Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miramail A co máš proti 150 kilovým slečnám?
Tak bud hledáš klidný, rodinný vztah bez hádek a pak ti může být jedno, jak slečna vypadá, nebo hledáš kočku s pětkama a dlouhýma nohama. Děkuji bohu, že můj muž není tak povrchní jako ty ![]()
@krtek7489 píše:
@Miramail A co máš proti 150 kilovým slečnám?Tak bud hledáš klidný, rodinný vztah bez hádek a pak ti může být jedno, jak slečna vypadá, nebo hledáš kočku s pětkama a dlouhýma nohama. Děkuji bohu, že můj muž není tak povrchní jako ty
@D. C. píše:
@Miramail, tak tímto inzerátem fakt neohromíš. Raději se vrať na seznamky a přiuč se od svých kolegů, jak se inzeráty píšou, s tímto přístupem opravdu nenajdeš.
tvl, tobě narost hřebínek, estli nebudeš ten typ, kerej dostane příležitost a pak se všici jen divěj.
@Miramail
Vidíš, mám skoro 120kg, doma fajn vztah, klidný ač i u nás jsou občas přeháňky ale to všude. manžela v práci podporuji, snažíme se některé věci dělat společně, má uvařeno k obědu i večeři. Ano jsem silná a co. Lepší veselá a vítat ho s otevřenou náručí než být vydeptaná z diet. Ale hold i můj chlap má IQ a ví, že časem přes 50% pěkných žen bude xxl, tak proč nevědět od začátku do čeho jde, že…
Takž si myslím že s váhou fajn vztah nemá nic společného..
@Miramail píše:
Jo holky, máte pravdu, jsem ten nejhorší chlap na světě. Jen nechápu, proč jste tak zlý a vidíte na všem jen lež a to nejhorší. Ona pravda mezi partnery obvykle bývá někde uprostřed. Já jen napsal, jak to vidím já. Představte si, že ke svatbě jste tak trošku dotlačeni. Po svatbě celkem vše OK. Zařizujete bydlení, přemýšlíte o budoucnosti.. Pak žena porodí, potřebuje pomoc, podporu. To jsem se snažil a vím, že pár prvních měsíců s mrňousem jsou těžké. Ale když i po více jak jednom roce, co se malinkej narodil, chodil jsem z práce unavený, doma mě čekala jenom hádka, že jsem nenakoupil vše co mi včera říkala, proč jdu tak pozdě z práce (jen o hoďku později), k jídlu si mám dát co chci, a ještě k tomu hádka, co dělám špatně (a to nebyly hádky jen běžné denní záležitosti)a navíc v podstatě bez sexu dlouhé týdny, tak po čase jsem spadnul do deprese, že tohle není život. Hledal jsem cestu, kde bych našel to, co mi v manželství chybí. Trochu porozumění, vypovídání se a uvolnění v sexu (ten mi teda dost chyběl, přece jen jsem chlap:-)) a přitom zachoval manželství. Nepodařilo se a nevěrný jsem nebyl a teď jsem tomu rád. Na seznamce jsem narazil většinou na 150kg slečny, nebo na mladé holky, které měly zcela jiné představy o životě.. Zkrátka jsem chtěl najít jen holku s dítětem, která nehledá nic jiného, než klidný, rodinný vztah bez hádek… Omlouvám se za ztrátu vašeho času, nad čtením takových nesmyslných problémů jednoho blba chlapa, který si vlastně za vše mohl sám a navíc zkazil život bezchybné manželce a dítěti…
kámo, a pročs to teda nenakoupil? Pročs nezavolal, že dojdeš lejtr.
@Miramail píše:
Jo holky, máte pravdu, jsem ten nejhorší chlap na světě. Jen nechápu, proč jste tak zlý a vidíte na všem jen lež a to nejhorší. Ona pravda mezi partnery obvykle bývá někde uprostřed. Já jen napsal, jak to vidím já. Představte si, že ke svatbě jste tak trošku dotlačeni. Po svatbě celkem vše OK. Zařizujete bydlení, přemýšlíte o budoucnosti.. Pak žena porodí, potřebuje pomoc, podporu. To jsem se snažil a vím, že pár prvních měsíců s mrňousem jsou těžké. Ale když i po více jak jednom roce, co se malinkej narodil, chodil jsem z práce unavený, doma mě čekala jenom hádka, že jsem nenakoupil vše co mi včera říkala, proč jdu tak pozdě z práce (jen o hoďku později), k jídlu si mám dát co chci, a ještě k tomu hádka, co dělám špatně (a to nebyly hádky jen běžné denní záležitosti)a navíc v podstatě bez sexu dlouhé týdny, tak po čase jsem spadnul do deprese, že tohle není život. Hledal jsem cestu, kde bych našel to, co mi v manželství chybí. Trochu porozumění, vypovídání se a uvolnění v sexu (ten mi teda dost chyběl, přece jen jsem chlap:-)) a přitom zachoval manželství. Nepodařilo se a nevěrný jsem nebyl a teď jsem tomu rád. Na seznamce jsem narazil většinou na 150kg slečny, nebo na mladé holky, které měly zcela jiné představy o životě.. Zkrátka jsem chtěl najít jen holku s dítětem, která nehledá nic jiného, než klidný, rodinný vztah bez hádek… Omlouvám se za ztrátu vašeho času, nad čtením takových nesmyslných problémů jednoho blba chlapa, který si vlastně za vše mohl sám a navíc zkazil život bezchybné manželce a dítěti…
Chlape bídnej, ženská porodí, máš doma tvora, kterej potřebuje tisíc procent nebo ještě víc vaší pozornosti, ta ženská je z toho na palici, cos čekal? že to bude jak z reklamy na životní pojištění domácnosti nebo co?
že ona bude mít ještě sílu a čas prostor skákat okolo tebe???
Já bych ti nevyčítala, žes toho měl plný kecky. To leckdo. To vážně není pudel… mít doma malý děcko a ženskou, kterou cloumá nevyspání, sociální odloučení, brutální únava a stereotyp, který bys nevymyslel.
Já ti vyčítám, žes tomu nedal víc.
žes to nevydržel.
Rok. PCHE. K smíchu!!!
jako bacha, mě to trvalo pět let, než jsem se sebrala z faktu, že jsem matka.
He???
Takže divíš se, že ty, co to znaj, co si to vychutnaly až k jádru, ti tady dávaj kapky??? že tady pro nás prostě nejsi chlap do pohody, chlap, kterej by podržel ženskou, když je totálně v háj, že místo toho, aby myslel na svoje pudy, vyslechne stížnosti, polkne je, pohlídá dítě, nakrmí, přes to, že má svých pracovních poviností na entou, nebude vysílat, žese taky musí vyspat??? A nechá vyspat jí???
Že jsi… sobeček, kterej myslí jen na to, že… vona zase prudila, hádala se, pak usnula, takže… dneska zase nebyl sex?
A ty myslíš, že na tohle TADY nějakou sbalíš???
Jak říkáš, zoufalku, co má 150 kágé. ![]()
@Miramail a proč jsi to nenakoupil? Proč jsi přišel o hodinu později? A jídlo je pro tebe velký problém si udělat? Nebo čekáš, že ta ženská bude každý den celý den trávit v kuchyni?
Ojoj… asi nejsi nejhorší chlap na světě, ale žádná sláva to taky neni.
Prostě… my matky se tady můžeme porafat do krve o leccos, o plíny, o kojení, o kočárky nebo o výchovu, ale pokud jde o chlapy, co jsou nám nevěrní, co nás nepodrží, co nám napříč našemu zjevu zombie nebudou tvrdit, že neexistuje sexy ženy na tomto světě, prostě chlap, co nás nenosí v náručí napříč tomu, že jsme protivné, nepřátelské, nerudné… pak neexistuje silnější armáda. ![]()
Co na tom nechápeš???
Neprošels.
Další???
@Miramail píše:
Já musím reagovat ještě.
1. Je to tvoje dítě?
2. Je-li odpově´d ano - pak nechápu. Jaký dotlačeni??? To sis měl panáčku teda rozmyslet dřív, než spát s někým, s kým jakože teda jakože bys eventuleně nechtěl bejt… sex neni pudel, sex bývá prostředek k romzožování a občas se to fakt povede, že dva se rozmnoží… to vás na fakultě neučili nebo co???
Tohle neberu.
A neberu to ani u svýho bratra, který byl ke svatbě dotlačen, který ale včas neuhlídal přesun buněk mozkových zezhora dolů.
A jako, co s takovým materiálem, co s takovým chlapem, to mi pověz. ![]()
Akorát mi zvedne žluč.
My ženský - nebo teda pokud mám luvit za sebe - já to mám tak, že sex leda s tím, komu věřím, že pokud se hodlá rozmnožovat a pokud se to povede, tak bere se vším všudy. I s těmi několika roky nerudné zombie doma. Takže prostě buď bych musela být hodně opilá, nebo hooodně zoufalá, abych měla sex s někým, o kom vím, že byl vlastně v mým životě tak nějak omyl.
Prostě suma sumárum - neprošels. ![]()
@Emilie píše:
Já musím reagovat ještě.
1. Je to tvoje dítě?
2. Je-li odpově´d ano - pak nechápu. Jaký dotlačeni??? To sis měl panáčku teda rozmyslet dřív, než spát s někým, s kým jakože teda jakože bys eventuleně nechtěl bejt… sex neni pudel, sex bývá prostředek k romzožování a občas se to fakt povede, že dva se rozmnoží… to vás na fakultě neučili nebo co???Tohle neberu.
A neberu to ani u svýho bratra, který byl ke svatbě dotlačen, který ale včas neuhlídal přesun buněk mozkových zezhora dolů.
A jako, co s takovým materiálem, co s takovým chlapem, to mi pověz.
Akorát mi zvedne žluč.
My ženský - nebo teda pokud mám luvit za sebe - já to mám tak, že sex leda s tím, komu věřím, že pokud se hodlá rozmnožovat a pokud se to povede, tak bere se vším všudy. I s těmi několika roky nerudné zombie doma. Takže prostě buď bych musela být hodně opilá, nebo hooodně zoufalá, abych měla sex s někým, o kom vím, že byl vlastně v mým životě tak nějak omyl.
Prostě suma sumárum - neprošels.
Dobre ty, ale kazes pravdu, takze proc ne…
@Miramail, poslyš, ale nepotřeboval bys ty v první řadě trénovat trpělivost? Po šesti měsících vzdáváš seznamky, po roce od narození dítěte si myslíš, že všechno bude jako předtím, tak to jsi fakt hodně mimo, promiň. Chválí tě snad to, že sis uvědomoval, že manželka bude potřebovat pomoc a podporu, ale po roce to vzdáváš? To jsi měl počítat s mnohem delší dobou. Nejlépe uděláš, když se budeš snažit to v manželství dát zpátky do pořádku, zase to nevypadá, že bys na tom byl tak tragicky.
@Miramail
ale no tak jo. Na seznamkách 150kg zoufalý bomby, doma neschopná prudička, tady zaujatý agresivní nány a jen ty jseš letadlo. Neboj za rohem čeká ONA a když to zas nebude ona tak další, další, další…jen proboha nikdy nepomysli, že by ses snad na svém životě podílel a byl zodpovědný. Máš přece PRÁVO na štěstí.
@Miramail, vážně, probuď se do reality. Popsal jsi svou situaci sice jen stručně, ale žiješ v úplně normální rodině, nic lepšího nenajdeš. S jakoukoli jinou to bude nejspíš stejné. A že máš doma ženu, která se s tebou jen hádá? Možná za to můžeš ty, jestli chceš, můžeme se tu pobavit o tom, proč se hádáte a jak to případně zkusit řešit, ale jak už tu bylo nesčetněkrát sděleno, s těmito informacemi žádnou nezaujmeš, podívej se, přečti si to po sobě, vždyť děláš ze sebe úplného chudáka!
@D. C. píše:
@Miramail, vážně, probuď se do reality. Popsal jsi svou situaci sice jen stručně, ale žiješ v úplně normální rodině, nic lepšího nenajdeš. S jakoukoli jinou to bude nejspíš stejné. A že máš doma ženu, která se s tebou jen hádá? Možná za to můžeš ty, jestli chceš, můžeme se tu pobavit o tom, proč se hádáte a jak to případně zkusit řešit, ale jak už tu bylo nesčetněkrát sděleno, s těmito informacemi žádnou nezaujmeš, podívej se, přečti si to po sobě, vždyť děláš ze sebe úplného chudáka!
kdos abys soudil?
Už asi nemám dalších slov… Asi každý vztah dopluje do určitého stádia, s tím člověk počítá. Ovšem s některým partnerem si člověk prostě sedne líp a s jiným hůř. Neříkám taky, že má manželka byla špatná ženská. Je to fajn žena, ale zkrátka si s ní ve spoustě věcí nerozumím a každý máme jiný názor ve věcech v životě. Na mě toho bylo příliš a asi jsem to vše neunesl. Vidím, že zde to nemá cenu dál hledat. Asi tomu nechám volný průběh a možná nějaké seznámení přijde samo. Čekal jsem jen, že tu najdu nějakou mámu s dítětem, která je sama a hledá klidný život, tak jako hledám já. Děkuji holky za podporu… Vím, máte to těžké od otěhotnění až po vychování dítěte, ale chlapi mohou mít zase jiné problémy a teké to mnohdy nemají jednoduché… P. S. Některé věci, co jsem tu psal, jsem nemyslel doslovně - jak se tu některé chytáte každého slova. Také nemám nic proti silnějším holkám - raději opravdu mít silnější pohodovou holku, než hubenou protivu. Mějte se..