Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo taky jsem zvědavá co bue dál.ale v archivu je jen pulka a to me stve.
Já nemůžu zase najít celý díl. Co jsem koukala tak tam byla jenom půlka.
![]()
Stensa píše:
Už je to tam celý
Jě díky, jdu se na to podívat.
![]()
Tak další díl opět nezklamal
Nejvíc jsem se těšila na tu žádost o ruku, co si proboha myslel - že si ho po týdnu vezme? ![]()
Jsem zvědavá na nové ženichy a nevěsty,co se bude dít:))
A u toho kudrnatýho se docela divím,jak říkal,že je mu nejsympatičtější ta ukecaná, mě přijde,že se mu strašně vtírá..Ale jemu se to asi líbí ![]()
Ta ukecaná ,asi ví jak na chlapa.ješitný chlap si rád poslechne jak je skvělý a super.Ale jinak ,to bude jetě asi hodně zajimavé.No a ta dominika bude nakonec ráda když se ho njak zbaví.Já v něm cítím pruser,takový divný tip lověka.já bych se ho asi bála.
Ježiiiš ona tam byla fakt jenom půlka toho dílu
ani jsem to nepostřehla
jdu dokoukat
![]()
tak jsem na začátku,ale ta vtěrka brýlatá
jééé ta mi leze teda na nervy ![]()
Tak jsem dokoukala
Myslím, že Dominika bude mít teď co dělat aby ho setřásla, myslím, že v dědině u pumpaře už ji nikdy nikdo neuvidí, že se jí bude vyhýbat na sto honů.. Tyjo, ten pumpař je fakt strašný podivín, aby se ještě nezasebevraždil podle těch jeho řečí
Marek byl jasný, o žádnou vnucenou ženu nestojí
Trochu se divím té černovlasé Monice, že to nevidí, že o ní prostě nemá zájem, kašle na ní atd a ona se tam chce ještě vracet
Ani o číslo si neřekla jemu, bo by jí ho nedal tak ho musela vyškemrat u jeho segry
Z ta trojka od kudrnatého bloňdáka, též stojí za to
Nejnormálnější se zatím jeví asi ta co přijela poslední. Ten mladík z Prahy, no nevím.. ta jeho matka
Jak o něm furt mluví, že je hloupý, že není žáden génius atd..být jím tak se z takových keců taky zcvoknu..
no a ta upoutávka co byla poslední na toho ? jak ho nazvat..
t
bylo probůh co
![]()
Jo ten z Prahy - ta jeho máma,to jsem teda taky čuměla
Jak se tam bavili a on,že by se klidně odstěhoval za tou holkou a ta matka ,jak do toho hned ,že v žádným případě
![]()
Toho Michala bych se taky asi bála, no jsem zvědavá jak se to s ním a Domiminkou ještě vyvrbí. Už je na ní po tak krátký době tak šíleně upnutej…
Ahoj holky, take koukam na tuhle reality show a celkem se bavim - jen ted nikde nemuzu najit posledni dil z 18.10. - je uz nekde, nevite? Diky moc.
jeni píše:
Ahoj holky, take koukam na tuhle reality show a celkem se bavim - jen ted nikde nemuzu najit posledni dil z 18.10. - je uz nekde, nevite? Diky moc.
Kallkapko, diky moc, ale ja prave na te webove strance, jak jsi davala odkaz vidim jako posledni dil ten z 11.10., rekla bych ale, ze uz by tam mel byt i ten z 18.10., ale on nikde ![]()
jeni píše:
Kallkapko, diky moc, ale ja prave na te webove strance, jak jsi davala odkaz vidim jako posledni dil ten z 11.10., rekla bych ale, ze uz by tam mel byt i ten z 18.10., ale on nikde
A já na té stránce vidím díl 18.10. i jsem ho viděla ![]()