Hledám horor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
hledamhoror
4.10.11 16:06

Hledám horor

Ahojky, nemužu si vzpomenout na název filmu který bych znovu ráda viděla. Napíšu co si pamatuju, byla tam chata v lese, nějací přátelé, kteří v té chatě pustili nějakou pasku a ne té pasce byl mužský hlas který předčítal tuším nějakou knihu, a taky tam říkal něco o tom že když čte tu knihu dějí se divné věci, zabilo mu to manželku. No a pak se tam zjevujou nějací duchové a nejvýznamější postavou je tam nějaká mrtvá ženská. No moc si to nepamatuju :lol: je to hodně starý film, tak cca 15 let. kdo tam hrál netuším. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
4.10.11 16:13

Tak to bych ráda viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
4.10.11 16:14

ahoj to byl lesní duch.Stará klasika. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4840
4.10.11 16:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hledamhoror
4.10.11 16:21

jeeeeeeeee to je ono moc dekuju :palec: :palec: :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Holma
4.10.11 16:51

Ahoj,

taky sháním jeden horor:

Manželé (před rozvodem asi) se vydají do přírody urovnat vzath, cestou srazí nějakýho ptáka a pak se začnou dít divný věci a zvířata na ně začnou útočit. Myslím, že na konci je to oba zabije. Ke konci jedou autem po pláži,ona se naštve, vystoupí z auta a pak do něj naskočí a ujede mu, srazí zase nějaký zvíře a on jí pak najde mrtvou, jeho snad prostřelí šíp. Už si to moc nepamatuju.

Díky všem, co si vzpomenou…

• Citovat
  • Upravit
36544
4.10.11 16:59

Tak já vám neporadím, ale TADY je fakt všechno :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
4.10.11 17:12

http://www.horror.cz/…d-2008_4973/

no, jo, chytrá stránka, už to mám…!!! díky

• Citovat
  • Upravit
4.10.11 17:14
Holma píše:
Ahoj,

taky sháním jeden horor:

Manželé (před rozvodem asi) se vydají do přírody urovnat vzath, cestou srazí nějakýho ptáka a pak se začnou dít divný věci a zvířata na ně začnou útočit. Myslím, že na konci je to oba zabije. Ke konci jedou autem po pláži,ona se naštve, vystoupí z auta a pak do něj naskočí a ujede mu, srazí zase nějaký zvíře a on jí pak najde mrtvou, jeho snad prostřelí šíp. Už si to moc nepamatuju.

Jé, tak to jsem taky viděla,ale na název si nemůžu vzpomenout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.11 17:15

Aha, tak už jsi to našla! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
4.10.11 17:49

já nehledám žádný páč se bojím až to s.e.r.e :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
4.10.11 18:16
Holma píše:
Ahoj,

taky sháním jeden horor:

není to nekonečný víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.10.11 19:44
Sylvajs píše:
já nehledám žádný páč se bojím až to s.e.r.e :lol:

asi tak nějak :mrgreen: já když vidím nějakej horor, tak se pak měsíc bojím chodit v noci na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
4.10.11 20:20

to taky..ale poskakuji,uši si přikrývám a nebo to zrychluji..jo ještě běhám na wc…prostě děs..po film Záhada Blair Witch jsem celou noc nespala a poslouchla jsem kde se co šustne…praskání topení(panelák),lupání parket nebo rozvinování difenbafie :lol:..i dýchat na hlas jsem se bála :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.10.11 20:29
Sylvajs píše:
to taky..ale poskakuji,uši si přikrývám a nebo to zrychluji..jo ještě běhám na wc…prostě děs..po film Záhada Blair Witch jsem celou noc nespala a poslouchla jsem kde se co šustne…praskání topení(panelák),lupání parket nebo rozvinování difenbafie :lol:..i dýchat na hlas jsem se bála :oops:

jo :palec: z Blair Witch jsem taky byla hotová 8-o a pak jednou v práci o inventuru, když nebylo co dělat, tak jeden můj kolega přinesl „paranormal activity“ a to jsem hodně dlouho nemohla rozdýchat :mrgreen: že já blbec na to vůbec koukala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí