Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rohlice píše:
já už tam na tenhle koukala včerafakt přísahám nekecám
Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho.
Ale nebojte doženu vás. ![]()
weruuunka píše:rohlice píše:Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho.
Ale nebojte doženu vás.
rohlice píše:weruuunka píše:rohlice píše:Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho.
Ale nebojte doženu vás.
to jsem ráda,že nejsem magor
hele já si to původně chtěla taky rozvrhnout a nekoukat na všechny najednou,ale ono mi to nějak nedalo a musela jsem to zkouknout naráz
![]()
ale tak to je vidět,že mám kulo co na práci
![]()
Já na ten první koukám od včerejška.
Jen co to zapnu, tak začne příšera řvát.
Ale teď už spí,
tak zvládnu 2 nebo možná i 3.
![]()
jo on tam byl už aj včera,já ho hledala hned ve středu ,u jojky jsem usnula a neviděla konec.Na panáčkovi )panáček v realiti šou )jsem si našla tento odkaz.na tom panáčkovi ,jsou dobré diskuse,a odkazy .ted tam bylo ,že ta dominika ,co je s tím mikem ,pumpařem má známost.a takové pikantnosti .bože já jsem baba drbna .ale vždy se u toho odreaguju.
weruuunka píše:rohlice píše:Já na ten první koukám od včerejška.weruuunka píše:rohlice píše:Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho.
Ale nebojte doženu vás.
to jsem ráda,že nejsem magor
hele já si to původně chtěla taky rozvrhnout a nekoukat na všechny najednou,ale ono mi to nějak nedalo a musela jsem to zkouknout naráz
![]()
ale tak to je vidět,že mám kulo co na práci
![]()
Jen co to zapnu, tak začne příšera řvát.
Ale teď už spí,
tak zvládnu 2 nebo možná i 3.
![]()
docela ti závidím to prvotní podívání,já musím čekat do úterý.
jo Weru taky závidím a souhlasím se Sthan
mě štve,že musim čekat na další díl tak dlouho ![]()
Tak co holky, sledovaly jste dneska??
Miško na to jde nějak zhurta,chlapec
Vždyť se znají týden nebo jak dlouho,ne?
No ,tomu jsem se muela smát.znají se týden a už chce žádat o ruku.A na slovákoch jsem četla,že ona to hraje na dvě strany,ž má přítele,a dělá mu to natruc.tak to bude zajímavé.Ta Šárka ho odhadla uplně přesně,toho hodonáka.No a ten další čech ,nechápu ,proč vyhodil tu dlouhovlasou a pak to ukončil i s tou brýlatou.mě se nezdálo,že hrála divadlo.,a zbytek nekomentuju.to je na dlouho.ale opravdu su zvědavá jak to dopadne.jo a ten hodonák,toho bych nesnesla .maminčin mazánek ja vyšitý.
Já se jdu na to teprve podívat.
![]()
Ale každopádně to je hoodně zajímavý, nevim kde zase vyhrabali takový exoty.
![]()
NO přesně, to jsem zvědavá ,co mu na to Dominika odpoví ![]()
Taky nechápu proč vyhodil tu Lucku (jmenuje se tak
)..Ještě se tam spolu ten jeden večer oblejzali.. ![]()
A ten Marek ten je taky dobrej ![]()
Joooo a uplně nejvíc mě rozesmálo,jak Miro říkal,že Pavlína je kočka,ale není jeho typ,ale zvykl by si
Už věděl,že má u ní smůlu,tak tam vybalil tohle ![]()