Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No dívej, ono je to docela takle těžký, ale když to takle napsal, tak asi prostě ted na nějaké seznamování nemá náladu, když se něco dozvěděl, může to být cokoliv žejo, já bych to nechala být, a budto se ozve sám, nebo se neozve tím dám najevo, že nemá zájem, ale napul bych ho vypustila z hlavy…
Není důvod. Buď se ozve, až si vyřídí své záležitosti, které mu brání se s tebou sejít a být ti dobrým společníkem anebo se neozve vůbec.
@moonky Ne… vždycky, když to mělo při seznamování takový scénář, důvodem byla nějaká jiná žena
, případně to, žes mu nepadla úplně do oka
.
Tak podle me je to spis vymluva, jak to ukoncit, aniz by te poslal do haje (promin, jestli to zni moc nstroze).
nicmene, ty nemas co ztratit, pokud to neni znamy, kolega atd, koho bys dale vidala v beznem zivote, tak mu klidne zkus jeste jednou napsat. ta moznost, ze ho neco rozhodilo preci jen je. Takze pokud chces mit pocit, ze jsi pro to udelala vse, tak mu napis neco neutralniho, jak se mu vede a uvidis. ale moc nadeji bych tomu nedavala. ![]()
Neozvala a snažila se na něj zapomenout. Pokud by se situace změnila, ozval by se sám.
@Ali-Ali píše:
Tak podle me je to spis vymluva, jak to ukoncit, aniz by te poslal do haje (promin, jestli to zni moc nstroze).nicmene, ty nemas co ztratit, pokud to neni znamy, kolega atd, koho bys dale vidala v beznem zivote, tak mu klidne zkus jeste jednou napsat. ta moznost, ze ho neco rozhodilo preci jen je. Takze pokud chces mit pocit, ze jsi pro to udelala vse, tak mu napis neco neutralniho, jak se mu vede a uvidis. ale moc nadeji bych tomu nedavala.
Také si myslím. Jinak co ztratit podle mě má, bude vypadat, že je z něj hotová a nedělá nic jiného, než že na něj myslí. Já bych se neozvala.
Neozvala bych se a začala bych se v klidu seznamovat s někým dalším
@moonky Já bych to asi nevydržela a ozvala se, ale dala bych tomu měsíc a napsala něco neutrálního. Určitě ne emotivní zprávu, že mi chybí, chci ho vidět apod.
Pokud by na zprávu reagoval vstřícně a pozitivně, v komunikaci bych pokračovala. Pokud ne, tak bych mu už nic nepsala a zapomněla.
Ne, nepiš mu, nevnucuj se. Sama poznáš, jestli se sám ozve. Jestli ano, zájem má, jestli ne, nemá zájem. Přečti si knížku „pravidla, kterými se Vaše matka neřídila“ - tam přesně poznáš, jak a proč se chlapovi zbytečně vnucuješ smskama a odrazuješ jej od sebe.
Neozvala, kdyby mel zajem o dalsi schuzku, tak by se ozval sam
Neozvala a kasle na tebe. Kdyby mel zajem tak by ti nadbihal za jakych koliv podminek.
Prosím o názor, jak byste tuhle situaci řešili. Přes seznamku jsem se seznámila s jedním mužem. Asi po 14 dnech pasní si přes net jsme se sešli. Pak jsme si psali i sms. Bylo to moc fajn. Měli jsme se sejít po druhé. Před tím srazem měl nějakou akci z práce. A potom mi napsal, že se tam něco dozvěděl, co netušil, je z toho mimo, vše mu to komplikuje, nechce nic řešit a chce být sám. Nevím, co se stalo, nechtěla jsem to z něho tahat, když mi to sám neřekl. Tak jsem mu na to napsala, že jsme se měli vidět a už tedy asi nic, a že když chce být sám, že mu už nebudu psát. On napsal, že by teď nebyl dobrý společník a že dokud si to nevyřeší, že nemůže a že ho to moc mrzí a moc se omlouvá. Je to asi tři týdny, co jsme takhle skončili. A já na něho musím pořád myslet. Nikdy bych netušila, že v mém věku se mi toto stane
Už jsem mu chtěla tolikrát napsat, ale připadal bych si jako že se vtírám. Ozvali byste se mu???