Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:
Ono to ještě v archivu není nebo jsem slepá.![]()
no to mi neříkej,já včera koukat nemohla,když jsem to tam přepla a viděla příti výraz tak jsem to radši přepla jinam,páč jinak bysme byli dnes bez televize ![]()
Tak jsem se podívala na další díl a nejsympatičtější je mi asi ten Marek myslivec co na všechny prdí
Jaaj, musím říct, že u všech se sešla teda „pěkná“ společnost
![]()
Kallkapa píše:
Tak jsem se podívala na další díl a nejsympatičtější je mi asi ten Marek myslivec co na všechny prdí![]()
![]()
Jaaj, musím říct, že u všech se sešla teda „pěkná“ společnost
![]()
![]()
Ten je nejvíc.
![]()
rohlice píše:weruuunka píše:
Já chci vidět ten včerejší díl.![]()
http://www.mamaozenma.sk/…10-2011.html
No je to se mnou možný.
Já jsem ho prostě neviděla.
Teď se na něj můžu podívat až večer. ![]()
mě teda sympatickej není snad nikdo
jedinej kdo se mi líbí,tak je ta Markova maminka-to je taková srdcařka ![]()
ale jako třeba pumpař
ten mě čílí bože ten kluk
ten je úplně strašnej a ta jeho Dominika mi přijde trošku jako tupoňka
ale asi se k sobě i hoděj ![]()
a s čím souhlasím co řekla Šárka tomu hodonínskýmu,že pokaždý jak se na ní usmál,že jí to přišlo úlisný
on tak působí i na mě ![]()
weruuunka píše:rohlice píše:No je to se mnou možný.weruuunka píše:
Já chci vidět ten včerejší díl.![]()
http://www.mamaozenma.sk/…10-2011.html
![]()
![]()
Já jsem ho prostě neviděla.
![]()
![]()
Teď se na něj můžu podívat až večer.
Ten úlisný Tomáš mi přijde takový břitký, jak Ivánek z mrazíka
Pumpař, tak to je jako asi největší tragéd z celé sestavy
Ta Dominika bude asi taky pěkně mimo
Ten (jak se jmenuje - takový ten šikovný od pohledu celkem, co mají tu restauračku a mamku černovlasku) mi přijde občas taky takový vyoraný, sexuchtivý, přijde mi, že se tam přihlásili jenom aby udělali reklamu te restauračce a začli tam chodit lidi
Ten nový zas vůbec nemluví
Ten Miro mi připadá jako psychopatický kriminálník
Ten Marek bude asi trošku alkoholik ale líbí se mi na něm, že to natáčení bere jako absolutní stupiditu a kamery nekamery, kašle na ně a de si po svojem
![]()
Kallkapa píše:
Ten úlisný Tomáš mi přijde takový břitký, jak Ivánek z mrazíka![]()
Pumpař, tak to je jako asi největší tragéd z celé sestavy
Ta Dominika bude asi taky pěkně mimo
![]()
Ten (jak se jmenuje - takový ten šikovný od pohledu celkem, co mají tu restauračku a mamku černovlasku) mi přijde občas taky takový vyoraný, sexuchtivý, přijde mi, že se tam přihlásili jenom aby udělali reklamu te restauračce a začli tam chodit lidi
Ten nový zas vůbec nemluví
Ten Miro mi připadá jako psychopatický kriminálník
Ten Marek bude asi trošku alkoholik ale líbí se mi na něm, že to natáčení bere jako absolutní stupiditu a kamery nekamery, kašle na ně a de si po svojem
![]()
![]()
Mě přišla ta Jana taková moc vtíravá, a ta druhá zas nemastná neslaná
Ale mu o seznámení na vážno určitě stejně nešlo, chtěl udělat reklamu a přijednom když už je měl doma si chtěl ještě užít než je pošle dom, tomu říkám plán
![]()
Jo to jsem si taky říkala,že ten s tou restaurací určitě nemá problém sehnat si ženskou ![]()
Holky, tak co říkáte dalšímu dílu
Já se chlámu víc a víc
Zdá se mi to, nebo je ten úlisák absolutně neschopný a bez maminky by si asi neuměl utřít ani dupku ?
Fakt síla jak se někteří lidi v takovém věku chovají ? A matinka nemůže pochopit, jak může být její synáček nezadaný a čučí jak puk, že ho holky nechcou, když je to tak krásný, slušný, chytrý, příjemný a inteligentní kluk
No fakt síla. Pumpaře snad ani nebudu komentovat, jestli mu Dominika v příštím díle řekne, že si ho veme, tak se asi skácím smíchy
Tyjo to je pořad.. ![]()
Jo a málem bych zapomněla na nové kandidáty, tak ty baby co přijely tomu kudrnatému blonďatému, to jsem nestačila zírat
Jedna, že pobývala na psychiatrii ( na první pohled zřetelné
) a s tou druhou by mi stačilo být v jedné místnosti 5 minut a měla bych hlavu jak pátrací balón..další povedená partička
![]()
Ono to ještě v archivu není nebo jsem slepá.