Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, te´d jsem si to pustila, ale kdo je to ten Niko? Já ho neznám
![]()
Panepože co tam dělá Niko vždyt je teplej.ten se ale má rád jak se vzhlížel v zrcadle jak Ivan z Mrazíka. machruje z doutníkem a přitom je to vypatlanej mozek. a ta Nikol s mámou jak když vedou bordel. vypadaj na to.
Jj uz jswm to videla asi loni na netu a fakt silenost…to snad ani neni mozne taky jsem brecela smichy
![]()
Hele holky nevite kde stahnout 2 a 3 dil tedka z te 2.rady? prvni a ctvrty dil jsou na uloztu ale zbytek nejak ne :/ minule jsme se jo nasmali tak at se muzem pobavit s pritelem znova
![]()
Holky sorry ze sem lezu, ale uz jsou zase novy dily? Ja videla posledne jak tam byl „Misko“
.
Dily jsou bezne na zkouknuti na webu (a ted doufam, ze neblabolim, nejsem si jista, ktera sk stanice to vysila) jojky, koukam na ne tam…je to neco jak primaPlay…
@bellezza jj, je nova rada, dneska bude tusim paty dil…a ta prehlidka tam stoji za to ![]()
Mato a maly Matko, to je bomba ![]()
@Jitka1976 mame uplne hloupy internet
jakekoliv online video se hrozne seka a kdyz se necha nacist tak se nacita tak dlouho ze tam pak skoci chyba a nic
![]()
@bellezza ten byl jeste v prvni serii ne?
ta je na uloztu cela.. ale je prave v tv snad nova, nekdy v polovine kvetna byl prvni dil tak sem si hodneska stahla i ctvrty tam je ale druhy a treti nic :/
@bellezza píše:
Holky sorry ze sem lezu, ale uz jsou zase novy dily? Ja videla posledne jak tam byl „Misko“![]()
.
Jo jo Miško a jeho nezkrotná touha leštit káru a posilovat za asistence co nejvíc lidu! Na to jsme taky koukali myslím v sobotu nebo neděli na Love a to i oběd počkal, jen aby jsme to dokoukali
![]()
Občas koukam a neudržím se normálne se směju. Pobavilo mne jak tam jedna plácla, Ona ma spálila spálila ma. V ukažke som si vravela pane bože čo sa jej stalo ale jak som to videla ta automat smiech
![]()