Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
26.3.11 14:13

:lol: , a AHOJ Hanulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 14:13

Hannul:

Já počítam už DPO v den kdy ovuluji. Takhle mi to pak vychází i do MS. Nevím,možná to počítam blbě :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 14:16

Monni:
Já mám plodné dny zhruba asi 19-20DC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 14:20

Bumbi:

Téééda, to si enumím vůbec přestavit, to je celkem dlouhý cyklus, co? myslím pak na to čekání :zed: , já vždycky po menzes nějradši už ovolovala a pak nejlépe hned věděla, jestli jsem těhotná nebo , ne… :-D ale to asi všechny :palec: snažilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.3.11 14:25

Mimčo právě žádný ještě nemám, v květnu mi bude 27.....a Tobě? S přítelem jsem 3 roky, v červnu se budeme brát. Antikoncepci jsem brala skoro 10 let, vysadila jsem v říjnu a hned v listopadu byla ovulace.......jj to čekání na MS je fakt za trest.......:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.3.11 14:27

Jo a jinak já měla ovulaci 19.března a to byl 15DC......takže ted jsem bud 7DPO nebo 8DPO :-) a většinou mám plodné dny 15DPO - 17DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 14:42

monni:
Já v podstatě čekám dlouho jen na ovulku a to není tak strašné jako čekat na MS.
Aspon se trošku odreaguji od toho testování a podobně,ale radši by jsem měla kratší :)

Hannul:
Já mam 29 a take jsme tři roky spolu :)
To budeme čekat skučně všechny tři spolu MS :)
Já si pak začnu měřit BT, protože když mi klesne ráno tak to v ten den dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.3.11 14:45

Tak to je pěkný,jsem zvědavá,jestli to aspoň jedné z nás klapne......jakože si začneš měřit před MS a když klesne,tak to je signál,že to dostaneš? no to já se přiznám,že zatím to zkusím bez měření a kdyby se nedařilo hodně měsíců tak začnu taky měřit........držím nám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 15:09

Holky, držím vám palečky, u mě to tento měsíc nevypadá, jo a jinak jsem si ted počítala, kdy má mrcha dorazit, tak už v úterý nebo středa, ale tonevadí, zůstanu tu s vámi…ju? Jinak mě je taky 29:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 15:28

Monni:
Určitě zůstaň,Ty už budeš dávno ovulovat než my to dostaneme :))) A dávno čekat na MS když budeme znovu ovulovat :)

Dokud to nedostaneš tak je vždy šance :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 15:32

Hannulka:

Přesně tak je to u mě s tou teplotou. V den kdy to určitě dostanu mi BT klesne a to vím, že mám konec čekání :(
U každé je to jine. Jinak si BT neměřím.

Kdyby to klaplo všem bylo by to super:)
Já jelikož sem si tento měsíc testy nedělala,protože jsem si řekla,že se už nebudu stresovat,tak to vidím na snažení jeste nakej cas,ale zase me tam nesedí to špinění. nevím… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 15:39

Bumbi:

To špinění je hoooodně nadějné :-D :-D , třeba se vajíčko uhnizďovalo, moc bych ti to přála :palec: :palec: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 15:40

..a hlavně, když jsi to něřešila tento měsíc, tak to je nejlepší. uvidíš, že to dopadne dobře!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
26.3.11 15:52
monni píše: ..a hlavně, když jsi to něřešila tento měsíc, tak to je nejlepší. uvidíš, že to dopadne dobře!!!!!

Já jsem to nechtěla vůbec řešit, tím pádem jsem vyloučila i všechny příznaky, které si člověk v tom očekávání i vytvoří v hlavě a do toho jsem špinila! Takže něco co by mohlo být otěhotnění a co si jen tak nenamluvím.

Ach joooo… ještě celej týden. Aspon v tom nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.3.11 15:52

jj špinění je hodně nadějné…co jsem tu vyčetla na emiminu,tak to tak hodně holek mělo při uhnízďování…:-) a většinou to opravdu funguje tak, že mimo přijde,když se přestane člověk snažit.....jenže já nevím, jak to udělat, abych na to nemyslela - mám to v palici 24 hodin denne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí