Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám prima bráchu (39 let) a moc ráda bych mu pomohla najít spřízněnou duši
. Před rokem od něj odešla přítelkyně, mají spolu 5tiletou dceru, kterou vídá o víkendech. Je to šikovný tatínek, nekuřák, rád čte, sportuje, je společenský, jen má prostě málo příležitostí k seznámení. Bydlí v rodinném domě na vesnici kousek od Jičína, takže ideální by byla přítelkyně z Jičína, Semil, Turnova apod.
Na případné dotazy ráda odpovím…třeba to vyjde právě touto cestou ![]()
Jsi hodná ségra
vyřiď mu ať se tady přihlásí sám, pár chlapů tady je, určitě zapadne a třeba se seznámí ![]()
A on o tom ví, že hledáš? Pověřil tě? Aby se spíš nenaštval…no… ![]()
@SIMONA1234 píše:
A on o tom ví, že hledáš? Pověřil tě? Aby se spíš nenaštval…no…
samozřejmě že o to ví. Nebo myslíš, že bave má sestru? ![]()
@strýček sally píše:
samozřejmě že o to ví. Nebo myslíš, že bave má sestru?
Tvl…nejsem bloncka a stejně sem si to musela přečíst 3 x…
![]()
@bave škoda že je tak starej. Hledám někoho pro dceru, než mi domů dotáhne nějaký jelito
solidního, zajištěnýho… má barák to je taky velký plus, ach jo to je zas den. ![]()
Tak neco podobnyho uz tu jednou bylo, sestra hledala peo brachu, on se prihlasil, ani nevim jak to dopadlo @Juris ![]()
@Blackova.K píše:
@bave škoda že je tak starej. Hledám někoho pro dceru, než mi domů dotáhne nějaký jelitosolidního, zajištěnýho… má barák to je taky velký plus, ach jo to je zas den.
No měla bys vyvinout aktivitu, aby pak nebylo „Pažoute, ty mi šukáš dceru!“
Nic ve zlém… ![]()
@misi11 píše:
Tak neco podobnyho uz tu jednou bylo, sestra hledala peo brachu, on se prihlasil, ani nevim jak to dopadlo @Juris
Jo a já jsem neúspěšně hledal nějakou pro mého kolegu-33letého vdovce. No holt smůla. ![]()
@Jura007 píše:
Jo a já jsem neúspěšně hledal nějakou pro mého kolegu-33letého vdovce. No holt smůla.
Nj, vdovec je ale polovicni jistota ze ex nebude prudit, jeste napis ze nema ani maminku a nebudes stihat predavat vzkazy ![]()
@Jura007 píše:
No měla bys vyvinout aktivitu, aby pak nebylo „Pažoute, ty mi šukáš dceru!“
Nic ve zlém…
no díky, hned mám míň stresu
![]()