Hledám vůni, poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
10.10.11 12:17

Hledám vůni,poradíte?

Holky,

poradíte, z čas.důvodů nemám možnost objíždět parfumerky, tak hledám na netu.
Pokusím se popsat :-) sháním vůni, která je čistá, jakoby krémová, prostě vonící jako krásně čisté vyprané prádlo.

Používám např.

• Burberry: Summer 2011, Sport Woman
  • Bvlgari: Omnia Crystalline, Omnia Amethyste
  • Versace: Versense, Vanitas /oba podzim-zima/

Pořád nemůžu najít úplně to pravé, vím, jak by měla vonět, ale nemůžu nikde najít, třeba poradíte, i když vím, že je to takto těžko :think:

A když už nic jiného, tak aspoň probereme, co voní Vám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
10.10.11 12:27

Ahoj,tak to netusim,co hledas za vuni.Nejsem odbornik a jeste ke vsemu ja pouzivam uz leta jednu stejnou a na tu nedam dopustit :)
Jmenuje se Energizing od Donny Karan.Vzdy se s ni citim,jako bych byla prave vykoupana a vonela po sprchovem gelu,jinak to popsat neumim.Ja ji nekde na jedne pani citila a nemohla ji podle vune najit a pak asi po roce jsem sedela za pani v tramvaji,co ji mela a tak jsem se ji na ferovku zeptala a bylo po problemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.10.11 12:32

Já mám výhodu, mám za rohem krámek s parfémy, takže chodit očuchávat není problém :D Jinak poslední, co čeho jsem se zamilovala, byl Antonio Banderas-Spirit, ale to má k tomu, co chceš ty asi hodně daleko, já takové ty čisté, sterilní vůně nesnášim :-) Jinak mám doma parfémů a voňavek x, ale Antonio vede. A potom Dior- Miss Dior chérie, ta je sladší a těžší, tu sem používala na plesy apod., a J'adore, ta je naopak taková lehčí, svěžejší. Je těžký poradit, každej vnímá vůně jinak, navíc na každým voní jedna a táž voňavka jinak. Moje mamina kdysi dostala Channel 5 a nemohla ho nosit, strašně jí smrděl. Tak ho dala kolegyni a druhý den se jí ptala, co to má za skvělou vůni- a on to tentýž channel, jen na jiné kůži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 12:36

Dessie, to je fakt, že na každém může vonět stejná vůně úplně jinak.
Tu parfumerku za rohem ti tedy závidím, já bych tam byla naložená asi furt :mrgreen:
Jsem tak trochu magor na vůně, jsem schopna „namíchat“ si třeba 3 vůně na sebe + tělové parfém.mléko 4 značky :roll:

S takovou mi asi nezbude nic jiného než vytvořit svůj vlastní parfém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.10.11 12:43

Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka Süskinda :-) Hlavní hrdina taky rád míchal :lol:

Příspěvek upraven 20.07.14 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 12:45
danyk píše:
Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka Süskinda :-) Hlavní hrdina taky rád míchal :lol:

:lol: Tu mám přečtenou už asi 5× a film jsem viděla  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 12:47
danyk píše:
Tak to si přečti knížku (román) Parfém od Patricka Süskinda :-) Hlavní hrdina taky rád míchal :lol:
míchal,ale z čeho :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.10.11 12:48

No zrovna Parfémem bych se neřídila, i když to musí být rozhodně originální vůně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.10.11 12:49

Ahoj tak to netuším jaká by to mohla být. Já mám svoji vůni a ještě jsem nenarazila na žádnou, která by mi tak přirostla k tělu. Ta vůně je Dream Life od Avonu. Bohužel už se nevyrábí a já od té doby nenarazila na žádnou, která by mi tak sedla. Prostě mi nic tak nevoní jako tato :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
3011
10.10.11 12:51

Holky, nebojte jeho metody opravdu praktikovat nehodlám, za každou cenu opravdu vysněnou vůni mít nemusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.10.11 12:51

Jil Sander - Pure

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.10.11 12:53

já mám ráda Hugo Bosse-pure purple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 12:54
Baba píše:
Jil Sander - Pure

Mrkla jsem na složení, není tam cítit moc Vanilka  :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.10.11 13:01
Katrinka píše:
Baba píše:
Jil Sander - Pure
Mrkla jsem na složení, není tam cítit moc Vanilka :?:

Není :nevim: Přijde mi fakt taková čistá. A dloho vydrží. Nemám ráda sladký vůně a vanilkový už vůbec ne.
NEbo zkus Clinique - Simply. Ta je taková zvláštní - trochu bylinková, trochu pudrová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.10.11 13:04

tak ten Hugoš sladší je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie