Hledám atypickou práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Absolutně atypická je práce krupiera
ne v herně,.ale opravdu u rulety ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Eliss99 A zajímala by tě spíš kreativní práce, nebo třeba jako zmíněná krupiérka, hosteska, apod.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
@Eliss99 A zajímala by tě spíš kreativní práce, nebo třeba jako zmíněná krupiérka, hosteska, apod.?
No v životě jsem hostesku ani krupiérku nedělala
kreativní práce asi spíš.. já nejsem vzhledově moc zajímavá osoba
jsem ehm no nejsem ani trochu hubená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zrovna u krupiéřiny vůbec nevadí, musíš mít šikovné ruce (jemná motorika) a mít IQ alespoň 10
naučí se to i cvičená opice, skvělé na téhle práci je to, že je tam kariérní postup a většina manažerů kasina začínali jako krupieri
… Taky pozor, je rozdíl mezi krupierem a dealerem
kdyby někdo chtěl o téhle práci vědět víc (klidně jen pro info, pro zábavu) klidně napište ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych @Eliss99 šla být Vámi pracovat do fitka na recepci a každý den cvičila. Seznámíte se tam určitě i s výživovými poradci a mohlo by Vám to změnit život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tantra masérka?
tak ymusíš mít šikovné ruce (jemná motorika) a nějaké to EQ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliss99 Ty v druhé diskuzi píšeš, že jsi z Chomutova, nevím co tam najdeš tak extra.
Což si trochu doplnit jazyk a vyjet ven jako au- pair?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliss99 A kreativitu máš zaměřenou jakým směrem? Reklama, design, aranžérství, výroba šperků apod.? K čemu bys tíhla?
Nebo co ráda děláš ve volném čase?
To také může napovědět.
A máš ráda děti? Myslím cizí děti? Bavilo by tě třeba pro ně dělat program nebo animátorku v hotelu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
@Eliss99 Ty v druhé diskuzi píšeš, že jsi z Chomutova, nevím co tam najdeš tak extra.
Což si trochu doplnit jazyk a vyjet ven jako au- pair?
jako au- pair chci být hrozně učím se angličtinu abych byla plně schopná konverzovat :3 moje angličtina není špatná ale pořad nejsem nějak profi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
@Eliss99 A kreativitu máš zaměřenou jakým směrem? Reklama, design, aranžérství, výroba šperků apod.? K čemu bys tíhla?
Nebo co ráda děláš ve volném čase?
To také může napovědět.
A máš ráda děti? Myslím cizí děti? Bavilo by tě třeba pro ně dělat program nebo animátorku v hotelu?
milujuu děti ať jsou kohokoliv
to by mě asi hodně bavilo :´) Jinak ve volném čase ráda kreslím, chtěla bych se naučit šít a dělat kostými
a jinak miluji japonštinu.. ve volném čase se učím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus pohřební službu. Mejt a oblikat nebožtíky. Poznáš hromady novych lidi, ale na pokec to uz asi moc nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:
Zkus pohřební službu. Mejt a oblikat nebožtíky. Poznáš hromady novych lidi, ale na pokec to uz asi moc nebude[/cita
Ježíšku.. nápad to je dobrej.. ale asi bych je myla svýma slzama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliss99 Hele a co zdravotní klaunka?
Nebo s enaučit malování na obličej a s tím jezdit na akce, oslavy? Já tu módu nikdy nepochopil, ale dětem se to asi líbí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit