvapko.
:mrgreen: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
72725
6.8.15 14:08
@Anonymní píše:

i to je možné.. ale mi se stávalo až později, když jsem kojila fakt sporadicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 14:20
@martina.se píše:
i to je možné.. ale mi se stávalo až později, když jsem kojila fakt sporadicky..

Tak uvidime :P holky, dik za reakce. Kazdopadne pro ten test si asi dojdu, jak jsem ted nahlodana. A kdyz nic, tak vim aspon, ze nejsem mimon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.8.15 14:31
@Anonymní píše:
Tak uvidime :P holky, dik za reakce. Kazdopadne pro ten test si asi dojdu, jak jsem ted nahlodana. A kdyz nic, tak vim aspon, ze nejsem mimon :mrgreen:
:mrgreen: určitě nejsi, jen se o tom prostě nemluví :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.8.15 07:20

Vlastní zkušenost ne, ale kamarádka to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová