Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky,
trápí mě jedna věc a chtěla bych znát váš názor na to.
Byla jsem předevčírem na víně s přítelem a jeste 2 kamarádama, když odepisoval na mobilu(na facebooku) kamaradovi, tak jsem si všimla že si podtím píše s jednou holkou o ktere teda nevím, že by byla jeho kamaradka, když jsem se ho zeptala, kdo to je, tak to chtel nejak ututlat a delal že neví, na co narazim. Řekla jsem mu to jméno a on že to je kamaradka kterou zná od dětství a že se s ní 5 let nebavil.
Něvěřila jsem mu a chtela videt co si pišou, nejak jsem se zacali hadat a vytrhla jsem mu mobil z ruky a videla ze si pisou uz asi 4 dny. Nevsimla jsem si moc co a vim, že to byli celkem dlouhe zpravy a bylo jich dost. Nastvala jsem se a odesla z hospody a on za mnou po chvíli!!! došel. Kdyz jsem chtela videt co si teda pisou, kdyz to jsou jen kamaradi, tak to už bylo všechno smazane! Jen tam zustala jedna zpráva kde mu ona psala „kocourku“ to me tedy dost nastvalo, opet jsme se rozhadali a on ze to bylo ze srandy a ze má mě a ona ze má taky kluka, ale ja to nedokazu pochopit,
.. Dělá ze mě uplnýho magora, ze se mam jit lečit a všechno argumentuje tímhle stylem.
Jak byste reagovaly vy v moji situaci? On mi pořád říká, že jsem praštěná že to je jen kamaradka ale neveřim tomu..
Podotykam že slečna je o neco malo starsi nez ja a celkem hezká.
@Leali Když tu konverzaci tak rychle smazal, tak to opravdu docela smrdí ![]()
@Leali
My zensky umime byt zbytecne hystericky a vyvolat hadku z malickosti, kterou chlapi absolutne neresi. Ale pokud to vsechno smazal, take bych neverila..
Njn… co naděláš? ![]()
Jak bych reagovala v tvojí situaci já?
Rozhodně bych nedělala scénu v hospodě a kdybych tam tu zprávu viděla tak bych na sobě nedala nic znát a nejdříve se snažila zjistit víc jakýmkoli jiným způsobem než na něj hned uhodit. A případnou scénu bych si nechala na doma. ![]()
V případě, že je pravda co ti on tvrdí, že je to jen kamarádka, která ho oslovuje kocourku bych mu úplně v klidu řekla, že se mi to prostě nelíbí, že mi to vadí a ať to prostě utne nebo minimálně zkrotí. Zeptala bych se ho jak by mu bylo kdybych si takhle psala s někým já.
Navíc tím, že zprávy hned smazal jen dokazuje, že nemá čisté svědomí a ať ti tedy narovinu řekne v čem je mezi vámi problém. Ať to řekne rovnou tobě a nevykládá to „kamarádkám“ ![]()
Tak jestli o tobě napsal něco negativního, tak je jasný že to raději smazal-i když ted jdou na fb smazat zprávy samostatně-že mu to nedošlo ![]()
Nesnesla bych to…i když to se lehko řekne, ale hůř provádí…Můj má jednu kamarádku, která je vlastně jeho ex a taky si píšou a když se ho na to zeptám, tak to tutla prej abych nevyšilovala…kolikrat mám už chuť se mu do toho mobilu podivat - důvěřuj, ale prověřuj…no jsem z toho na nervy! Takže držím palce ![]()
Oslovení „kocourku“ samo o sobě zní už dost mazlivě, ale že všechno smazal,
tak to mluví samo za sebe. ![]()
A to je duvod, proc clovek nikam nikomu nema lezt.
Ja jsem si taky s nekolik lidma psala, nekdy to bylo dost osobni, nekdy to byl novy flirt jednou to byl kamarad od detstvi. A kdyby mi to partner procetl a hystercil, tak uz spolu davno nejsme. I moje uplne bezna komunikace vypada divne a partner me podezriva, ze jsem mela neco s kamaradkou ![]()
Ja mu casto koukam pres rameno, ale rikam si zit a nechat zit a to ze kouka na seznamky nebo dostane osobnejsi smsku, kdo nedostane.
On z tebe dela blba a hysterku, asi vi ze to tam bylo pres caru, na druhou stranu to nemuselo vubec nic znamenat a casem by to smazal a byl by spokojene s tebou. Takhle je z toho ted problem. Pokud Ty mas uplne ciste svedomi a mas to takhle nastaveno, tak to res. Pokud ne, tak to neres. Ale ano, blba z tebe dela ![]()
@SlecnaSally píše:
Tak jestli o tobě napsal něco negativního, tak je jasný že to raději smazal-i když ted jdou na fb smazat zprávy samostatně-že mu to nedošlo
Třeba bylo v každé něco negativního ![]()
Vzhledem k tomu, ze to smazal, bych v tom cuchala nejakou levotu, i vzhledem k tomu kocourkovi, to neni uplne standartni osloveni… A pokud se z toho spis jen vymlouva, nez by to nejak rozumne vysvetlil a div z tebe neudela dusevne chorou.. ![]()
jinak ja osobne jsem cholerik, takze scenku bych udelala taky, jenom nedokazu odhadnout, jestli bych jednala dostatecne racionalne a nechala si ji az na doma, nebo bouchla uz v hospode ![]()
Holky:D Děkuji za nazory:D on na všechno jen řekne " prober se!, " ses nemocna " " ses magor! ano jsem cholerik a vybouchla jsem ale ted se s nim o tom zpetne bavim naprosto v klidu a slusne a dostava se i stejne odpovedi ze je to kamaradka ale ja jsem magor
Tak ale zase když to smazal, tak mu na zakladatelce asi záleží no ne ![]()
@Leali píše:
Holky:D Děkuji za nazory:D on na všechno jen řekne " prober se!, " ses nemocna " " ses magor! ano jsem cholerik a vybouchla jsem ale ted se s nim o tom zpetne bavim naprosto v klidu a slusne a dostava se i stejne odpovedi ze je to kamaradka ale ja jsem magor
co ti řekl na to, když ses ho zeptala proč to smazal?