Hledám práci v Brandýse nad Labem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.10.14 22:45

Hledám práci v Brandýse nad Labem

Ahojky, už začínám být trochu zoufalá, mám rok po mateřské a syna mi vzali do školky až ve 4letech. Nyní si hledám pŕaci, ale jelikož nemám žadné hlídaní, tak musim pracovat jen v té době co je syn ve školce…ale nedaří se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
21.10.14 00:02
@slunicko101 píše:
Ahojky, už začínám být trochu zoufalá, mám rok po mateřské a syna mi vzali do školky až ve 4letech. Nyní si hledám pŕaci, ale jelikož nemám žadné hlídaní, tak musim pracovat jen v té době co je syn ve školce…ale nedaří se :zed:

Ahoj, máš představu o tom co by jsi chtěla dělat? Nebo bereš vše, když neni z čeho vybírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 07:04

AHoj, tady ve středočeském kraji je to s prací děs. Kamarádka po škole hledala skoro rok, a pak dostala nabídku z nějakého projektu, který dělá úřad práce pro mladé do 30-ti let, co ještě nemají praxi. Ale jinak… všechno Praha, nebo samý plný úvazek. A s dětma, když člověk potřebuje, aby to bylo pružné, tak není skoro nic. Já jsem se taky chvíli pokoušela shánět, ale nakonec jsem se rozhodla zůstat OSVČ. Plus mám ještě malý přivýdělek na dohodu. Zkus přímo oslovit firmy, co dělají ve tvém oboru, nejlépe se pěkně oblíct, vytisknout životopis, doporučení od posledního zaměstnavatele, vysvědčení… a zajít tam osobně, jestli máš čas. Inzeráty na internetu jsou na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.10.14 09:00

Já taky bydlím v Brandýse a vždycky jsem hledala práci v Praze. Protože v Brandejse ve velkých fabrikách berou vesměs cizince přes agentury a nebo to je náhoda, že v nějakým krámku berou a to ještě za pár šušní. Bohužel doba je taková, že zaměstnavatel vezme radši babku před důchodem než matku s dítětem, ještě když nemá hlídání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 21:08

Je mi v celku jedno co to bude, ale syn má školku max do půl páté a pak nemám hlídání, jelikož jeho táta má nepravidelnou pracovní dobu apod…taky si myslím, že tu nic nenajdu :-/ ani už nevím kde se ptát :| :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.10.14 21:47

Vím že nabíraji v Brandýse strážný, ale nevim, zda po tobě budou chtít certifikát. Ono ten certifikát by si šel dodělat, ale s hlídáním už ti asi neporadim. Asi ti nevyjdou vstříc s hodinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 07:51

Je to smutný, protože jsem se setkala s tím, že jsou zaměstnavatelé, kteří nechtějí mladé holky, protože můžou otěhotnět a pokud už ženská má děti, tak má taky pomalu smůlu, co kdyby náhodou jejich dětičky marodili…ale hlavu vzhůru ;) nevzdám to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat