Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hanulka007 píše:
BumbrlikJá jsem na tom taky pořád stejně,akorát mám zase ten bílý výtok (hlen) - tak ten údajně může značit těhu, ale taky je běžný před MS.....:-)
S tou dobou před ovulkou,naprosto souhlasím,vím na čem jsem a jsem v pohodě
hrůza je fáze po ovu.....
Jinak Ovu testů mám taky dost,takže určo budu testit…:-)
Jaké máš ovu a těhu testy?
Dobre ranko,
ono s tím hlenem nevím… já mámfurt stejnej,teda přijde mi bílej aj tedka ![]()
Ale dneska mě už začalo celkem dost bolet v podbříšku a mám dosti bolavé prsa. BT mám jako vždy před menstruací, není nejak výjmečně vysoká ![]()
Takže víkend je u mě jistej… Moje cykly 31-33dní by znamenalo,že to můžu dostat i zítra. Což podle mě není až tak nereální…
Ach jo… ![]()
Jinak OT používam různé, vždy mají v lékárně jiné.
TT mám klasiku Mamatest10, je asi nejlepší.
magda82 píše:
ahoj já se také přidám také kolem tohoto termínu(přibližně 4.4.-6.4 čekám MS, my se snažíme celkově dlouho,ale poctivě jsme začali letos v lednu 2011.Jinak se zaptám,jaké máte příznaky před přicházející MS?
Vítej Magdi:
K tem příznakům. klasika, Bolení prsou, bolení v podbříšku…já mám třeba i nevolnost tak tři dny před MS… Takže ani nepoznám kdyby jsemnáhodou otěhotněla .)
My se snažíme od Listopadu 2010, tak pomalu…
Jak dlouhé máš cykly?
dobré ráno, Já jsem si dnes koupila TT-gravitest,tak uvidíme, dnes se mi do toho ještě nechce, to chce hned po ránu testnout.Bumbrlíku já má stejné příznaky před MS,myslím tím tu citlivost,jakmule je mám citlivější, tak počítám do 3-5 dnů příjde
takže asi zase nic.
magda82 píše:
dobré ráno, Já jsem si dnes koupila TT-gravitest,tak uvidíme, dnes se mi do toho ještě nechce, to chce hned po ránu testnout.Bumbrlíku já má stejné příznaky před MS,myslím tím tu citlivost,jakmile je mám citlivější, tak počítám do 3-5 dnů příjdetakže asi zase nic.
NancyK píše:
Ahojky, početla jsem si vaší diskuzi a jen vám chci říct, že v tom jsem s vámi:) Také čekám MS 30.3.-2.4., cyklus mám 26-28dní. O miminko se snažíme od ledna… A mám pocit že to teď opět nevyšlo, protože bepozoruji žádné příznaky. Tak ať se nám to vše povede tento měsíc nebo třeba ten příští
Ahojíček NancyK:
Skoro včichni se tu snaží od Ledna ![]()
Vidím, že máš celkemkrátké cykly, tak to Ti tiše závidím ![]()
Já mám dlouhé 31-33 dní,takže mám dlouhé čekání ![]()
K příznakum, dokud to nedostaneš vždy je naděje ![]()
Já čekám MS nekdy pres víkend,jelikož jsem si nedelala OT tak to nevím přesně:(
Děláš si TT??
Ahoj holky,(ne)čekám MS zítra,dělala jsem už testíky nějak jsem nevydržela. ![]()
magda82 píše:
dobré ráno, Já jsem si dnes koupila TT-gravitest,tak uvidíme, dnes se mi do toho ještě nechce, to chce hned po ránu testnout.Bumbrlíku já má stejné příznaky před MS,myslím tím tu citlivost,jakmule je mám citlivější, tak počítám do 3-5 dnů příjdetakže asi zase nic.
Ahojíček ![]()
Já říkám dokud nepřijdou, tak je naděje ![]()
Já mám od rána příznaky MS takže čekám tento víkend, ale minulej cyklus mi bylo blbe snad celej týden a MS dosla jeste opožděná.
Takže moje příznaky jsou uplne šílene…
Já si kupuji mamatest10, je super.
Pak když tam máš aj ducha je dobre si koupit aj dva druhy testu at se to potvrdi aj jinak.
Bibi11 píše:
Ahoj holky,(ne)čekám MS zítra,dělala jsem už testíky nějak jsem nevydržela.
Ahojíček ![]()
A jak testy dopadly?????
Máš pravidelnej cyklus?
bumbrlik píše:Bibi11 píše:Ahojíček
A jak testy dopadly?????
Máš pravidelnej cyklus?
Ahojky dopadlo to zatím,MS mám mít zítra.Bojím se že to dostanu.V říjnu jsem měla ZT v 13tt s revizí,tak jsem v obavách.jinak mám cyklus 28-29dní.
ahoj, to já zatím musím, zkoušet levnější varianty
, takže uvidíme jak dopadne testík
,Jen ohledně těch příznaků před MS, ta citlivost v prsou a napětí jsem začala registrovat až reď v lednu, do té doby jsem byla bez jakýchkoliv příznaků,takže jsem jen čekala až příjde
, bohužel zatím dochází pravidelně, cyklus mám 28-29 dní.Jinak se chci zeptat, zda někdo pije kontryhelový čaj.Jak často se pije a jestli se dělá nějaká pauza.Předem díky.
Bibi11 píše:bumbrlik píše:Ahojky dopadlo to zatím,MS mám mít zítra.Bojím se že to dostanu.V říjnu jsem měla ZT v 13tt s revizí,tak jsem v obavách.jinak mám cyklus 28-29dní.Bibi11 píše:Ahojíček
A jak testy dopadly?????
Máš pravidelnej cyklus?
ahoj BIBi, krásné čárky na testíku, tak hlavně ať to dobře dopadne a ať ta mrcha nedorazí, Tiše ti závidím.Já budu dělat testík až zítra ráno,ale stejně tuším, že bude jen jedna čárka ![]()
Bibi:
No vidíš
Já si myslím, že když máš takové hezké čárky, že to nedostaneš a miminko vydží ![]()
Já to pravděpodobně dostanu přes víkend a testit budu asi až v neděli.
Pokud tam nebudu mít //,tak vím že to dostanu i třeba opožděně.
Netestovala jsem ovulku, tak přesně nevím.
Magda:
Já měla silnej PMS vždy a bolesti v podbřísku a prsa mě boleli jen před MS,ale skutečně také až jsme začali pracovat na miminku to vnímám velmi silne.
Najednou to člověk řeší.
Mě už je pěkně zle dneska ![]()
Ale myslím, jak se blíží termín našich MS, tak se tu každý svíjí bolestí ![]()
Jinak kortyhel nepiju,takže ti neporadím ![]()
Ahojky Holky,
taky čekám MS nebo //, ale bohužel až 10.4. To čekání je fakt někdy na hlavu. Ne, že bych to tak prožívala. Zatím se snažíme od ledna. Nyní poprvé jsem zkusila ovu testy a plánovat, ale taky si to užívat. Všechny pověry hážu za hlavu. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
SNad mi pomůžete si tu zkrátit čas čekání a možná trochu i stresování. No jo, holky jsou od přírody nedočkavé. Nejraději MS, pak hned sex a hned výsledek.
A to mám výhodu, že já mám jen 25 denní cyklus.
Teda holky, vy jste se krásně rozjely ![]()
Vítám nově příchozí.
Magdi:
Já kontryhel.čaj byla teď 1.cyklus - pije se to jen do ovulace od 1.dne MS,po ovulaci už ne - prý způsobuje stahy dělohy,tak aby se vajíčko dobře uhnízdilo…jinak nevím, jestli to pomohlo ![]()
Bibi
To jsou krásné // tak teď jen aby mrcha nepřišla,držím moc palce a tiše závidím…já to mám dostat 5.3. a myslím, že to dostanu…:-(