Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta Pardubice píše:
Ahojky přistěhovala jsem se do Pardubic z dětmi a nikoho tu neznamhledám kamarádku na pokec. mám 2holky 8roků a 20měsíců a 2kluky 6roků a 4roky
Ahoj, bydlim cca 15 km od Pardubic a mam 3 letou dceru a dalsi na ceste
. Jsi primo z Pardubic?
To musite mit doma veselo s tolika detma
. A co Pardubice, libi se? Ja jsem rada ,ze bydlim na vesnici, mam rada klidek.
@Valkýra88 jo veselo tedy mám
no líbí ale vesnice by byla lepší ![]()
@Markéta Pardubice píše:
@Valkýra88 jo veselo tedy mámno líbí ale vesnice by byla lepší
Te obdivuju, to ja bych byla asi zrala na blazinec, pri predstave mit tolik deti
. I kdyz ta moje mala certice vyda tak za 5 deti
.Moje mamka vzdy rika, ze ona mela 4 deti a ze to bylo lehci , nez uhlidat tu nasi certici
. Bydlite aspon nekde na okraji Pardubic,nebo primo v centru? Ono nektere casti Pardubic jsou hezke a ani bych nerekla, ze je to ve meste
.
Bydlím na zeleném předměstí no je to hrůza, hlavně když každý chodí spát v jiný čas ![]()
@Markéta Pardubice píše:
Bydlím na zeleném předměstí no je to hrůza, hlavně když každý chodí spát v jiný čas
Tak to verim, tam je to zrovna i hodne rusne.
Ahojky nejak jsem se zapomněla odhlásit
no rušno tu je až moc
@Markéta Pardubice Ahoj, bydlím kousek od Pardubic. Mám tri kluky/ 10,5 a 9 měsíců. Bydlíme v pardubickém kraji něco přes rok. V Pardubicích jsme docela často, tak klidně můžeme zajít na procházku. ![]()
Ahoj jsem z Chrudimi mám sedmiměsíčního Filípka a ráda najdu nějakou kamarádku. Nikoho tu nemám
![]()
@Gemini91
Ahoj, my jsme se nedávné přestěhovali kousek od Pardubic a taky tu nikoho neznáme. Mám dcerku 16 měsíců ![]()