Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám maminku na procházky s kočárkem, pokec atd. ???? v Liberci. Mám 2 a půl měsíční miminko (chlapečka) nebydlím tu dlouho a kamarádky jsem si tu ještě nenašla a ty co mám bydlí daleko a nemají děti, a přítel je většinu času v praci tak si připadám sama najednou:(. budu ráda když se mě některá ozve. Jinak je mi 22 let a ráda se s některou seznámím. ????
Ahoj, oživuju téma…
Jsou tu nějaké těhule z LBC? My jsme se přestěhovali kousek od LBC s chlapem z Ostravy a rádi bysme našli nějaký pár, nebo já aspoň kamarádku na pokec, výlety apod… Klidně SZ! ![]()
@danydany98 píše:
Ahoj, oživuju téma…Jsou tu nějaké těhule z LBC? My jsme se přestěhovali kousek od LBC s chlapem z Ostravy a rádi bysme našli nějaký pár, nebo já aspoň kamarádku na pokec, výlety apod… Klidně SZ!
To vám lehce poradím. Dám vam telefonní číslo na královnu podještědských románů Karolinu Světlou
a můžete se bavit o Kříži u potoka
.
Také se přidávám. Já mám momentálně 10ti měsíční holčičku. Doma mi to leze dost na mozek,
strašně jsem se těšila na plavání, herničky a cvičení, apod., i že se tam s někým seznámíme.
Tak hledám nějakou parťačku na kafe/čaj doma, procházky a výlety s kočárkem. Kdyby se tu náhodou někdo objevil bylo by to skvělé. ![]()