Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojíček snažilky, čekám mezi 1.4. - 5.4. MS.
Přidejte se k tématu ať nečekám sama ![]()
Ahojky, čekám MS také v tomto termínu,o miminko se snažíme od ledna 2011. Máš nějaké příznaky? Kdy byla ovu?
Ahoj holky, taky se přidávám, čekám kolem 1.4. příznaky žádné a test sněhobílý…snažíme se už 10 měsíců
![]()
Hanulka: Jé tak toje super
že jsem nekoho našla ![]()
My se snažíme o miminko od Listopadu 2010.
První dva měsíce jsem úplně šílela z každého příznaku těhotenství. Jelikož mám od ovulace bolení prsou a podbříška, kterému jsem nikdy předtím nevěnovala pozornost,tak jsem pak byla zklamaná když přišla MS.
Tento měsíc jsem si poprvé ovulaci netestovala, ale zhruba podle MS vím kdy mohla být. Asi mezi 19-20 březnem. 4DPO jsem dva dny špinila. Na uhnízdění vajíčka to může být moc brzo, tak to mohla být opožděná ovulace.
Tak tedka čekám jak to dopadne celé.
Poprvé tento měsíc od snažení nemám ani žádné příznaky. Jen mě pobolívá v podbříšku. Tak si myslím že to ani nijak nedopadne.
Ty jsi mela ovu kdy? A nejaké příznaky mas??
Monni:
Ahojíček,
já jsem také bez příznaků.
Test si ještě nedělám, protože je asi brzo. Začnu 1.4. ale to už to možná aj dostanu MS.
Snažíme se od Listopadu 2010. Už jsemtěch příznaku mela tolik a stále nic. Takže jim ani nevěnuji pozornost,jen v koutku duše se trošku sleduji, že co kdyby náhodou… ![]()
Jak dlouhé máš cykly?
Bumbi
ahoj! já na příznaky taky po takový době už nedám…každý měsíc jich mám tolik, ted už jim nevěnuju pozornost. cyklus 26-27dnů…ty si nějak hlídáš plodné dny? já chvíli kupovala ovu testy, pak podle hlenu, ale tam jsem ted začala tápat…tak jsem hodila odkaz do diskuze, třeba někdo poradí, asi na to jdu špatně..ty už nějkaý mimi máš?
No ono mám vypozorované, že naopak když žádné příznaky nejsou, tak jsou //. Já měla ovu určo 19.března dle ovulačního testu a bodavé bolesti v podbřišku. Skoro hned po tom jsem 2 až 3 dny měla bolesti jako před MS a začaly mě bolet bradavky,ale to už není…2 a 3DPO jsem měla hustý bílý výtok,ten už taky není, bolesti v podbřišku mám s přestávkama skoro pořád. cyklus mám 31 dní, jednou jsme měla 29,jednou 33,takže myslím,že by měla MS přijít 5.4. A stejně jako Ty, tak jsem z každého příznaku hyn a každý měsíc si myslím,že už to konečně klaplo.....intenzivně se snažíme od ledna, ale už předtím jsme se nechránili,takže zhruba od listopadu vždycky čekám,že MS nedorazí........:-)
Monni:
Ty máš krásnej krátkej cyklus ![]()
Já ho mám jako Hanulka 30-33 dní, takže čekám déle:(
Plodné dny si hlídam tak, že si dělám ovu testy. Přibližně vím kdy by měla začít a ještě si to ověřím tesíkem. Ty jsou dobré i nato,aby jsi zjistila,že vůbec ovuluješ.
Já podlehlenu nic nezjistím,protože mám pocit,že ho mám stále stejny ![]()
Ovulaci můžeš zjistit i přes BT, ale to musíš mít vysledované tak tři měsíce, aby se to dalo přesně určit.
Já vsadila na Ovu testy a příznaky Ovu.
Mimčo ještě nemám a strašně moc chci ![]()
Ty už máš??
Jak si zjištujes ovulaci?
Hannulka:
Jsi na tom skoro na den přesně jako já ![]()
Jsem zvědavá na to moje špinění,jestli to bylo zahnízďování nebo ovulace…
Jestě se říka, že když otěhotníš, tak by jsi měla pociťovat únavu.
Já jsem teďka v pondělí otevírala další provozovnu pekařství a jsem od 5.00 rána v práci až do večera a nezastavím se a ňák žádnou unavu nepocituji.
Dneska by jsem mela být asi 8DPO a to už by jsem možná neco cítit mela…nevim.
No to jsem taky zvědavá, já žádné špinění nemám…mimčo chci velmi velmi intenzivně už tak 6-7 let a teď mám pocit, že jestli to nebude do pár měsíců,tak mi z toho hrábne.Já taky používá ovu testy,hlen si sleduju spíš tak náhodně, ale neřídím se tím ![]()
Jj o únavě jsem taky slyšela,ale taky žádnou necítím. už jsi 8DPO-, Jak to počítáš? Já měla ovu určo 19.března a počítám 1DPO od 20.3. čili ted jsem 7DPO......
hanulka:
A ty už más miminko?
Kolik máš roku jestli se mužu zeptat?
Já jsem začala chtít intenzivně miminko tak před dvěma lety, ale byla jsem s partnerem jeste jen rok, tak jsem to nechtěla uspěchat.
Moje sestřička je tedka v sedmém měsíci a tak nás to tak nakoplo a nezustalo už jen u řečí.
Nikdy jsem nebrala ani HA, tak jsem nemusela vysazovat.
Asi to znáš, jaké je to čekání na MS hrozné.
Já jsem minulej měsím čekala na MS 35 dní a už jsem si myslela, že snad se to podařilo. A pak MS.
Holky, já si ovulku hlídala podel testů, takže zhruba taky vím, kdy by asi měla dorazit,pak jsem je přestala kupovat a hlídala podle hlenu,ale zatím nic. Já už mám jednu cácorku 3 roky a druhý by jsme taky moc chtěli:-). Říká se, že by jsi měla pocitovat únavu, já ji pociťuju skoro pořád, takže u mě to jako příznak brát nemůžu. JInak cykly jsme měla taky po vysazení 28-29 dnů zhruba půl roku, pak se mi to zkrátilo…tak uvidíme. Plodný dny mam cca. 10-11 den cyklu