Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím, že tohle téma zde nepatří, ale je to jen pár slov, které mohou pomoci udělat dva lidi šťastné. Koho by urážely, tak je prosím přehlédněte. S bývalou manželkou jsme si přestali rozumět a náš vztah byl jen samé hádky a naschvály. Už před rokem jsem si chtěl najít kamarádku/milenku na vypovídání a únik z každodenních hádek. Nepovedlo se a nyní se rozvádíme. Máme 2 letého kluka, který je pro mě to nejcennější, co v životě mám a mrzí mě, co bude prožívat. Ale jak říkám, někdy uměle udržovaný vztah plný hádek je horší, než když dva jsou od sebe. Ale k věci. Hledám partnerku pro život. Zkoušel jsem seznamky na internetu, ale za více než 6 měsíců jsem nikoho nenašel. Vím, že moje bývalá dost času trávila zde na portále a měla několik kamarádek nešťastných maminek samotářek a tak si říkám, že to zkusím zde. Hledám holku, která je v podobné situaci, nebo je sama s dítětem a hlavně zná své priority a v hlavě má vše srovnané. Chci žít klidný, rodinný život bez hádek, na vesnici, kousek od Olomouce. Mám rád přírodu, zvířata, elektroniku. Hledám vzájemné porozumění. Jsem romantik, sportovní postavy, 30 let, 180 cm vysoký. Pokud některá napíšete, rád o sobě vše povím..
Já hledala 3 roky a konečně jsem našla - chlapa z Moravy - je jiný než Ostraváci, jinak vychovávaný, hold - pan Božský.
Přeju ať najdeš co nejdříve
, protože samota je šílená.
Ony se hádky řeší únikem ke kamarádce/milence, když je doma roční dítě?
@LadyLada píše:
Ony se hádky řeší únikem ke kamarádce/milence, když je doma roční dítě?
No tak takto bych asi partnerku nehledala. Obzvláště ne ženě na truc, jak to vyznívá. Jestli se chcete hádat, nejlepší je ústně z očí do očí, ne si dělat naschvály na emiminu.
Mě by zajímalo, jak se klidný rodinný život slučuje s milenkou ve chvíli, kdy si dva najednou „přestanou rozumět“. To je totiž tak obecné, pro mě spíš synonymum pro užívání od problémů, že se to s tím klidným rodinným téměř vylučuje.
Tipuju, že na toto nalákáš maximálně nějakou jednoduchou zoufalkyni.
Mě zas připadá zvláštní mluvit o manželce jako o bývalé manželce, když se teprve nyní rozvádíme
Když by napsal nyní jsme se rozvedli, tak by mi to přišlo pochopitelné. Docela ráda bych si poslechla Tvou manželku proč se vlastně rozvádíte.
Ty jo, a já si naivně myslela, že když má chlap doma peklo, tak že se jde s kamarádama opít do hospody, nebo se vyblbnout do fitka. Ó jak naivní jsem byla - jde se vyblbnout a opít k milence.
Já jen, víš co. Když zoufalce, které zahnul její chlap v době, kdy padala na ústa nad ročním dítětem, napíšeš, že hodláš s ní zahnout své ženě, která byla v podobné situaci… tak počítej s tím, že máš další nepřítelkyni, ne příátelkyni, protože v tuto chvíli ty dvě budou držet basu a nemusí se ani osobně znát.
@Miramail Vzdej to, tady normální holku nenajdeš
Spíš se koukej kolem sebe, někde na tebe určitě ta pravá čeká, ale nesmíš tlačit na pilu, tvářit se zoufale a chtít se seznámit za každou cenu. Nevím, proč tak spěcháš. Abys naštval manželku? Nejdřív se rozved a pak teprve rozhod sítě ![]()
zaa chvlku tu vedle bazárku a poradny bude ještě kolonka"seznamka pro osamělé duše" ![]()
@maminka189 píše:![]()
zaa chvlku tu vedle bazárku a poradny bude ještě kolonka"seznamka pro osamělé duše"
Spíš seznamka pro psychicky narušené muže..