Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky,
poradíte, z čas.důvodů nemám možnost objíždět parfumerky, tak hledám na netu.
Pokusím se popsat
sháním vůni, která je čistá, jakoby krémová, prostě vonící jako krásně čisté vyprané prádlo.
Používám např.
Pořád nemůžu najít úplně to pravé, vím, jak by měla vonět, ale nemůžu nikde najít, třeba poradíte, i když vím, že je to takto těžko ![]()
A když už nic jiného, tak aspoň probereme, co voní Vám ![]()
Ahoj,tak to netusim,co hledas za vuni.Nejsem odbornik a jeste ke vsemu ja pouzivam uz leta jednu stejnou a na tu nedam dopustit ![]()
Jmenuje se Energizing od Donny Karan.Vzdy se s ni citim,jako bych byla prave vykoupana a vonela po sprchovem gelu,jinak to popsat neumim.Ja ji nekde na jedne pani citila a nemohla ji podle vune najit a pak asi po roce jsem sedela za pani v tramvaji,co ji mela a tak jsem se ji na ferovku zeptala a bylo po problemu ![]()
Já mám výhodu, mám za rohem krámek s parfémy, takže chodit očuchávat není problém
Jinak poslední, co čeho jsem se zamilovala, byl Antonio Banderas-Spirit, ale to má k tomu, co chceš ty asi hodně daleko, já takové ty čisté, sterilní vůně nesnášim
Jinak mám doma parfémů a voňavek x, ale Antonio vede. A potom Dior- Miss Dior chérie, ta je sladší a těžší, tu sem používala na plesy apod., a J'adore, ta je naopak taková lehčí, svěžejší. Je těžký poradit, každej vnímá vůně jinak, navíc na každým voní jedna a táž voňavka jinak. Moje mamina kdysi dostala Channel 5 a nemohla ho nosit, strašně jí smrděl. Tak ho dala kolegyni a druhý den se jí ptala, co to má za skvělou vůni- a on to tentýž channel, jen na jiné kůži…
Dessie, to je fakt, že na každém může vonět stejná vůně úplně jinak.
Tu parfumerku za rohem ti tedy závidím, já bych tam byla naložená asi furt ![]()
Jsem tak trochu magor na vůně, jsem schopna „namíchat“ si třeba 3 vůně na sebe + tělové parfém.mléko 4 značky ![]()
S takovou mi asi nezbude nic jiného než vytvořit svůj vlastní parfém ![]()
Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka Süskinda
Hlavní hrdina taky rád míchal ![]()
Příspěvek upraven 20.07.14 v 15:38
danyk píše:
Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka SüskindaHlavní hrdina taky rád míchal
Tu mám přečtenou už asi 5× a film jsem viděla ![]()
danyk píše:míchal,ale z čeho
Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka SüskindaHlavní hrdina taky rád míchal
No zrovna Parfémem bych se neřídila, i když to musí být rozhodně originální vůně ![]()
Ahoj tak to netuším jaká by to mohla být. Já mám svoji vůni a ještě jsem nenarazila na žádnou, která by mi tak přirostla k tělu. Ta vůně je Dream Life od Avonu. Bohužel už se nevyrábí a já od té doby nenarazila na žádnou, která by mi tak sedla. Prostě mi nic tak nevoní jako tato
![]()
Holky, nebojte jeho metody opravdu praktikovat nehodlám, za každou cenu opravdu vysněnou vůni mít nemusím ![]()
Baba píše:
Jil Sander - Pure
Mrkla jsem na složení, není tam cítit moc Vanilka ![]()
Katrinka píše:Baba píše:Mrkla jsem na složení, není tam cítit moc Vanilka
Jil Sander - Pure
Není
Přijde mi fakt taková čistá. A dloho vydrží. Nemám ráda sladký vůně a vanilkový už vůbec ne.
NEbo zkus Clinique - Simply. Ta je taková zvláštní - trochu bylinková, trochu pudrová…