Mama ožen ma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
30.9.11 16:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.9.11 20:33

já už tam na tenhle koukala včera 8-o fakt přísahám nekecám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 20:44
rohlice píše:
já už tam na tenhle koukala včera 8-o fakt přísahám nekecám :lol:

Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho. :roll: Ale nebojte doženu vás. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5436
30.9.11 20:46
weruuunka píše:
rohlice píše:
Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho. :roll: Ale nebojte doženu vás. :mrgreen:
:lol: to jsem ráda,že nejsem magor :lol: hele já si to původně chtěla taky rozvrhnout a nekoukat na všechny najednou,ale ono mi to nějak nedalo a musela jsem to zkouknout naráz :oops: :lol: ale tak to je vidět,že mám kulo co na práci :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 20:49
rohlice píše:
weruuunka píše:
rohlice píše:
Já ho tam včera taky viděla, ale jsem teprve u druhýho. :roll: Ale nebojte doženu vás. :mrgreen:
:lol: to jsem ráda,že nejsem magor :lol: hele já si to původně chtěla taky rozvrhnout a nekoukat na všechny najednou,ale ono mi to nějak nedalo a musela jsem to zkouknout naráz :oops: :lol: ale tak to je vidět,že mám kulo co na práci :oops: :lol:

Já na ten první koukám od včerejška. :roll: Jen co to zapnu, tak začne příšera řvát. :zed: Ale teď už spí, :dance: tak zvládnu 2 nebo možná i 3. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1332
30.9.11 20:52

jo on tam byl už aj včera,já ho hledala hned ve středu ,u jojky jsem usnula a neviděla konec.Na panáčkovi )panáček v realiti šou )jsem si našla tento odkaz.na tom panáčkovi ,jsou dobré diskuse,a odkazy .ted tam bylo ,že ta dominika ,co je s tím mikem ,pumpařem má známost.a takové pikantnosti .bože já jsem baba drbna .ale vždy se u toho odreaguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.9.11 20:53
weruuunka píše:
rohlice píše:
weruuunka píše:
rohlice píše:
:lol: to jsem ráda,že nejsem magor :lol: hele já si to původně chtěla taky rozvrhnout a nekoukat na všechny najednou,ale ono mi to nějak nedalo a musela jsem to zkouknout naráz :oops: :lol: ale tak to je vidět,že mám kulo co na práci :oops: :lol:
Já na ten první koukám od včerejška. :roll: Jen co to zapnu, tak začne příšera řvát. :zed: Ale teď už spí, :dance: tak zvládnu 2 nebo možná i 3. :pankac: :pankac:

docela ti závidím to prvotní podívání,já musím čekat do úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.9.11 20:54

a nějak se mě tu sekají velké písmenka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.9.11 21:00

jo Weru taky závidím a souhlasím se Sthan :zed: mě štve,že musim čekat na další díl tak dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.10.11 19:00

Už se nemužu dokat.asi jsem cvok ale těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
4.10.11 22:45

Tak co holky, sledovaly jste dneska??
Miško na to jde nějak zhurta,chlapec :mrgreen: Vždyť se znají týden nebo jak dlouho,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.10.11 07:30

No ,tomu jsem se muela smát.znají se týden a už chce žádat o ruku.A na slovákoch jsem četla,že ona to hraje na dvě strany,ž má přítele,a dělá mu to natruc.tak to bude zajímavé.Ta Šárka ho odhadla uplně přesně,toho hodonáka.No a ten další čech ,nechápu ,proč vyhodil tu dlouhovlasou a pak to ukončil i s tou brýlatou.mě se nezdálo,že hrála divadlo.,a zbytek nekomentuju.to je na dlouho.ale opravdu su zvědavá jak to dopadne.jo a ten hodonák,toho bych nesnesla .maminčin mazánek ja vyšitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.10.11 08:15

Já se jdu na to teprve podívat. :pankac: :pankac:

Ale každopádně to je hoodně zajímavý, nevim kde zase vyhrabali takový exoty. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12959
5.10.11 08:28

NO přesně, to jsem zvědavá ,co mu na to Dominika odpoví :mrgreen:

Taky nechápu proč vyhodil tu Lucku (jmenuje se tak :?: :think: )..Ještě se tam spolu ten jeden večer oblejzali.. :nevim:

A ten Marek ten je taky dobrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.10.11 08:29

Joooo a uplně nejvíc mě rozesmálo,jak Miro říkal,že Pavlína je kočka,ale není jeho typ,ale zvykl by si 8-o :lol: Už věděl,že má u ní smůlu,tak tam vybalil tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí