Hledám horor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8078
4.10.11 20:30

Jé tak jste mi připoměly,jak já milovala horory!mám jich na vhs i dvd snad 1000,kde neteklý střeva a mozek tak to nestálo za nic :-) :-) :-)
Ale jak už mám děti,normálně zlom a dělá mi zle pomalu i shlédnout harryho pottera :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
4.10.11 20:43
Pájinka25 píše:
Sylvajs píše:
to taky..ale poskakuji,uši si přikrývám a nebo to zrychluji..jo ještě běhám na wc…prostě děs..po film Záhada Blair Witch jsem celou noc nespala a poslouchla jsem kde se co šustne…praskání topení(panelák),lupání parket nebo rozvinování difenbafie :lol:..i dýchat na hlas jsem se bála :oops:
jo :palec: z Blair Witch jsem taky byla hotová 8-o a pak jednou v práci o inventuru, když nebylo co dělat, tak jeden můj kolega přinesl „paranormal activity“ a to jsem hodně dlouho nemohla rozdýchat :mrgreen: že já blbec na to vůbec koukala :zed:
tak ty jsem načla ze zvědavosti…když se poprvé zavlnila peřina měla jsem dost -já na duchy věřím a tohle už bych nezkousla 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
4.10.11 20:56

já horory miluju jen co mám hotovo děti spí tka lezu do postel s mobilem v ruce a koukám te dmám nějaký rozkoukaný ale s dabingem a ten dabing stojí za h…mám radši titulky :mrgreen: paranormal activity mi přijde slabota iděla jsem ted jeden an podobný způsob a to jsem teda byla pos…až kdo ví kde:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.1.13 23:48

Mohu mit take dotaz hledam jeden horor je stary 2000-2005 myslim ze ma v nazvu slovo dum a je o dvou sestrach z nichz jedna umre a druha vidi kdyz vyroste lidi co zemrou a odehrava se v historii a ta sestra vidi umrit i svou babicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 23:50

Hlele zkoukněte horor plivu na váš hrob… 2010… to je masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hbnvvv
13.4.13 18:22

Hledam horor

Ahoj
hledam už dlouho jeden horor ale bohužel nevim jak se jmenuje pamatuju si jenom zacátek nějaký dva zloději utíkají před policii a schovají se do velkeho černého domu jsou ve vnitř a na zdech se objevuju nejaké přízraky tak jeden vyleze ven aby se kouknul jestli je čistej vzduch a najednou na nej vystříkne krev a hned chce utíkat ale něco ho stáhne do baráku potom vyleze černý pes a chlapek z vedlejšího baráku začne po nem střílet, potom bylo po dlouhé době že se ten dům koupila nějaká kapela šli do domu a tam našli spodni čelist a říkaly že je to nejspiš s kočky potom najdou toho psa chtěji ho vzit sebou do auta a nějaka pani jim řika zabijte toho psa dal už nevim jak to pokracovalo prosim o pomoc

• Citovat
  • Upravit
336
13.4.13 19:13

Není to tohle : http://www.csfd.cz/…/2377-bones/ ? Spíš asi ne, ale ten dům a černej pes jsou tam taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
13.4.13 19:28
@hbnvvv píše:
Ahoj
hledam už dlouho jeden horor ale bohužel nevim jak se jmenuje pamatuju si jenom zacátek nějaký dva zloději utíkají před policii a schovají se do velkeho černého domu jsou ve vnitř a na zdech se objevuju nejaké přízraky tak jeden vyleze ven aby se kouknul jestli je čistej vzduch a najednou na nej vystříkne krev a hned chce utíkat ale něco ho stáhne do baráku potom vyleze černý pes a chlapek z vedlejšího baráku začne po nem střílet, potom bylo po dlouhé době že se ten dům koupila nějaká kapela šli do domu a tam našli spodni čelist a říkaly že je to nejspiš s kočky potom najdou toho psa chtěji ho vzit sebou do auta a nějaka pani jim řika zabijte toho psa dal už nevim jak to pokracovalo prosim o pomoc

Hněv duší neboli Dead birds (2004) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hbnvvv
13.4.13 23:07

Bohužel ne to není on

• Citovat
  • Upravit
hbnvvv
14.4.13 10:06

Tak to teda byl on moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
25.7.18 09:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 09:37

Hledám horor: vše co vím tak je že na začátku utíká nějaká holka před paní
Ta paní je v nějaké schované místnosti v chatě v lese. Ta paní lidem vydlubává oči. Zemřela v nějakém natáčení filmu, když měla zahrát oběšenou, tak se provaz uvolnil a ona se opravdu oběsila. Její duch je v chatě. Vyděl jsem ten horor asi před šesti lety.

• Citovat
  • Upravit
140
27.7.18 00:00
@verunininecka píše:
Hlele zkoukněte horor plivu na váš hrob… 2010… to je masakr

Koukám že jsou rovnou 3.díly 8o :) .Dle CSFD to má na poměry docea dost procent. :) Ale asi to bude síla.. 8o :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 18:17

Hledám horor

Ahoj,
Nedávno jsem koukala na horor, ale už si nemůžu vzpomenout na název. Šlo tam o to, že jedna holka šla hledat svého otce a jeden kluk jí unese a vezme ji do svojí jak tomu říká on zahrádky. Jeho máma o všem ví. On ji tam bude věznit ještě s jednou holkou. Ta holka mu začne říkat, že spolu někam utečou a tak jen, Aby se zachránila. Pak tam přijede jeho otec a ten zabije tu matku a syna. A ta holka nakonec zabije toho otce, co ji odvezl pryč.
Koukala jsem na to na netflixu.
Neumím moc popisovat, tak snad někdo budete vědět podle toho název.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
421
8.6.20 18:33
@Anonymní píše:
Ahoj,
Nedávno jsem koukala na horor, ale už si nemůžu vzpomenout na název. Šlo tam o to, že jedna holka šla hledat svého otce a jeden kluk jí unese a vezme ji do svojí jak tomu říká on zahrádky. Jeho máma o všem ví. On ji tam bude věznit ještě s jednou holkou. Ta holka mu začne říkat, že spolu někam utečou a tak jen, Aby se zachránila. Pak tam přijede jeho otec a ten zabije tu matku a syna. A ta holka nakonec zabije toho otce, co ji odvezl pryč.
Koukala jsem na to na netflixu.
Neumím moc popisovat, tak snad někdo budete vědět podle toho název.
Díky.

Není to: Moje krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí