Mama ožen ma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
5.10.11 09:07

Ono to ještě v archivu není nebo jsem slepá. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5436
5.10.11 10:53
weruuunka píše:
Ono to ještě v archivu není nebo jsem slepá. :nevim: :mrgreen:

8-o no to mi neříkej,já včera koukat nemohla,když jsem to tam přepla a viděla příti výraz tak jsem to radši přepla jinam,páč jinak bysme byli dnes bez televize :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.10.11 17:33

Tak jsem se podívala na další díl a nejsympatičtější je mi asi ten Marek myslivec co na všechny prdí :lol: :lol: :lol: Jaaj, musím říct, že u všech se sešla teda „pěkná“ společnost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.10.11 17:43

Já chci vidět ten včerejší díl. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
5.10.11 17:44
Kallkapa píše:
Tak jsem se podívala na další díl a nejsympatičtější je mi asi ten Marek myslivec co na všechny prdí :lol: :lol: :lol: Jaaj, musím říct, že u všech se sešla teda „pěkná“ společnost :lol: :lol: :lol:

Ten je nejvíc. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5436
5.10.11 17:46
weruuunka píše:

http://www.mamaozenma.sk/…10-2011.html

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.10.11 17:49
rohlice píše:
weruuunka píše:

No je to se mnou možný. :roll: :roll: :roll: Já jsem ho prostě neviděla. :zed: :zed: :zed: Teď se na něj můžu podívat až večer. :-?

• Citovat
  • Upravit
5436
5.10.11 17:50

mě teda sympatickej není snad nikdo :think: jedinej kdo se mi líbí,tak je ta Markova maminka-to je taková srdcařka :srdce:
ale jako třeba pumpař :pocitac: ten mě čílí bože ten kluk :zed: ten je úplně strašnej a ta jeho Dominika mi přijde trošku jako tupoňka :oops: ale asi se k sobě i hoděj :think:
a s čím souhlasím co řekla Šárka tomu hodonínskýmu,že pokaždý jak se na ní usmál,že jí to přišlo úlisný :palec: on tak působí i na mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.10.11 17:51
weruuunka píše:
rohlice píše:
weruuunka píše:

No je to se mnou možný. :roll: :roll: :roll: Já jsem ho prostě neviděla. :zed: :zed: :zed: Teď se na něj můžu podívat až večer. :-?
:lol: byl tam už dopolko,když jsem to hledala :lol:
buď ráda,aspoň se máš na co těšit ještě,my zase musíme čekat až na za týden :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.10.11 17:56

Ten úlisný Tomáš mi přijde takový břitký, jak Ivánek z mrazíka :lol: :lol: Pumpař, tak to je jako asi největší tragéd z celé sestavy :poblion: Ta Dominika bude asi taky pěkně mimo :lol: :roll: Ten (jak se jmenuje - takový ten šikovný od pohledu celkem, co mají tu restauračku a mamku černovlasku) mi přijde občas taky takový vyoraný, sexuchtivý, přijde mi, že se tam přihlásili jenom aby udělali reklamu te restauračce a začli tam chodit lidi :lol: Ten nový zas vůbec nemluví :lol: Ten Miro mi připadá jako psychopatický kriminálník :lol: Ten Marek bude asi trošku alkoholik ale líbí se mi na něm, že to natáčení bere jako absolutní stupiditu a kamery nekamery, kašle na ně a de si po svojem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.10.11 18:02
Kallkapa píše:
Ten úlisný Tomáš mi přijde takový břitký, jak Ivánek z mrazíka :lol: :lol: Pumpař, tak to je jako asi největší tragéd z celé sestavy :poblion: Ta Dominika bude asi taky pěkně mimo :lol: :roll: Ten (jak se jmenuje - takový ten šikovný od pohledu celkem, co mají tu restauračku a mamku černovlasku) mi přijde občas taky takový vyoraný, sexuchtivý, přijde mi, že se tam přihlásili jenom aby udělali reklamu te restauračce a začli tam chodit lidi :lol: Ten nový zas vůbec nemluví :lol: Ten Miro mi připadá jako psychopatický kriminálník :lol: Ten Marek bude asi trošku alkoholik ale líbí se mi na něm, že to natáčení bere jako absolutní stupiditu a kamery nekamery, kašle na ně a de si po svojem :lol: :lol: :lol:
:palec: jj,Ivánek a já furt koho mi připomíná :mrgreen:
ten s tou restaurací,to jsi vystihla no,že to spíš bude jako reklama,to ať mi nikdo netvrdí,že si není schopnej sehnat bábovku :think: a ta Jana se mi ale k němu i líbila :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.10.11 18:06

Mě přišla ta Jana taková moc vtíravá, a ta druhá zas nemastná neslaná :mrgreen: Ale mu o seznámení na vážno určitě stejně nešlo, chtěl udělat reklamu a přijednom když už je měl doma si chtěl ještě užít než je pošle dom, tomu říkám plán :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.10.11 20:21

Jo to jsem si taky říkala,že ten s tou restaurací určitě nemá problém sehnat si ženskou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.10.11 23:33

Holky, tak co říkáte dalšímu dílu :?: Já se chlámu víc a víc :lol: :lol: :lol: Zdá se mi to, nebo je ten úlisák absolutně neschopný a bez maminky by si asi neuměl utřít ani dupku ? 8-o Fakt síla jak se někteří lidi v takovém věku chovají ? A matinka nemůže pochopit, jak může být její synáček nezadaný a čučí jak puk, že ho holky nechcou, když je to tak krásný, slušný, chytrý, příjemný a inteligentní kluk :lol: No fakt síla. Pumpaře snad ani nebudu komentovat, jestli mu Dominika v příštím díle řekne, že si ho veme, tak se asi skácím smíchy :mrgreen: Tyjo to je pořad.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.10.11 23:36

Jo a málem bych zapomněla na nové kandidáty, tak ty baby co přijely tomu kudrnatému blonďatému, to jsem nestačila zírat 8-o :lol: Jedna, že pobývala na psychiatrii ( na první pohled zřetelné :mrgreen: ) a s tou druhou by mi stačilo být v jedné místnosti 5 minut a měla bych hlavu jak pátrací balón..další povedená partička :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí