Stmívání - máte někdo čtvrtý díl? DVD nebo v PC?

13
30.9.11 19:14

Stmívání máte někdo čtvrtý díl?DVD?NEBO V PC?

Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
30.9.11 19:16
janvaler píše:
Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli. :potlesk:

Podle mně bude k sehnání na nějakých zahraničních serverech.U nás přijde do kin až v listopadu.Pak se bude dát stáhnout kinorip.Já půjdu do kina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
30.9.11 19:17

Přesně u nás jde až v listopadu, taky už se těším do kina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.11 19:17

Ahoj no mi chcemtaky jít do kina ale je to tak hezký že to nejde vydržet to čekání,chjo no… :-( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
30.9.11 19:19

4.dil jeste neni ke stazeni, nebyl v kine, takze nemuze byt ani na DVD. :-) Bude ale rozdelen na 2 casti a ta prvni cast bude mit premieru v americkych kinech 18. listopadu.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.9.11 19:20
verenika píše:
janvaler píše:
Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli. :potlesk:
Podle mně bude k sehnání na nějakých zahraničních serverech.U nás přijde do kin až v listopadu.Pak se bude dát stáhnout kinorip.Já půjdu do kina :palec:

Jeste na zahranicnich servrech neni, ted jsem se divala.

• Citovat
  • Upravit
36544
30.9.11 19:36

Ještě nikde k mání není.. taky se na něj klepu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.9.11 19:45

jeste neni…ale uz brzy budeee :mrgreen: :mrgreen: zatim si to muzes leda precist :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
30.9.11 19:49

já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.9.11 19:50
ankasz píše:
já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala :think: :nevim:

Já by v těhu v kině, a v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.9.11 19:52
ankasz píše:
já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala :think: :nevim:

Neboj,on to někde někde sežene a otitulkuje pár týdnů po premiéře v kině :wink:

Podle ukázek to bude pošušňání,v nejlepším to střihnou a budeme zase čekat :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
30.9.11 20:17

Právě, že teď do kina nechodíme, nějak není čas a až to bude u nás na Severu Moravy, tak to vidím tak na začátek prosince a termín mám v polovině prosince, a když prďolek v bříšku není na takový rámus zvyklý, tak nevím nevím. No nic asi to budud pak hledat na ulož.to :wink: , a je fakt blbé, že na druhý díl čtyřky budem zase rok čekat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
30.9.11 20:35

Čtyřku jsem četla a super :palec: . Taky se těším na filmek. Jo a jako těhulka jsem byla u prvního taky v kině, cca měsíc před porodem. Nevidím v tom problém. Hluku kolem nás je…venku na ulici. Mimčo je zvyklé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
30.9.11 20:37
Misula.vdf píše: Čtyřku jsem četla a super :palec: . Taky se těším na filmek. Jo a jako těhulka jsem byla u prvního taky v kině, cca měsíc před porodem. Nevidím v tom problém. Hluku kolem nás je…venku na ulici. Mimčo je zvyklé :wink:

A pokud se mu hluk nebude libit, tak ho u sebe budes mit o tyden driv a nezazijes to priserne cekani, kdyz se blizi termin. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5635
30.9.11 20:40

Prvni cast posledniho dilu bude v kine v listopadu,ale co mi nejvic dere,ze druha cast bude az v cwervnu nasledujiciho roku.Kdo to ma jako vydrzet? :) Ja to teda mam uz precteny a tak konec znam.Ale stejne bych to radeji videla najednou :)
A koho milujete z filmu?Ja se proste nemuzu vynadivat na Taylora Lautnera (Jacob) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí