Mama ožen ma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
13.10.11 07:18

jo taky jsem zvědavá co bue dál.ale v archivu je jen pulka a to me stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.10.11 07:36

Už je to tam celý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.10.11 08:09

Já nemůžu zase najít celý díl. Co jsem koukala tak tam byla jenom půlka. :nevim: :cert: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
13.10.11 08:09
Stensa píše:
Už je to tam celý :dance:

Jě díky, jdu se na to podívat. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
12959
13.10.11 09:21

Tak další díl opět nezklamal :mrgreen: :mrgreen: Nejvíc jsem se těšila na tu žádost o ruku, co si proboha myslel - že si ho po týdnu vezme? :lol:
Jsem zvědavá na nové ženichy a nevěsty,co se bude dít:))
A u toho kudrnatýho se docela divím,jak říkal,že je mu nejsympatičtější ta ukecaná, mě přijde,že se mu strašně vtírá..Ale jemu se to asi líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.10.11 12:43

Ta ukecaná ,asi ví jak na chlapa.ješitný chlap si rád poslechne jak je skvělý a super.Ale jinak ,to bude jetě asi hodně zajimavé.No a ta dominika bude nakonec ráda když se ho njak zbaví.Já v něm cítím pruser,takový divný tip lověka.já bych se ho asi bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.10.11 12:46

jééé :lol: já málem zapomněla :oops: jdu dokoukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.10.11 13:08

Ježiiiš ona tam byla fakt jenom půlka toho dílu :zed: ani jsem to nepostřehla :lol: jdu dokoukat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.10.11 13:11

tak jsem na začátku,ale ta vtěrka brýlatá :zed: jééé ta mi leze teda na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.10.11 14:24

:lol: :lol: :lol: Tak jsem dokoukala 8-o 8-o Myslím, že Dominika bude mít teď co dělat aby ho setřásla, myslím, že v dědině u pumpaře už ji nikdy nikdo neuvidí, že se jí bude vyhýbat na sto honů.. Tyjo, ten pumpař je fakt strašný podivín, aby se ještě nezasebevraždil podle těch jeho řečí :roll: 8-o Marek byl jasný, o žádnou vnucenou ženu nestojí 8-) Trochu se divím té černovlasé Monice, že to nevidí, že o ní prostě nemá zájem, kašle na ní atd a ona se tam chce ještě vracet 8-o Ani o číslo si neřekla jemu, bo by jí ho nedal tak ho musela vyškemrat u jeho segry 8-o Z ta trojka od kudrnatého bloňdáka, též stojí za to :lol: Nejnormálnější se zatím jeví asi ta co přijela poslední. Ten mladík z Prahy, no nevím.. ta jeho matka :pocitac: Jak o něm furt mluví, že je hloupý, že není žáden génius atd..být jím tak se z takových keců taky zcvoknu.. :roll: no a ta upoutávka co byla poslední na toho ? jak ho nazvat.. :think: t :think: bylo probůh co 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.10.11 18:33

Jo ten z Prahy - ta jeho máma,to jsem teda taky čuměla 8-o Jak se tam bavili a on,že by se klidně odstěhoval za tou holkou a ta matka ,jak do toho hned ,že v žádným případě 8-o :lol:

Toho Michala bych se taky asi bála, no jsem zvědavá jak se to s ním a Domiminkou ještě vyvrbí. Už je na ní po tak krátký době tak šíleně upnutej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
23.10.11 13:36

Ahoj holky, take koukam na tuhle reality show a celkem se bavim - jen ted nikde nemuzu najit posledni dil z 18.10. - je uz nekde, nevite? Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.10.11 13:38
jeni píše:
Ahoj holky, take koukam na tuhle reality show a celkem se bavim - jen ted nikde nemuzu najit posledni dil z 18.10. - je uz nekde, nevite? Diky moc.

Je tady http://www.mamaozenma.sk/…epizody.html :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
23.10.11 13:50

Kallkapko, diky moc, ale ja prave na te webove strance, jak jsi davala odkaz vidim jako posledni dil ten z 11.10., rekla bych ale, ze uz by tam mel byt i ten z 18.10., ale on nikde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.10.11 13:54
jeni píše:
Kallkapko, diky moc, ale ja prave na te webove strance, jak jsi davala odkaz vidim jako posledni dil ten z 11.10., rekla bych ale, ze uz by tam mel byt i ten z 18.10., ale on nikde :-(

A já na té stránce vidím díl 18.10. i jsem ho viděla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky