Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínou
Mladý pumpár
požádá dominiku o ruku- řekne NE
Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje ![]()
Kallkapa píše:papavlinka33 píše:Mladý pumpár
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínoupožádá dominiku o ruku- řekne NE
Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje
díky, já si myslela že si ho vezme… mohla být prd.l
papavlinka33 píše:Kallkapa píše:díky, já si myslela že si ho vezme… mohla být prd.lpapavlinka33 píše:Mladý pumpár
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínoupožádá dominiku o ruku- řekne NE
Pavlína se tomu idiotovi úplně vysměje
Já jsem se modlila ať veme holka rozum do hrsti a pádí odtama pryč ![]()
Tak jsem právě tuhle příšernost objevila.. ale nedá mi to, zkouknu všechny díly, aspoň se pobavim
Mimochodem, to co uvedla nedávno prima love, je to samé? ![]()
Cheyenne jj,to je to samý co u slováků ![]()
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda
chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu ![]()
rohlice píše:
Cheyenne jj,to je to samý co u slováků
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda![]()
chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu
vypadala tam jak zfetovaná ![]()
MUFICE píše:rohlice píše:
holky jak jsem vám psala,že znám tu Šárku jo,tak teď co to dávali už i na tý Prima Love,tak ona se nosí jak hvězda![]()
chápete to???já být na jejím místě,co tam předvedla tak zalezu,zamknu a nevylezu
vypadala tam jak zfetovaná
taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčí
prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná ![]()
rohlice píše:MUFICE píše:taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčírohlice píše:
![]()
prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná
Nevěřím
Frčet na něčem musí
![]()
Tak jsem se do toho pustila, a akorát jsem dokoukala pátý díl.. Vůbec tomu nerozumim
To televize pátrala po celejch dvou republikách, aby vybrali ty největší exoty?
z 95-ti procent mi ty lidi přijdou, tako by je pustili z nějaký léčebny. Zcela nevyléčený.
![]()
Kallkapa píše:rohlice píše:NevěřímMUFICE píše:taky jsem se jejího ex ptala jestli náhodou nefrčírohlice píše:
![]()
prej ne,jen jí trošku hráblo a je divná
Frčet na něčem musí
![]()
Cheyenne píše:
Tak jsem se do toho pustila, a akorát jsem dokoukala pátý díl.. Vůbec tomu nerozumimTo televize pátrala po celejch dvou republikách, aby vybrali ty největší exoty?
z 95-ti procent mi ty lidi přijdou, tako by je pustili z nějaký léčebny. Zcela nevyléčený.
![]()
Týý jo,to byl pořad! Pustila jsem to náhodou už nevím od kterého dílu.Nejdřív jsem si myslela,že to něco jako Česká soda nebo Tele tele,prostě že jsou namaskovaní a schválně ze sebe dělají blbce..To jsem se nestačila divit,když mi došlo že je to „reality šou“ a oni jsou „opravdoví“,to jsem koukala jako blbec já ![]()
Manžel se na to chvíli koukal a prý že to není možné,určitě jim někdo zaplatil,aby ze sebe dělali debily..No možná jim zaplatili,ale nic ze sebe teda dělat nemuseli,fakt chovanci a chovanky na výletě..