Hledám kamarádku, těhulku z Jablonce nad Nisou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
7.4.12 10:29

a kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
7.4.12 17:52

zacatek listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 17:58

tý jo :) to vlastně teď ještě asi nevíš přesný den že? my jsme 24. září tak uvidíme jako se mimískovi bude chtít na svět :) a kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 18:00

Zdravím Jablonečandy :-) Jsem taky z Jablonce a čekám dvojčátka 9+6tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 19:46

Tak to moc moc moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 19:49

děkuji je to naděleníčko tedy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 19:51

to jo a kolik ti je, jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 19:53

Ale mám radost vždy jsem si dvojčátka přála teda když sem byla malá tak mě máma pořád říkala neboj třeba mít budeš protože to máme v rodině :D A je mě 22 v červenci 23 a tobě? a ty čekáš kdy mimčo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 19:57

mně je 18 :) v srpnu 19 a termín mám na konci září :) Pak můžeme chodit na procházky. já budu v jablonci tak dvakrát do týdne stoprocentně :) chodím stále na střední :) a mám individuální plán takže budu muset chodit na konzultace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 19:59

ok já mám termín na začátku listopadu ..No a bylo mimčo plánovaný a už víš co to bude ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 20:01

nebylo plánovaný :) Plánovala jsem si udělat maturu, pak bakaláře a pak mimčo. Tak maturu zvládnu s mímem a bakaláře taky zkusím s mímem :) zatím nevíme to podle mně bude vědět tak za měsíc a bůhví jestli protože vždycky na ultrazvuku na Bobík skáče jak urvanej ze řetězu a dělá kotrmelce takže nejde ani změřit natož vidět, jestli je to holčička nebo chlapeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 20:07

Aha tak to bude kluk ne jestly to je prdlouš :D a jseš tedka v kolikátym tedy ?? a bylo ti špatně ze začátku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 20:11

nééé mám taky krásný těhu že si vážně nemůžu stěžovat. klepu, abych to nezakřikla. Bez problémů atd. zvracela jsem asi jen 3× (moje babička zvracela celý těhu i při porodu) občas mi špatně bylo ale s tím jsem se prostě naučila existovat a bylo to vpoho :) hlavně nepapej nějaký prášky je to zbytečný :) akorát chemie :) teď jsem 5. měsíc - 17+5 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.12 20:16

aha aha no to by už mohly poznat říká se že na 16 týdnu to poznají ne ? :-) Tak at tzi vše dobře dopadne žeo did dítě je radost v jakékoliv situaci :-) jen si myslím že budeš mít kluka no :-) i proto že ti nebylo špatně to bejvá u kluků ale je to jen takový tušení :-) a u kamarádek mě to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.12 20:17

no zase mně všichni říkají že to bude holčička :D kamarádka mi řekla že jsem nikdy nebyla ošklivější :D Uvidíme :) mně je jedno co to bude, přítel chce samozřejmě kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová