Může mi sociálka vzít děti?

Anonymní
22.8.15 08:22

mužu mi vzít děti

Prosím radeji anonymě nemám moc času tak to bude i s chybami… Tak rovnou k problemu kvuli častým nočným hadkam k nám jezdí policie a už je to nahlašeno i na socialce, at uz se muj prítel hada semnou nebo s jeho mamkou bydlíme u jeho rodičů. On hodně pije a pak ho kde jaka blbost naštvě pije do 3 do ranna a pak všechny vzbudí když není po jeho je agresivní. Ted je zřejmě na zachytce nebo nevím kde kam ho odvezla policie když ji po hadce s matkou zavolala jeho matka ve dve rano, on ji obvinil že mu schovala 2 dvoulitrove piva a at mu je vrati, zapomel kam si je dal a myslel si že mu je vzala nevzala měl je za dveřama. Pak vyjel po me že jsem je od babky sebrala což nevím jak když sem byla v ložnici a vylezla jsem az kdyz někdo klepal.Muj problem není chlast nestíham svoji uklidit domácnost, ráno stavam kolem čtvrté navařím přítelovi do prace a na cely den pak se vzbudí deti posnídají a jedeme 3 km na naší pastvinu ke máme ovce a kravku a jelikož je sucho tak trava tam neroste takže musím nasect kosou dvoje kolecka travy a hodit seno aby mi krava nezdrhla z ohrady hodina prace pak jedeme dolu najíme se a jdu s detmi zas ven bud na prochazku nebo jen před barak. a večer jedem znovu za kravou. Malou vozim v sedacce už sem fakt unavena už těd fakt nestiham mam byt uz na planisku a sect a v jedenast mam byt na brigade 12km daleko a zas na kole nemam řidičak. První den na brigadě mi napsal 20 esmesek at ho nepodvadim že mě miluje volal furt tak jsem si musela vypnout mobil. Mam fakt malo času a zbytek volného casu sem radeji s detmi než abych ho travila uklidem vždycky to rychle přeletím ale nestačí to mužou mi kvuli pul dne nepomytemu nadobí vzít děti. Pije už rok někdy i třikrat do týdne. Ty dny kdy pije se nespí do tří dneska sem usnula až ve čtyři. Chtěla jsem se už odstěhovat do podnajmu, ale jelikož mám velkeho psa tak mi řekli ne a do azylového domu bych si ji asi taky nemohla vzít a darovat to nepřichazi v uvahu nechat ji tu tak ji pritel asi neco udela on ji nesnaší, je to pes jednoho pana poslechne jen mě. Bojim se že mi deti vezmou kvuli tem hadkam, nepořadku. Ja nepiju a nekouřím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
22.8.15 08:35

Jen poznámka - tvůj přítel by se měl v prvé řadě poohlídnout po tom, jak to funguje v jiných rodinách - a že se tam život odehrává bez chlastu a žárlivých scén.
(Pro info - můj otec býval kdysi něco podobného. a změnilo ho až to, že se s ním matka rozvedla a on se musel odstěhovat - a pak ho postihly ještě šílené zdravotní problémy.)
Na mě to působí, že tvůj přítel je jednak přetažený z práce a jednak trochu rozmazlený „domácím pohodlím“. Změní se, až se změní podmínky okolo něho - k horšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.8.15 08:36

Řekněte mi, že je to vtip :zed:

• Citovat
  • Upravit
merde
22.8.15 08:38

Nejlepsi by bylo, kdyby ho rodice vyrazili z baraku, zrejme je to nerealne, ale ja bych to na jejich miste udelala

• Citovat
  • Upravit
4997
22.8.15 08:39

Řekla bych, že kvůli spinavemu nádobí ti děti neseberou. Spíš bych na tvem místě řešila ty hádky a noční rušení. Děti se nevyspi a ten příklad pro ně taky nic moc. A ještě mě zaráží, že dáš přednost psovi před klidnou výchovou dětí. Nicméně držím palce, aby to dobře dopadlo pro vás všechny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
22.8.15 08:39

Tak na šetření k vám sociálka určitě dorazí, dostane hlášení z policie. Budou šetřit, zda je u vás vhodné výchovné prostředí. Kvůli neumytému nádobí se děti neodebírají, ale to přece není váš jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.15 08:41
@jahuhudka píše: Řekněte mi, že je to vtip :zed:

Ne vtip, tak se mnohdy žije na vesnici. Smutná realita 21. století…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.15 08:45

20 let jsem vyrůstala v rodině plné násilí a doufám, že začneš situaci konečně řešit ve prospěch dětí nebo že ti děti vezmou! Nezlob se na mě, ale v celém příspěvku hekáš, jak musíš makat, jak chlastá, jak je hnusnej…zamyslela jsi se někdy nad tím, jak to vnímají děti?

U nás policie nikdy nebyla, za to o tom věděla celá vesnice a chodil k nám pan starosta. Moje matka začala jednat až ve chvíli, kdy fotr mou tříletou ségru zbil takovým způsobem, že měla nateklou půlku hlavy a málem ohluchla. Tenkrát se matka dušovala, jak nás ochrání a sosiálka k nám jezdila jen na kontroly. Fotr dostal podmínku a my se dál dívali na to, jak mámu bije, topí ve vaně, vyhrožuje zabitím, házel po mámě nože, kopal jí do hlavy…krev, otřes mozku atd. Matka odešla po 30ti letech. Fotr nedostal trest, vše promlčené, máma srab…prostě sobecká fňukna, co se bála, že jí vezmou děti. Raději ať jsou děti s ní v pekle než bez ní někde v klidu v ústavu. Takže ano, doufám, že ti děti vezmou!!! Toto není v zájmu dalšího dítěte a opovaž se napsat něco ve smyslu: on má děti rád a ony ho milují! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.8.15 08:53

@Taciras Když si psa pořídíš, je odpovědné se o něj i postarat. T. j. zakladatelka nemůže psa odkopnout, ale musí se postarat jak o děti, tak o toho psa. Vzhledem k tomu, kolik je psů po útulcích, lidé přemýšlejí jako ty a je jim jedno, jak jejich pes skončí.

Zakladatelko, na šetření k vám sociálka určitě přijde, jak psala @lamicina, neumyté nádobí není ten největší problém. Musíš vyřešit soužití s manželem. A hledat takový podnájem, kam si psa budeš moci vzít. Sociální pracovnice ti mohou i poradit a pomoci. Myslím, že nejsou jen od toho, aby kritizovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.8.15 08:54

K otázce... kvůli těm hádkám a nepořádku ti děti nevezmou.

Ke zbytku se nevyjadřuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5942
22.8.15 08:57

@Špuntice1986 To máš pravdu, než bych žila s ochlastou tak jsem se taky rozvedla, děti jsou na prvním místě, raději se odstěhovat jinam, zatím jsem s toho co píše anonym, nechápu hlavu- patu. Nebudu se divit když ji děcka dočasně odeberou, nejsou manželé bydlí tam se svojí matkou u jeho rodičů, čím dál líp, at mu nakope zadek, se svojí matkou se odstěhuje a nefňuká tady, tady jí nikdo kromě pár rad nepomůže to musí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
22.8.15 08:57

@Špuntice1986 :hug: :hug: :hug: :hug:
Omlouvám se za off topic, musela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.8.15 09:01

Proc u vas byla socialka? To ji nekdo zavolal? Omlouvam se, ale z toho zmatene napsaneho prispevku jsem to nejak nepochopila. Byt na tvem miste, tak se domluvim s tchyni a manzela vyrazim. Ma deti, manzelku co mu bohuzel udela prvni poledni ( viz. vareni do prace) a on si toho ocividne nevazi. Tak at si to zkusi bez vas. Jeste se mu bude po tom luxusu styskat… Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.8.15 09:17
@Špuntice1986 píše:
20 let jsem vyrůstala v rodině plné násilí a doufám, že začneš situaci konečně řešit ve prospěch dětí nebo že ti děti vezmou! Nezlob se na mě, ale v celém příspěvku hekáš, jak musíš makat, jak chlastá, jak je hnusnej…zamyslela jsi se někdy nad tím, jak to vnímají děti?U nás policie nikdy nebyla, za to o tom věděla celá vesnice a chodil k nám pan starosta. Moje matka začala jednat až ve chvíli, kdy fotr mou tříletou ségru zbil takovým způsobem, že měla nateklou půlku hlavy a málem ohluchla. Tenkrát se matka dušovala, jak nás ochrání a sosiálka k nám jezdila jen na kontroly. Fotr dostal podmínku a my se dál dívali na to, jak mámu bije, topí ve vaně, vyhrožuje zabitím, házel po mámě nože, kopal jí do hlavy…krev, otřes mozku atd. Matka odešla po 30ti letech. Fotr nedostal trest, vše promlčené, máma srab…prostě sobecká fňukna, co se bála, že jí vezmou děti. Raději ať jsou děti s ní v pekle než bez ní někde v klidu v ústavu. Takže ano, doufám, že ti děti vezmou!!! Toto není v zájmu dalšího dítěte a opovaž se napsat něco ve smyslu: on má děti rád a ony ho milují! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Přesně tak

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
22.8.15 09:20

Tak rano misto vyvarovani ozralovi uklid, ne?

@AndreaS92 píše:
Proc u vas byla socialka? To ji nekdo zavolal?Omlouvam se, ale z toho zmatene napsaneho prispevku jsem to nejak nepochopila. Byt na tvem miste, tak se domluvim s tchyni a manzela vyrazim. Ma deti, manzelku co mu bohuzel udela prvni poledni ( viz. vareni do prace) a on si toho ocividne nevazi. Tak at si to zkusi bez vas. Jeste se mu bude po tom luxusu styskat… Drzim palce :hug:

A ty se divis, kdyz tam uraduje ozrala, hadky za asistence policie a bordel?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky