Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bebuu tak to rada slysim, cetla jsem pozitivni, ale i negativni recenze tak jsem na to zvedava, stejne si ale myslim ze to je taky o tom jakou clovek chytne smenu ![]()
@moncca1992 presne
nejdriv mi rikal abych nemela strach ze tam bude semnou o porodu..a ted jako taky se k tomu nema. Nechci ho nutit a rikat jak ho tam chci a budu potrebovat aby si nemyslel buh vi co xd ale potrebovat ho tam asi budu..no uvidime xD a ty si prejes holcickuu?
@Kriss Tina dneska to ale moc na vedro nevypada tak bych mohla na nejakou tu prochajdu xD
@moncca1992 apolinar a podoli jsou prej z nejlepsich porodnic. Ja rodim na Bulovce xD na jedne z nejhorsicj xD
@moncca1992 jasne no…ale na porodnim sale jsou prej super vsichni…spis jde pak o sestinedeli, ale tak snad budes mit stesti
a doporucuju na sale pritele, pokud bude chtit, hodne to pomuze ![]()
@Raduska95 pribuzna rodila taky na Bulovce a byla spokojena…to je ruzny no ![]()
@Raduska95 nooo chlapy proste no
3.9. Jdem na porodni kurz tak treba si to rozmysli a bude chtit jit, nebo se naopak vydesi a uz tuplem nebude chtit ![]()
Pritel by chtel holcicku, me je to od zacatku fakt jedno ![]()
@moncca1992 to je skoda…muj pritel chtel hrozne moc a ja nechtela a nakonec jsem byla rada ze tam byl…ikdyz jsem na nej byla dost zla ![]()
@Bebuu mi uplne neplanovane, takovej malej sok
po pulroce vztahu ![]()
@Kriss Tina Tak to je dobry…ja asi drzim rekord my jsme spolu byli 2mesice…ale zname se tedy dyl. Ale oficialne jsme spoli byli 2 mesice a hned mimino ![]()
@Kriss Tina no z nas dvou jsem byl ja ktera deti nechtela a nebo az hooodne pozde ![]()