Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,vždy ráda sleduju iskuse o tel .pořadech .ted zrovna sleduju na jojce pořad Mama ožen ma.Tak to je pecka.Vždy se u toho řechtám jak blbá.takové exoty jsem dlouho neviděla.sice je tam jeden Čech .A ten je dobrý m.Sice nechápu proč tam leze.A taky jedna češka,ta tam tomu nápadníkovi pěkně čistí žaludek .Mají tam i archiv .Normálně na stránkách Mama ožen ma.Sledujete to některá???
sthan píše:
Ahoj,vždy ráda sleduju iskuse o tel .pořadech .ted zrovna sleduju na jojce pořad Mama ožen ma.Tak to je pecka.Vždy se u toho řechtám jak blbá.takové exoty jsem dlouho neviděla.sice je tam jeden Čech .A ten je dobrý m.Sice nechápu proč tam leze.A taky jedna češka,ta tam tomu nápadníkovi pěkně čistí žaludek .Mají tam i archiv .Normálně na stránkách Mama ožen ma.Sledujete to některá???
kde a kdy to dávají
U nás by to také měli vysílat, pt před prázdninama v TV běžely upoutávky, že se tam mají lidi hlásit ![]()
Ve vší úctě, po deseti minutách bych to vypla. Tyhle pořady včetně farmářů neschopných si najít manželku mi přijdou spíš tak, že když oni nemají drobet soudnosti vylézt před tu kameru a demonstrovat naprosto jasně, KDE je chyba, tak se za ně holt musí stydět někdo jinej. Já teda jo … mně to prostě nebaví, mně to přijde zoufale trapný … ![]()
Já jsem založila diskusi ,abych si o tom mohla pokecat .Když vás to nezajímá tak nemusíte reagovat .A dávají to v ůterý večer.Řekla bych ,že u nás budou pouštět to co je ted na jojce.Tam jsou i češi ,a jojka je s primou spojena.
Já si počkám, až to budou dávat u nás, poněvadž Jojku nemáme. Ale bude to určitě dobrá hovadina typu Joe milionář ![]()
Od druhého dílu je to super
no a ti uchazeči mají do milionářů daleko
![]()
Tak Čechov je tam viac, jeden z Hodonína, jeden z Liptálu a ten tretií netuším, ale ten len chodí do hospody a svoje nápadníčky si nevšíma..
Mne sa páči Pavlínka z Brna, ako tomu svojmu nápadníkovi so zhnitými zubami vždy vyčistí žalúdok, je perfektná
![]()
jééé, tak já to taky sleduju a musim říct, že kolikrát se smíchem až zajíkám
To jsou takový ichtylové, že se tomu ani věřit nedá
Nejvíc mě bere ten pumpař s pohledem vraha,ale neumí ani do 5 počítat, pak ta šáblá blondýna co má v hlavě 1000 myšlenek za sekundu, a samozřejmě Miro, jak si chladí žáhu na tý koktavý a ta češka jak mu to dává sežrat a pak je taaakhle malinkej
Jinak by mě zajímalo, co je ta Pavlína zač…