Hledám vůni, poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.10.11 13:09

Vůně

ahoj, já můžu doporučit chloe chloe, voní nádherně, čistě. Je to moje srdcovka. Poradila mi jí ségra a pak jsem jí koupila bez „očichování“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
10.10.11 13:10

Nevím, jestli ti poradím, o některé vůni tvrdím, že je sladká a jiní ji vnímají úplně jinak, takže konkrétně ti asi nenapíšu podle popisu vůně, jakou by sis měla vybrat, ale já použím J´adore od Diora, pro mě nejkrásnější vůně. A potom mám z Avonu Perceive, vůně mě uchvátila hned na první čichnutí, akorát nevydrží tak dlouho vonět, jako dražší parfémy. Ale u chlapů má úspěch :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
10.10.11 13:12

Nina Ricci - L'air du temps… moje zamilovaná. Taky se mi líbí Green Tea od Elizabeth Arden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 13:12
Jana444 píše:
ahoj, já můžu doporučit chloe chloe, voní nádherně, čistě. Je to moje srdcovka. Poradila mi jí ségra a pak jsem jí koupila bez „očichování“.

Tak to je zrovna ten výše zmiňovaný případ s Chanelem, na mě Chloe nevoní, na mojí mamce úžasně, mě přijde na mě hrozně těžká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
10.10.11 13:31
kattie píše:
Taky se mi líbí Green Tea od Elizabeth Arden.

Naprosto souhlasím, je fantastická! Čistá, svěží a lehounká - ideální na léto :palec:
Na zimu používám Chanel - Chance anebo Thierry Mugler - Angel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
10.10.11 14:15
checule píše:
kattie píše:
Taky se mi líbí Green Tea od Elizabeth Arden.
Naprosto souhlasím, je fantastická! Čistá, svěží a lehounká - ideální na léto :palec:
Na zimu používám Chanel - Chance anebo Thierry Mugler - Angel
Že jo :lol: ? Tu jsem si koupila poprvé letos a úžasná!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.10.11 14:20

Tak moje nynější parfémová láska je Donna Karan Golden Delicious,ale pokud hledáš něco lehkého a svěžího tak doporučuji L'eau par od Kenza,používám hlavně v létě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
10.10.11 15:44

já doporučuji amor amor - krásná vůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
10.10.11 20:41

vůně - Pure white linen

měla jsem vůni, která úplně sedí na tvůj popis a požadavek - jmenuje se PURE WHITE LINEN - existují tři varianty, zelená, modrá a růžová a ta modrá je parádní,. měla jsem i zelenou, ta je trávová a citrusová, ale ta modrá, to je opravdu PURE:-)

• Citovat
  • Upravit
20838
10.10.11 20:46

Všechny, které zajímají vůně a parfémy. Zkuste kouknout na partnerský web www.Arome.cz věnovaný parfémům. Nově se na něj můžete přihlásit se stejnou přezdívkou a heslem jako na eMimino 8-)

za adminy
Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
10.10.11 20:54

Tak já asi nepispěju odpovědí na dotaz, ale já to mám jinak - nemám jednu oblíbenou vůni, ale dostávám od muže různé parfémy, já si nevybírám, on perfektně trefí můj vkus :potlesk: Sama jsem si koupila parfém asi tak jednou. A obdivuju, že mě dokáže stále překvapit, celkově mám ráda citrusové svěží vůně, ale nedávno mi přinesl Femme od Bosse a bodoval :) Podobně s toaletkou Jardin au toit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.10.11 16:25

Necetla jsem diskusi.
Nasla jsem krasnou sexy vuni Gucci Guilty, a ted mam Dior Jadore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaudynka
11.10.11 16:45

Gucci

Souhlasím, gucci guilty je taky nádherná :-)

• Citovat
  • Upravit
ally.eu
11.10.11 21:27

Zkus Chanel 5, nádherná vůně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody