Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo ta Pavlína je super.Kolikrát bych ju potřebovala doma.Ten Miro a Míšo ,s těma bych se bála zustat sama .A ten Hodonák,v maminčině pyžamu ,a trojkama prsama.jako oni to jsou na jednu stranu chudáci ,ale proč tam lezou?
Holky, na jakém programu to dávají? A v kolik? Já viděla jen upoutávky o prázdninách.
ted jsem koukala na české stránky pořadu a tam je psané ,že už brzy to uvedou .jsou to ti samí účastníci.takže bud jojka ,úterý večer po seriálu ,nebo na stránkách Mama ožen ma,slovenská verze,už jsou tam v archivu čtyři díly.
sthan píše:že trojky prsa ,to si vystihla
Jo ta Pavlína je super.Kolikrát bych ju potřebovala doma.Ten Miro a Míšo ,s těma bych se bála zustat sama .A ten Hodonák,v maminčině pyžamu ,a trojkama prsama.jako oni to jsou na jednu stranu chudáci ,ale proč tam lezou?
Ten Miško je veľmi nechutný, tá Dominika ,celkom pekné dievča a takú obludu, keď ich ukazovali, ako vedľa seba ležia v posteli, no fuj
![]()
Tá Šárka, má pre mňa nechutný hlas, a tá kočka študuje to isté ako moja sestra, aj ju sestra z videnia pozná
A tá Monika, blondýnka, čo sa hlásila na toho čo chodí stáel do hospody, no ako to je „sympatická“ pani teda…
annaaaaa píše:
Holky, na jakém programu to dávají? A v kolik? Já viděla jen upoutávky o prázdninách.
Tohle prý na slovenské Jojce. V létě běželi upoutávky na Primě, tak to budou dávat asi až příští rok.
Ten co je stále v hospodě a v lese,takového medvídka ,bych nechtěla ani za nic .kamarádi ,pivo ,les .on by ju měl jen na vaření.
meravigliosa píše:sthan píše:že trojky prsa ,to si vystihla
Jo ta Pavlína je super.Kolikrát bych ju potřebovala doma.Ten Miro a Míšo ,s těma bych se bála zustat sama .A ten Hodonák,v maminčině pyžamu ,a trojkama prsama.jako oni to jsou na jednu stranu chudáci ,ale proč tam lezou?![]()
![]()
Ten Miško je veľmi nechutný, tá Dominika ,celkom pekné dievča a takú obludu, keď ich ukazovali, ako vedľa seba ležia v posteli, no fuj
![]()
![]()
Tá Šárka, má pre mňa nechutný hlas, a tá kočka študuje to isté ako moja sestra, aj ju sestra z videnia pozná
A tá Monika, blondýnka, čo sa hlásila na toho čo chodí stáel do hospody, no ako to je „sympatická“ pani teda…
zajímalo by mě ,jak ta blondýna ,Šárka zvládá dpmácnost,když tři hodiny shání mouku ,a nakonec donese svíčky,asi chtěla dělat svíčkovou ![]()
sthan píše:
ted jsem koukala na české stránky pořadu a tam je psané ,že už brzy to uvedou .jsou to ti samí účastníci.takže bud jojka ,úterý večer po seriálu ,nebo na stránkách Mama ožen ma,slovenská verze,už jsou tam v archivu čtyři díly.
Hm hm, díky. Já sledovala i farmáře. Jsou to blbiny, ale psychicky si u toho odpočinu. ![]()
sthan píše:meravigliosa píše:zajímalo by mě ,jak ta blondýna ,Šárka zvládá dpmácnost,když tři hodiny shání mouku ,a nakonec donese svíčky,asi chtěla dělat svíčkovousthan píše:že trojky prsa ,to si vystihla
Jo ta Pavlína je super.Kolikrát bych ju potřebovala doma.Ten Miro a Míšo ,s těma bych se bála zustat sama .A ten Hodonák,v maminčině pyžamu ,a trojkama prsama.jako oni to jsou na jednu stranu chudáci ,ale proč tam lezou?![]()
![]()
![]()
![]()
hlavne ide robiť lángoše, to musí kysnúť a ide nakúpiť až večer, a s tou múkou, tak sa spýtam predavačky, a nebudem lietať ako splašená po celom obchode
Já se stratila, já sa vážne stratila, je to tady, nebo tady, já nevím, nevím… a stojí pred dverami ![]()
rohlice píše:
holkýýýý
já znám Šárku![]()
Nooo, to zní zajímavě.Tak spusť ![]()
Stensa píše:rohlice píše:Nooo, to zní zajímavě.Tak spusť
holkýýýý
já znám Šárku![]()
rohlice píše:Stensa píše:rohlice píše:Nooo, to zní zajímavě.Tak spusť
holkýýýý
já znám Šárku![]()
já nevim ani jestli mám vůbec koukat dál
je to bývalá manželka kamaráda,bydlí tady ve městě a za rohem za mojí prací,takže když jsem ještě byla v rachotě tak jsem jí vídala denodenně
Jak to říct…přijde mi dooost zvláštní