Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zas asi takovy teplo jeste nebude :/ a ja moc JBc neznam, nevim kde je ta pizzerie
Ono to počasí se mění každou chvilku .. hlavně jestly se schodneme všichni potom by sme cestu vysvětlily
![]()
ja jsem pro,mam ranni takze jak sem napsala jsem ok, mozna by bylo fajne si vymenit cisla
![]()
no já jsem tedka krásně bez kreditu až do 15 asi umřu zejtra jedu na vyšetření do Prahy na odběry kvuly vývojovým vadám no .. to jsem tedy zvědavá .. a dneska se asi unudim už blbý velikonoce . @Luciii25 počkáme jak a co řeknou ostatní pak by sme si určitě tel prohodily a taky aby sme tam nebyly samy dvě
a aby sme se poznaly všichni
Každej povině vloží fotku ![]()
proc az do Prahy?jj dnesek je strasne nudnej ,ale je hezky..tak na prochazku .) jinak foto tady mam takze se nebojim, ze bys me nepoznala a nebo si muzem vymenit Fb tam je ta komunikace preci jen lepsi
,,ja sem pochopila, ze tu jsme zatim jen tri ne?
jj asi jo
no páč tam to vyšetření dělají no .. není to obyč pak jedu ještě 24.4 na ultrazvuk jmenuje se to celkove scriening v 1 trimestru.. no já jsem utahaná nějkao pujdu si asi lehnout ještě vytáhnul mě z postele přítel . A pak to taky vidim na procházku s pejskama ..no já tu fotku mám také
![]()
no já nevim posílájí mě do Prahy no takuž tam jedu .. chodim k Jorgový občas kní občas k tomu doktorovy..a ty ?
Jj tak je prej dobrá no:-) já chodim tam taku pojedu do ty prahy ale hradit si to budu no .. asi tam mají nějaký známý no že posílají tam
Tak doufám že se přidá ještě někdo ja si jdu na chvilku lehnout tak zatímek ![]()
Holky já kdyžtak půjdu tak o 20 minut dřív ze školy nebo tak
na zahrádku bych nechodila, přecijen, když se nebudeme hejbat, tak nám bude zima a u toho franka se vzadu nekouří tak to tam bude fajn a pak až se nadlábnem tak se můžeme jít projít k přehradě ![]()
Pujdem tedy k Franku na jídlo jo ? no hlavně tedy abych sme to nějako všechno stihly do těch 18:00:-) A jsme tedy 3 ?