Neustále mi vyhrožuje sebevraždou

Anonymní
20.8.15 15:31

Neustále mi vyhrožuje sebevraždou

Anonym, protoze je to citlivé téma prosím. Jak už název napovídá, jde o mého přítele. Pravidelně mi vyhrožuje sebevraždou. Pokaždé, když se pohádáme, tak odejde a řekne, že se jde zabít. Není to tak dávno, co opravdu vypil nemrznoucí směs a pak zvracel. Našla jsem ho asi až po 12 hodinách priotráveneho. Jsme momentalně na Islandě, pracujeme v hotelu na samotě, takže jsem tu zcela bezmocna. Ted zase odešel a vzal si sebou nůž a řekl „sbohem navždy“ a odjel nekam na kole. Že uz ho nikdy neuvidim. Už me to psychicky ničí. Posledně mně vyhrožoval, že se jde oběsit. Já jsem ho pak hledala po stromech a tramech přilehlé farmy. Už si nevím rady jak dál..potřebovala jsem se vypsat. Ted jen doufám, že sve vyhruzky nezrealizuje..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
20.8.15 15:34

Normalne zavolat policii, dolozit, ze uz se jednou pokusil otravit, zavrou ho do cvokarny a bude klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.8.15 15:35

Nezrealizuje, protože nato nemá odvahu. Kdyby se chtěl zabít, dávno to udělá. Za mě - ty jsi moc na něm citově závislá. Přestaň už ho hledat, vypni si telefon, stejně ráno zase přicupitá domů, jako by se nic nestalo. Takových frajerů běhá po světě co citově vydírají své přítelkyně.
Nic neřeš, běž do hospody, dej si pivko, pokecat za kámoškou, zaplavat si…

Příspěvek upraven 20.08.15 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
20.8.15 15:35

Jestli je tohle pravda, tak na to bych neměla žaludek. Vážně bych neměla na to se strachovat o jeho život po každé hádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.8.15 15:36
@Ijaa píše:
Jestli je tohle pravda, tak na to bych neměla žaludek. Vážně bych neměla na to se strachovat o jeho život po každé hádce.

Souhlas, sbalila bych se, a šla se odreagovat. Chuj s nim, stejně se nezabije, vsadíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
20.8.15 15:42

@Blekota Vím bohužel o případu, kdy se ten dotyčný opravdu zabil, ale přece nemůže čekat, že s ním bude někdo z lítosti. A co teprve chudaci děti, které se do takového vztahu narodí. Překonat se dá všechno, ale musí na tom teď dotyčný pracovat. Buď je to opravdu citový vyděrač a nebo je opravdu nemocný. V tom prvním případě bych ho opustila okamžitě a v tom druhém případě bych chtěla, aby se šel léčit, jinak bych ho opustila též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.8.15 15:45

To tě obdivuji, že si s takovým člověkem jela do ciziny. Ale neudělá to, chce jen pozornost, což se mu daří. Nemá to smysl, ukončila bych to sním, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.8.15 15:45

Já bych asi zavolala na policii a poptala se, co mám dělat…
Podle mě jenom vyhrožuje. „Říká se“, že kdo okolo dělá takové ciráty, ten se nezabije. Ten kdo to má opravdu v úmyslu, ten to dělá potichu a okolí o tom často ani netuší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.8.15 15:51

To je nahoda nebo vazne jezdite do ciziny se samyma blaznama, ze uz je tu treti podobna diskuze, kdy se z dotycneho v zahranici vetsinou vyklube nejaky psychicky labilni jedinec?

• Citovat
  • Upravit
6525
20.8.15 15:57

@merde Asi do toho zahraničí zdrhli sami před sebou, jenže před sebou prostě neutekli. To vlastní já je stejně našlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.15 15:59

Taky jsem měla jednoho, co se po každá hádce sebral a byl třeba dva dny v tahu, aniž by se ozval. To už jsme spolu bydleli a já doma šílela strachy.
Došlo to tak daleko, že jsem se mu bála cokoli říct, aby náhodou zase neodešel. Pravda sebevraždou nevyhrožoval. Skákat z balkonu (10p.) chtěl až když mi docvaklo, že takhle vážně žít nechci a sbalila si věci.
Opravdu si ho vážíš a chceš s ním být celý život? Bez vzájemné úctu to totiž nejede.
Vyprdla bych se na něj a v žádném případě ho nechodila hledat.

InkoXAX

• Citovat
  • Upravit
2455
20.8.15 16:02

Zkus si s ním o tom pak promluvit, když bude v klidu a nebude Ti vyhrožovat sebevraždou. Zkus mu navrhnout, aby se léčil. Pokud ho miluješ a chceš setrvat, tak mu dej najevo svou podporu v léčbě.

Jste tam trvale nebo se vrátíte do ČR? Jak často Ti takhle vyhrožuje?

Pokud s Tebou o tom nechce mluvit a nebude se chtít léčit, tak uvažuj opravdu o rozchodu. Tohle je pro Tebe stresující a likvidační a nic dobrého Tě v takovém vztahu nečeká.

Držím palce, ať najdeš řešení, abys i Ty byla šťastná :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.8.15 16:06

Tak ho nech, dokud ho budeš hledat a šílet, bude tě tím vydírat. I ta nemrzka byla jen demonstrativní pokus, kdyby jí vypil dost, za 12 hodin je po něm. Žádný hledání, zoufání, běhání. Říct mu sbohem a užij si to. Jen kecá. A až bude při smyslech, tak mu řekni, že buď se půjde léčit nebo končíš, tohle je psychický teror.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.8.15 16:06

To je hnusne citove vydirani :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.8.15 16:21

Psychiatra a lecebna. Jednak te to musi strasne dusit a taky se mu to muze omylem podarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí