Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé tak jste mi připoměly,jak já milovala horory!mám jich na vhs i dvd snad 1000,kde neteklý střeva a mozek tak to nestálo za nic
![]()
Ale jak už mám děti,normálně zlom a dělá mi zle pomalu i shlédnout harryho pottera ![]()
Pájinka25 píše:tak ty jsem načla ze zvědavosti…když se poprvé zavlnila peřina měla jsem dost -já na duchy věřím a tohle už bych nezkouslaSylvajs píše:jo
to taky..ale poskakuji,uši si přikrývám a nebo to zrychluji..jo ještě běhám na wc…prostě děs..po film Záhada Blair Witch jsem celou noc nespala a poslouchla jsem kde se co šustne…praskání topení(panelák),lupání parket nebo rozvinování difenbafie..i dýchat na hlas jsem se bála
z Blair Witch jsem taky byla hotová
a pak jednou v práci o inventuru, když nebylo co dělat, tak jeden můj kolega přinesl „paranormal activity“ a to jsem hodně dlouho nemohla rozdýchat
že já blbec na to vůbec koukala
já horory miluju jen co mám hotovo děti spí tka lezu do postel s mobilem v ruce a koukám te dmám nějaký rozkoukaný ale s dabingem a ten dabing stojí za h…mám radši titulky
paranormal activity mi přijde slabota iděla jsem ted jeden an podobný způsob a to jsem teda byla pos…až kdo ví kde:))
Mohu mit take dotaz hledam jeden horor je stary 2000-2005 myslim ze ma v nazvu slovo dum a je o dvou sestrach z nichz jedna umre a druha vidi kdyz vyroste lidi co zemrou a odehrava se v historii a ta sestra vidi umrit i svou babicku
Ahoj
hledam už dlouho jeden horor ale bohužel nevim jak se jmenuje pamatuju si jenom zacátek nějaký dva zloději utíkají před policii a schovají se do velkeho černého domu jsou ve vnitř a na zdech se objevuju nejaké přízraky tak jeden vyleze ven aby se kouknul jestli je čistej vzduch a najednou na nej vystříkne krev a hned chce utíkat ale něco ho stáhne do baráku potom vyleze černý pes a chlapek z vedlejšího baráku začne po nem střílet, potom bylo po dlouhé době že se ten dům koupila nějaká kapela šli do domu a tam našli spodni čelist a říkaly že je to nejspiš s kočky potom najdou toho psa chtěji ho vzit sebou do auta a nějaka pani jim řika zabijte toho psa dal už nevim jak to pokracovalo prosim o pomoc
Není to tohle : http://www.csfd.cz/…/2377-bones/ ? Spíš asi ne, ale ten dům a černej pes jsou tam taky ![]()
@hbnvvv píše:
Ahoj
hledam už dlouho jeden horor ale bohužel nevim jak se jmenuje pamatuju si jenom zacátek nějaký dva zloději utíkají před policii a schovají se do velkeho černého domu jsou ve vnitř a na zdech se objevuju nejaké přízraky tak jeden vyleze ven aby se kouknul jestli je čistej vzduch a najednou na nej vystříkne krev a hned chce utíkat ale něco ho stáhne do baráku potom vyleze černý pes a chlapek z vedlejšího baráku začne po nem střílet, potom bylo po dlouhé době že se ten dům koupila nějaká kapela šli do domu a tam našli spodni čelist a říkaly že je to nejspiš s kočky potom najdou toho psa chtěji ho vzit sebou do auta a nějaka pani jim řika zabijte toho psa dal už nevim jak to pokracovalo prosim o pomoc
Hněv duší neboli Dead birds (2004) ![]()
Hledám horor: vše co vím tak je že na začátku utíká nějaká holka před paní
Ta paní je v nějaké schované místnosti v chatě v lese. Ta paní lidem vydlubává oči. Zemřela v nějakém natáčení filmu, když měla zahrát oběšenou, tak se provaz uvolnil a ona se opravdu oběsila. Její duch je v chatě. Vyděl jsem ten horor asi před šesti lety.
@verunininecka píše:
Hlele zkoukněte horor plivu na váš hrob… 2010… to je masakr
Koukám že jsou rovnou 3.díly
.Dle CSFD to má na poměry docea dost procent.
Ale asi to bude síla..
![]()
Ahoj,
Nedávno jsem koukala na horor, ale už si nemůžu vzpomenout na název. Šlo tam o to, že jedna holka šla hledat svého otce a jeden kluk jí unese a vezme ji do svojí jak tomu říká on zahrádky. Jeho máma o všem ví. On ji tam bude věznit ještě s jednou holkou. Ta holka mu začne říkat, že spolu někam utečou a tak jen, Aby se zachránila. Pak tam přijede jeho otec a ten zabije tu matku a syna. A ta holka nakonec zabije toho otce, co ji odvezl pryč.
Koukala jsem na to na netflixu.
Neumím moc popisovat, tak snad někdo budete vědět podle toho název.
Díky.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Nedávno jsem koukala na horor, ale už si nemůžu vzpomenout na název. Šlo tam o to, že jedna holka šla hledat svého otce a jeden kluk jí unese a vezme ji do svojí jak tomu říká on zahrádky. Jeho máma o všem ví. On ji tam bude věznit ještě s jednou holkou. Ta holka mu začne říkat, že spolu někam utečou a tak jen, Aby se zachránila. Pak tam přijede jeho otec a ten zabije tu matku a syna. A ta holka nakonec zabije toho otce, co ji odvezl pryč.
Koukala jsem na to na netflixu.
Neumím moc popisovat, tak snad někdo budete vědět podle toho název.
Díky.
Není to: Moje krev?