Mama ožen ma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
18.12.11 00:38
papavlinka33 píše:
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínou

Mladý pumpár :mrgreen: požádá dominiku o ruku- řekne NE :lol: Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
18.12.11 00:40
Kallkapa píše:
papavlinka33 píše:
Mladý pumpár :mrgreen: požádá dominiku o ruku- řekne NE :lol: Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje :mrgreen:

díky, já si myslela že si ho vezme… mohla být prd.l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.12.11 00:43
papavlinka33 píše:
Kallkapa píše:
papavlinka33 píše:
Mladý pumpár :mrgreen: požádá dominiku o ruku- řekne NE :lol: Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje :mrgreen:
díky, já si myslela že si ho vezme… mohla být prd.l

:mrgreen: Já jsem se modlila ať veme holka rozum do hrsti a pádí odtama pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
18.12.11 00:48

Dominika si nakonec najde někoho jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.12.11 00:04

:lol: Tak jsem právě tuhle příšernost objevila.. ale nedá mi to, zkouknu všechny díly, aspoň se pobavim :twisted: Mimochodem, to co uvedla nedávno prima love, je to samé? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.12.11 00:51

Cheyenne jj,to je to samý co u slováků :palec:
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda 8o :zed: chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
28.12.11 11:22
rohlice píše:
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda 8o :zed: chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu :nevim:

:mrgreen: vypadala tam jak zfetovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.12.11 13:44
MUFICE píše:
rohlice píše:
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda 8o :zed: chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu :nevim:

taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčí :roll: :lol: prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.12.11 21:54
rohlice píše:
MUFICE píše:
rohlice píše:
taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčí :roll: :lol: prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná :mrgreen:

Nevěřím :mrgreen: Frčet na něčem musí :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.12.11 22:47

Tak jsem se do toho pustila, a akorát jsem dokoukala pátý díl.. Vůbec tomu nerozumim :nevim: To televize pátrala po celejch dvou republikách, aby vybrali ty největší exoty? :D z 95-ti procent mi ty lidi přijdou, tako by je pustili z nějaký léčebny. Zcela nevyléčený. 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.12.11 12:14
Kallkapa píše:
rohlice píše:
MUFICE píše:
rohlice píše:
taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčí :roll: :lol: prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná :mrgreen:
Nevěřím :mrgreen: Frčet na něčem musí :mrgreen: :lol:
:mrgreen: já mu to tvrdila taky,že tohle není možný :nevim: :lol: on se přiznal,že na to radši ani nekoukal :lol: se ani nedivim,mě za ní bylo trapně tak jak by se cejtil on že jo :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.12.11 12:21
Cheyenne píše:
Tak jsem se do toho pustila, a akorát jsem dokoukala pátý díl.. Vůbec tomu nerozumim :nevim: To televize pátrala po celejch dvou republikách, aby vybrali ty největší exoty? :D z 95-ti procent mi ty lidi přijdou, tako by je pustili z nějaký léčebny. Zcela nevyléčený. 8o :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
29.12.11 12:41

Týý jo,to byl pořad! Pustila jsem to náhodou už nevím od kterého dílu.Nejdřív jsem si myslela,že to něco jako Česká soda nebo Tele tele,prostě že jsou namaskovaní a schválně ze sebe dělají blbce..To jsem se nestačila divit,když mi došlo že je to „reality šou“ a oni jsou „opravdoví“,to jsem koukala jako blbec já :mrgreen:
Manžel se na to chvíli koukal a prý že to není možné,určitě jim někdo zaplatil,aby ze sebe dělali debily..No možná jim zaplatili,ale nic ze sebe teda dělat nemuseli,fakt chovanci a chovanky na výletě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 12:17

Muzu se zeptat, kde najdu CELE epizody ke shlednuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
13.5.13 21:53

Koukáte na 2. serii? (teď na jojce)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat