Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jak jste spolu s partnerem dlouho, ale zdá se mi fajn, že to řekne takhle narovinu
Myslím si, že je to k tobě fér. Pokud si partner partner má takovou podmínku, je dobře, že ji vysloví včas.
No to, že mu řekneš, a asi se rozejdete. Jeho chápu, že dítě chce, a samozřejmě i tebe, pokud je to ze zdravotních důvodů. Prostě každý chce něco jiného.
Chápu ho. Děti jsou jedna z věcí na které by se měla dvojice v páru shodnout, jinak si myslím, že je opravdu lepší rozchod.
Zkusila bych si představit opačnou situaci.. Ty bezdětná, on s dítětem..
Přijde mi to fér. Pokud máte o budoucnosti každý jiné představy, tak spolu asi nebudete…
@Anonymní píše:
Jsme spolu 4 roky..
A nikdy dřív jste o tom nemluvili?
@Urtica-dioica píše:
A nikdy dřív jste o tom nemluvili?
Já ditě chtěla a chci, ale zdravotní problém se vyskytl až ted a nechci nic riskovat
@Anonymní píše:
Já ditě chtěla a chci, ale zdravotní problém se vyskytl až ted a nechci nic riskovat
A jednalo by se o velké riziko?
To není ničí chyba. Chápu, že Tě to moc mrzí, ale chápu i jeho…
@Anonymní píše:
Jsme spolu 4 roky..
To je zvlastni ze jste to nezjistili driv.. Nevim jak se muzes citit, musi to byt hrozne.. Ale chapu ho, ze chce dite.. Bud se rozejdete, nebo jeden z vas ustoupi, nebo kompromis (napr. adopce), pokud mu nejde vylozene a pouze o vlastniho potomka. Existuje i moznost nahradni matky u nas?
Moje problémy jsou psychické se 40 procentní dědičností..nechci riskovat at už kvůli sobě nebo kvůli dítěti. Pro něho to je ´´malej´´důvod. ale kdo nezažil jak může být člověku zle, tak nepchopí
Dítě chce svoje..Proto mu ´´moje´´nestačí
Ahoj holky,
já už jedno dítě mám a další nechci ze zdravotních důvodů..Partner ale své dítě nemá a řekl mi, že jestli dítě opravdu nechci, tak mu to mám říct, že se rozejdeme..
Co si o té situaci myslíte?