Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se mi to stavalo…
Vecne jsem musela mit podprsenku s tamponama ![]()
Ja jsem po porodu lezla do postele vzdy v podprde s vlozkama
.Si zvyknes.
@Lejaa @yasmine5 @martina.se …Dik holky, jsem rada, ze je to normal, me se to prave zaclo dit az v posledni dobe, tak jsem si rikala, co to je?
@quatruska píše:
A nejsi těhotná?
Tak to me ani nenapadlo, ale mozne to byt muze i kdyz menzes zatim nemam… To mas z vlastni zkusenosti, nebo te to jen napadlo? Ze bych skocila pro testik
no bylo by to pekne prekvapko.
@kaja00 píše:
Napadlo.me jestli. nejsi tehotna, kdyz si to predtim nemela
@Anonymní píše:
Tak to me ani nenapadlo, ale mozne to byt muze i kdyz menzes zatim nemam… To mas z vlastni zkusenosti, nebo te to jen napadlo? Ze bych skocila pro testikno bylo by to pekne prekvapko.
@Anonymní píše:
Tak to me ani nenapadlo, ale mozne to byt muze i kdyz menzes zatim nemam… To mas z vlastni zkusenosti, nebo te to jen napadlo? Ze bych skocila pro testikno bylo by to pekne prekvapko.
i to je možné.. ale mi se stávalo až později, když jsem kojila fakt sporadicky..
@martina.se píše:
i to je možné.. ale mi se stávalo až později, když jsem kojila fakt sporadicky..
Tak uvidime
holky, dik za reakce. Kazdopadne pro ten test si asi dojdu, jak jsem ted nahlodana. A kdyz nic, tak vim aspon, ze nejsem mimon ![]()
@Anonymní píše:
Tak uvidimeholky, dik za reakce. Kazdopadne pro ten test si asi dojdu, jak jsem ted nahlodana. A kdyz nic, tak vim aspon, ze nejsem mimon
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat na vasi zkusenost, zda se vam nize uvedene take stava, nebo nekdy stalo? Mam 18ti mesicni dite, ktere jeste kojim a poslednich 14 dni se mi spousteci reflex nastartuje i pri sexu, kdyz dosahnu vrcholu. Jak pri sexu s manzelem, tak i kdyz se uspokojuju sama. Vcera nam to narusilo ceky akt (teda manzelovi) protoze mu to zacalo tect na krk a jak se tomu zacal smat, tak mu proste zas zmeknul a uz to neslo. Od te doby, co se to stalo poprve, tak mi ani nelaska prsa, coz mu ale taky vadi, protoze je to pro nej jeden z nejvetsici stimulu
… ale to stejne nema zadny efek. Takze si budu muset davat „do postele“ podprdu. Drive se mi toto nestavalo a ani kamaradkam, kterym jsem to rikala. Mate s tim nektera zkusenosti, nebo jsem takovej exot jen ja?