Mama ožen ma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
14.5.13 11:48

Holky, te´d jsem si to pustila, ale kdo je to ten Niko? Já ho neznám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
14.5.13 12:20

@araw sutaziaci z Hotela Paradise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 12:21

@mimma.on aha, tak to jo, na to jsem nekoukala :mrgreen: díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HELA52
14.5.13 17:54

biaa

Panepože co tam dělá Niko vždyt je teplej.ten se ale má rád jak se vzhlížel v zrcadle jak Ivan z Mrazíka. machruje z doutníkem a přitom je to vypatlanej mozek. a ta Nikol s mámou jak když vedou bordel. vypadaj na to.

• Citovat
  • Upravit
maca36
14.5.13 17:58

To sa zase ukáže elita Slovenska :zed:

• Citovat
  • Upravit
272
16.5.13 02:00

Jj uz jswm to videla asi loni na netu a fakt silenost…to snad ani neni mozne taky jsem brecela smichy :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
10.6.13 19:31

Hele holky nevite kde stahnout 2 a 3 dil tedka z te 2.rady? prvni a ctvrty dil jsou na uloztu ale zbytek nejak ne :/ minule jsme se jo nasmali tak at se muzem pobavit s pritelem znova :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
10.6.13 19:34

@Zuzee87 Co You tube???

• Citovat
  • Upravit
5644
10.6.13 19:35

Holky sorry ze sem lezu, ale uz jsou zase novy dily? Ja videla posledne jak tam byl „Misko“ :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.6.13 19:40

Dily jsou bezne na zkouknuti na webu (a ted doufam, ze neblabolim, nejsem si jista, ktera sk stanice to vysila) jojky, koukam na ne tam…je to neco jak primaPlay…

@bellezza jj, je nova rada, dneska bude tusim paty dil…a ta prehlidka tam stoji za to :mrgreen:
Mato a maly Matko, to je bomba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
10.6.13 19:41

@Jitka1976 mame uplne hloupy internet :( jakekoliv online video se hrozne seka a kdyz se necha nacist tak se nacita tak dlouho ze tam pak skoci chyba a nic :lol: :roll:

@bellezza ten byl jeste v prvni serii ne? :)) ta je na uloztu cela.. ale je prave v tv snad nova, nekdy v polovine kvetna byl prvni dil tak sem si hodneska stahla i ctvrty tam je ale druhy a treti nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
10.6.13 19:43

@Zuziky @Zuzee87 diky zitra zkouknu :mrgreen: no uz se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.6.13 20:48
@bellezza píše:
Holky sorry ze sem lezu, ale uz jsou zase novy dily? Ja videla posledne jak tam byl „Misko“ :mrgreen: :mrgreen:.

Jo jo Miško a jeho nezkrotná touha leštit káru a posilovat za asistence co nejvíc lidu! Na to jsme taky koukali myslím v sobotu nebo neděli na Love a to i oběd počkal, jen aby jsme to dokoukali 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lusil
24.6.13 23:06

jj

Občas koukam a neudržím se normálne se směju. Pobavilo mne jak tam jedna plácla, Ona ma spálila spálila ma. V ukažke som si vravela pane bože čo sa jej stalo ale jak som to videla ta automat smiech :-O :-O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!