Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se vás zeptat , jak vypadá hlen po otěhotnní . Čekám za týden ms a dnes jsem měla hustý bílý výtok v dost velkém množství, což mě nepříjde normální
máte s tím některá zkušenosti ? =) Budu moc ráda za vaše odpovědi
![]()
Kláranovot píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se vás zeptat , jak vypadá hlen po otěhotnní . Čekám za týden ms a dnes jsem měla hustý bílý výtok v dost velkém množství, což mě nepříjde normální
máte s tím některá zkušenosti ? =) Budu moc ráda za vaše odpovědi
![]()
A měla jsi ho takový, po zaschnutí jakoby křídovitý? Drolící se , myslím…
To mám zase já…a mám týden do MS ![]()
Kláranovot píše:
ale jen až po zaschnutí
![]()
Tak to samé i já
Ale já těhu neplánuji…mě by piclo
, snad ty výtoky mají více významů…ty budeš těhu a já budu mít zřejmě lehčí zánět( i když mě strašně šíleně bolí prsa
)…já doufám, že ta potvůrka MS dorazí
A co ty, jsi snažilka o mimi?
není lepší počkat si na těhotenský test než řešit konzistenci a barvu výtoků? ![]()
Vanesanka- tak snažíme, ale necháváme tomu volný průběh
mám příznaky jako u prvního těhu, které bohužel nedopadlo. Silná únava a ospalost, bolest v krku a píchání v podbříšku, jen mě zaraží to, že BT vůbec těhu neodpovídá, tak jsem s toho trochu zmatená ![]()
gabi.design píše:
Já teda drolivej výtok měla normálně před těhu. Když jsem těhu, tak je bílý, smetanový, ale rozhodně se nedrolí. Ovšem každá jsme jiná, takže podle výtoku se nedá rozhodně řídit. Spíš si počkala až na zpožděnou MS případný test.
Taky si myslím, že detektovat těhu dle výtoku je málo důvěryhodné
…Já před MS mám normálně ty všechny příznaky, jak popisuje Klárka a nakonec to je vždy MS
Akorát nechápu, proč mě vždycky tak silně bolí ty „cecky“
To je hrozná bolest, ani umýt si je pomalu nemůžů, jak to bolí
A to jsem kojila před 3 lety naposledy
Vždycky, tak 1-2 týdny před nástupem MS…
Ahoj holky mám takový bily husty vytok spís smetanovy a nedroli se. Ale pouižívám ted tretí den klion-D 100 a mám spíš pocit ze je to ten prasek protoze to ze me vyjede hned jak vztanu.. je to mozny??
![]()
No tak dle hustého hojného bílého výtoku bych byla těhu každý měsíc
nezavádím si nic a sperma to taky není, řídit se hlenem je dle mě totální nesmysl
Ahoj holky, prosím o radu. Jaký je rozdíl, nebo jak poznám, zda se jedná o ovulační hlen, nebo hlen těsně po otěhotnění? Děkuji mockrát