Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1672
3.4.11 17:15

Magdo neboj, naděje umírá poslední. Jak to takhle čtu, tak v těch CARech je to mazec. Toliká prachů za výpomoc. A přesně jak píšeš, co když se to neujme. To aby jste šetřili na novo :-? . Stát chce hodně dětí, tak by na to měl přispívat víc. Oni hřešej na tom, že ženská pro dítě udělá cokoli :cert: :cert: :cert: .
Asi bude blbý, co sem teď napíšu. Před týdnem jsem četla, že je na otěhotnění dobrej orální sex a to sperma polikat. Jsem nechutná, já vím :oops: . Prý když žena sperma spolkne, tak se s tím spermatem zžívá. No a pak by nemělo být toliká těch protilátek na partnerovo sperma. Třeba na tom něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 18:50
VERCATOMIK píše:
Magdo neboj, naděje umírá poslední. Jak to takhle čtu, tak v těch CARech je to mazec. Toliká prachů za výpomoc. A přesně jak píšeš, co když se to neujme. To aby jste šetřili na novo :-? . Stát chce hodně dětí, tak by na to měl přispívat víc. Oni hřešej na tom, že ženská pro dítě udělá cokoli :cert: :cert: :cert: .
Asi bude blbý, co sem teď napíšu. Před týdnem jsem četla, že je na otěhotnění dobrej orální sex a to sperma polikat. Jsem nechutná, já vím :oops: . Prý když žena sperma spolkne, tak se s tím spermatem zžívá. No a pak by nemělo být toliká těch protilátek na partnerovo sperma. Třeba na tom něco bude :nevim:

ahoj verčo(můžu ti tak říkat?),přesně tak,,NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ" jinak teď jsem začala brát kyselinu listovou a kontryhelový čajík, a ještě zkusím testíkama zjistit přesnější datum ovulace,dříve jsem to počítala z kalendáře orientačně,takže asi jsem to minuly, jo a to polyklání to bych už nikdy nechtěla zažít, skoro dny jsem z toho :poblion: :poblion: . takže tohle v žádném případě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 18:51
magda82 píše:
VERCATOMIK píše:
Asi bude blbý, co sem teď napíšu. Před týdnem jsem četla, že je na otěhotnění dobrej orální sex a to sperma polikat. Jsem nechutná, já vím :oops: . Prý když žena sperma spolkne, tak se s tím spermatem zžívá. No a pak by nemělo být toliká těch protilátek na partnerovo sperma. Třeba na tom něco bude :nevim:
ahoj verčo(můžu ti tak říkat?),přesně tak,,NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ" jinak teď jsem začala brát kyselinu listovou a kontryhelový čajík, a ještě zkusím testíkama zjistit přesnější datum ovulace,dříve jsem to počítala z kalendáře orientačně,takže asi jsem to minuly, jo a to polyklání to bych už nikdy nechtěla zažít, skoro 2 dny jsem z toho :poblion: :poblion: . takže tohle v žádném případě :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
3.4.11 19:35

Magdi jasný, jsem Verča :mrgreen: .

A přesně jak jsi psala, taky bych to nedokázala polikat. Stačilo jednou :poblion: . Nechápu, jak to někdo může zvládat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.4.11 20:27

Verčo to víš, někomu to vadí a někomu ne.Jinak ty máš nějaké děti nebo se snažíš o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
4.4.11 07:53

Ahoj holky

tak já hlásím,že mrcha dorazila dneska brzy ráno a v plné síle.....:-( tak je mi z toho smutno, ale jedeme dál......stres a smutnění mi k miminku nepomůže......musím věřit, že jednou se zadaří…a co ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
4.4.11 08:28
Hanulka007 píše:
Ahoj holkytak já hlásím,že mrcha dorazila dneska brzy ráno a v plné síle.....:-( tak je mi z toho smutno, ale jedeme dál......stres a smutnění mi k miminku nepomůže......musím věřit, že jednou se zadaří…a co ostatní?

Hanulka:
Dobré ranko :)
Tak to je mi líto, ale doufám že Tě aspon potěší, že to dostaneme ve stejný den, protože má BT je už tak nízká,že to čekám každou hodinu. Takže se těším na další čekání :)
Já jsem přes víkend vubec netestila a byla jsem naprosto v pohodě,ono to neustálé testování asi nikomu nepřidává na pohodě.

Já jsem říkala,že mame uplne stejne cykly :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
4.4.11 08:31

DOBRÉ RANKO HOLČINY:

Tak my MS už pomalu od začátku diskuze všechny dostaly, teda já jeste ne, ale každou hodinu to čekám a která ještě čeká na MS???

Duška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.4.11 08:35
Hanulka007 píše:
Ahoj holkytak já hlásím,že mrcha dorazila dneska brzy ráno a v plné síle.....:-( tak je mi z toho smutno, ale jedeme dál......stres a smutnění mi k miminku nepomůže......musím věřit, že jednou se zadaří…a co ostatní?

Ahojky Hani,
tak to mě moc mrzí, že to tak dopadlo. Já jsem snílek a přijde mi, že všichni lidé, kteří opravdu chtějí by měli mít dítě a bez větších překážek.
Já mám na testování ještě hafo času a abych řekla pravdu, tak už začínám trochu stresovat, aby to vyšlo. Vím, že to není dobře, ale prostě, když někdo dítě chce, tak na to nejde namyslet.
Dnes je mi trochu špatně a pobolívá mě v podbřišku, ale na bolesti před menstruací je brzy, tak myslím, že je to spíš vsugerované nebo nějaká žaludeční nervóza. Dnes je to už 6DPO a tak konečně to trochu utíká a to číslo se sune. DO víkendu to bylo hrozné, to člověk pomalu počítal hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
4.4.11 08:36

Dobré ráno holky.

Tak mě já zatím nic. Z toho slabého krvácení už je jen béžoví, či hnědý výtok. A teplota se drží. Otázkou ale je, jestli to není tím, že mě škrábe v krku :mrgreen: . Malej má totiž angínu :-?

Magdi ano máme syna Tomáška 3,5 roku. A co ty, máš už nějaké zlobidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 09:10
VERCATOMIK píše:
Dobré ráno holky.

Tak mě já zatím nic. Z toho slabého krvácení už je jen béžoví, či hnědý výtok. A teplota se drží. Otázkou ale je, jestli to není tím, že mě škrábe v krku :mrgreen: . Malej má totiž angínu :-?

Magdi ano máme syna Tomáška 3,5 roku. A co ty, máš už nějaké zlobidlo?

ahoj Verčo, já mám už téměř 7 letou dcerku Míšu.mám to i v metříku .To já špiním od pátku(1.4.) a zatím ne a ne se to rozběnkout, pořád tedy nevím jak na tom jsem :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 09:10

jinak se omlouvám, DOBRÉ RÁNO VŠEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 12:33

Holky, tak já jsem dnes viděla prvního čápa v tomto roce, snad nám všem donese co si přejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janie B
4.4.11 13:12

Magdi
kéž bys měla pravdu. Když vidím ty spousty nás, co tu jsme a povídáme si o tom defakto tajně, protože tím nechceme zatěžovat partnery a říkat to okolí, aby se pořád nevyptávali.
já měla štěstí, že pro dítě se rozhodl sám manžel. Já jsem dítě chtěla, ale nechtěla jsem na něj tlačit a čas dozrál a manžel mi řekl, že dítě chce. Tak jsem se na to těšila a jako trubka jsem si myslela, že to půjde hned. Jenže jsem pomalu ještě nic neměla zjištěné, jak přesně to při oplodnění chodí. Jako základy, ale ne, jak dlouho co trvá, kdy je ovulace a jak ji počítat a další věci. Ovu testy jsem prve vlastně zkoušela až teď.
No a ten první měsíc jsem o tom pořád chtěla mluvit a otravovala ho tím. Nakonec jsem zjistila, že tím nikomu nepomůžu a proto jsem se nakonec teď přidala sem. Tady podrbeme a nikomu to nevadí, protože máme stejné zkušenosti a problémy.
Ale tento měsíc jsem asi trubka, ale už tomu trochu věřím, že by to mohlo vyjít. ;)
Janie Bast (zapomněla jsem se přihlásit) :D

• Citovat
  • Upravit
1672
4.4.11 14:13

Tak už mě holky bolí břicho jako při MS, takže do rána je tady :-? . No alespoň vím, že už si nemám kupovat Mamatest10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí