Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli. ![]()
janvaler píše:
Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli.
Podle mně bude k sehnání na nějakých zahraničních serverech.U nás přijde do kin až v listopadu.Pak se bude dát stáhnout kinorip.Já půjdu do kina ![]()
Ahoj no mi chcemtaky jít do kina ale je to tak hezký že to nejde vydržet to čekání,chjo no…
![]()
4.dil jeste neni ke stazeni, nebyl v kine, takze nemuze byt ani na DVD.
Bude ale rozdelen na 2 casti a ta prvni cast bude mit premieru v americkych kinech 18. listopadu.
verenika píše:janvaler píše:Podle mně bude k sehnání na nějakých zahraničních serverech.U nás přijde do kin až v listopadu.Pak se bude dát stáhnout kinorip.Já půjdu do kina
Ahojky koukám na romantický film Stmívání ,viděli jsme 3díli,čtvrtý díl je již ale ještě se asi nedá stáhnout,chtěli jsme se zeptat zda ho už někdo z vás nemá?děkujem všem za reakce,kdo neviděl vřele doporučuji je to ten nejromantičtější film který jsme viděli.
Jeste na zahranicnich servrech neni, ted jsem se divala.
jeste neni…ale uz brzy budeee
zatim si to muzes leda precist ![]()
já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala
![]()
ankasz píše:
já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala![]()
Já by v těhu v kině, a v poho ![]()
ankasz píše:
já četla celou ságu, tak jsem dost zvědavá jak se jim podařila ta 4. natočit- jako kniha je jednoznačně nejlepší- do kina jsem chtěla jít taky, ale budud mít pár týdnů do porodu, takže z toho asi nic nebude, aby ta hlasitost mimčo moc nestresovala![]()
Neboj,on to někde někde sežene a otitulkuje pár týdnů po premiéře v kině ![]()
Podle ukázek to bude pošušňání,v nejlepším to střihnou a budeme zase čekat
![]()
Právě, že teď do kina nechodíme, nějak není čas a až to bude u nás na Severu Moravy, tak to vidím tak na začátek prosince a termín mám v polovině prosince, a když prďolek v bříšku není na takový rámus zvyklý, tak nevím nevím. No nic asi to budud pak hledat na ulož.to
, a je fakt blbé, že na druhý díl čtyřky budem zase rok čekat ![]()
Čtyřku jsem četla a super
. Taky se těším na filmek. Jo a jako těhulka jsem byla u prvního taky v kině, cca měsíc před porodem. Nevidím v tom problém. Hluku kolem nás je…venku na ulici. Mimčo je zvyklé ![]()
Misula.vdf píše: Čtyřku jsem četla a super. Taky se těším na filmek. Jo a jako těhulka jsem byla u prvního taky v kině, cca měsíc před porodem. Nevidím v tom problém. Hluku kolem nás je…venku na ulici. Mimčo je zvyklé
A pokud se mu hluk nebude libit, tak ho u sebe budes mit o tyden driv a nezazijes to priserne cekani, kdyz se blizi termin. ![]()
Prvni cast posledniho dilu bude v kine v listopadu,ale co mi nejvic dere,ze druha cast bude az v cwervnu nasledujiciho roku.Kdo to ma jako vydrzet?
Ja to teda mam uz precteny a tak konec znam.Ale stejne bych to radeji videla najednou ![]()
A koho milujete z filmu?Ja se proste nemuzu vynadivat na Taylora Lautnera (Jacob) ![]()