Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ,tak nám to skončilo .Je vidět,že ty ženské ,mají rozum .No ten Hodonák ,jakou si našel slečnu .Ta k němu pasuje.A ta Šárka ,ta tam zase perlila.Nejede ona v něčem?Jakoby si šlehla.
sthan píše:
No ,tak nám to skončilo .Je vidět,že ty ženské ,mají rozum .No ten Hodonák ,jakou si našel slečnu .Ta k němu pasuje.A ta Šárka ,ta tam zase perlila.Nejede ona v něčem?Jakoby si šlehla.
Noo, lajnu koksu ![]()
A vůbec bych neřekla, že ten elektrikář bude nějak chlastat.Za to o tam tom jak měl ty dvě Katky jsem si to myslela hned
meravigliosa píše:
Tak Čechov je tam viac, jeden z Hodonína, jeden z Liptálu a ten tretií netuším, ale ten len chodí do hospody a svoje nápadníčky si nevšíma..Mne sa páči Pavlínka z Brna, ako tomu svojmu nápadníkovi so zhnitými zubami vždy vyčistí žalúdok, je perfektná![]()
Tak tak je fakt dobrá ![]()
sthan píše:
Ten co je stále v hospodě a v lese,takového medvídka ,bych nechtěla ani za nic .kamarádi ,pivo ,les .on by ju měl jen na vaření.
Tak takhle si představuju pravého vesnického burana ![]()
rohlice píše:
jako koukám jak přijela do tý rodiny,holky nezdá se vám někomu,že si dala nejmíň panáka???
Přišlo mi, že je sjetá nějakým tripem či co ![]()
Koukala jsem na to o víkendu na Primě Love a dneska pokračuju na youtube
Zítra dám 7. a 8. díl.
Tak jsem dneska koukala, a mám teda vážně dost, no řekla bych snad jen že každý nemůže být inteligent
, zajímá mne jak to dopadne, holky co už jste to viděli prozraďte
papavlinka33 píše:
Tak jsem dneska koukala, a mám teda vážně dost, no řekla bych snad jen že každý nemůže být inteligent, zajímá mne jak to dopadne, holky co už jste to viděli prozraďte
Co konkrétně ? ![]()
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínou
papavlinka33 píše:
no trn pumpař s tou Dominikou a ten hňup s tou ráznou Pavlínou
Oba skončí samy
Víc neřeknu, koukej a bav se ![]()