Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monni:
No tak škoda,že Mrcha dorazila na druhou stranu,dobře že nakonec dorazila,aspoň nemusíš k Dr. A ještě že máš krátký cyklus,že fakt nemusíš dlouho čekat
když je to 12.jubilejní měsíc,tak držím palce ať to konečně vyjde…
No já se snažím bumbrlika zlanařit,že nebudeme testit předčasně a opravdu počkáme až na MS, jestli dorazí nebo ne.....protože se bojím,že i kdyby byly //, což si ale u mě nemyslím, tak se ještě nemusí vajíčko uchytit a může s MS odejít - je to docela časté, jak to čtu i tady na emiminu…
Takže fakt se chci nechat maximálně mile překvapit, kdyby opravdu MS nedorazila a pak byly //
Ahojky, díky za milé přivítání. Já určitě testovat předčasně nebudu. Už jsem těch zklamání měla tolik, že jsem se nějak smířila s tím, že prostě až to bude, tak to bude. Ještě máme s Dr. podezření, že mám jeden vaječník nefunkční a ten byl právě na řadě, takže jsem si téměř jistá, že tento měsíc nic nebude. Jinak mám cykly pravidelný 27 nebo 28 dní. Určitě se nám holky zadaří všem, jen musíme vydržet
![]()
aleena píše:
Ahojky, díky za milé přivítání. Já určitě testovat předčasně nebudu. Už jsem těch zklamání měla tolik, že jsem se nějak smířila s tím, že prostě až to bude, tak to bude. Ještě máme s Dr. podezření, že mám jeden vaječník nefunkční a ten byl právě na řadě, takže jsem si téměř jistá, že tento měsíc nic nebude. Jinak mám cykly pravidelný 27 nebo 28 dní. Určitě se nám holky zadaří všem, jen musíme vydržet![]()
Ahoj Aleeno:
My čekáme s Hannulkou MS po víkendu, teda já totiž přesně nevím kdy jsem ovulovala, tak v tom období nekdy ![]()
Ale testit budeme až nám vynechá MS
Teda pokud to do té doby nedostaneme ![]()
My se snažíme od Listopadu 2010. Mámhodně pracujícího přítele,tak to mám těžké, protože to většinou vyjde jen na jeden pokus. Ale uvidíme ![]()
Cykly mam 31-33 dní,takže dlouhé čekání ![]()
Máš už mimi?
Hanulka007 píše:
BumbrlíkNeboj,když se v tom budem podporovat,tak to spolu vydržíme…budeš mít návštěvu a nebudeš na to tak myslet - já předtím než jdu ráno do práce,tak mám kvalt,tak to „nestíhám“ no a o víkendu mám taky plnej program,tak by to mohlo být snazší.......
Já nám věřím,že to zvládneme a obě budeme testit opravdu až v případě,že se nedostaví MS, jo? Však ono to uteče.......
A furt lepší se nechat mile překvapit, když MS nepřijde, než mít // a pak se nechat nemile překvapit, když MS přijde......
ahojík,
noooo vydržíme ![]()
Už mám koupenou zásobu OT když to náhodou nevyjde ![]()
At si to tento měsíc pekne otestuji.
Já furt žádné příznaky, jen klasika co mám každý měsíc ![]()
Co ty? Náka změna?
monni píše:
Holky,, tak mrcha dorazila![]()
, takže nemusím dlouho čekat,a za cca. 14dní se můžeme začít snažit znova, tentokrát to bude jubilejní 12. měsíc co se snažíme, tak to musí určitě vyjít…
Ahoooj,
no to mě mrzííííí…ale jak jsem psala,že ty budeš čekat na MS a my teprve ovulovat ![]()
vím, že když dorazí MS tak mi vždy spadne kámen ze srdce, že vím na čem jsem a do ovulace vůbec na dělání miminka nemyslím,takže celkem fajn doba ![]()
Bumbrlik
Já jsem na tom taky pořád stejně,akorát mám zase ten bílý výtok (hlen) - tak ten údajně může značit těhu, ale taky je běžný před MS.....:-)
S tou dobou před ovulkou,naprosto souhlasím,vím na čem jsem a jsem v pohodě
hrůza je fáze po ovu.....
Jinak Ovu testů mám taky dost,takže určo budu testit…:-)
Jaké máš ovu a těhu testy?
aleena:
ahojky, teď teda ještě čekáš na MS? A prosím Tě, jak se Ti podařilo se s tím „smířit“ - máš nějakou dobrou radu? Mně všichni radí, hlavně se tím tak nezaobírej, nemysli na to apod. nj ale jak to mám asi udělat? ![]()
ahoj já se také přidám také kolem tohoto termínu(přibližně 4.4.-6.4 čekám MS, my se snažíme celkově dlouho,ale poctivě jsme začali letos v lednu 2011.Jinak se zaptám,jaké máte příznaky před přicházející MS?
ahoj Magdi,
vítej
my se taky snažíme teď od ledna
No příznaky před MS - vlastně skoro žádné - podbřišek cítím tak nějak pořád od ovu, někdy více někdy vůbec, mám bílý výtok a trochu horší pleť. Samozřejmě jako téměř každý měsíc mám pocit,že už to musí být těhu příznaky, ale vždycky to je nejspíš vsugerované
Teď 2.den jsem trochu nafouklá, MS mám dostat 5.3. - to čekání po ovu je nekonečné…
A co Ty? máš nějaké příznaky? testuješ už před MS?
ahoj Hanulko007, zatím se nijak netestuju, nemám na to dost pevné vůle, dlouho to nevydržím, měřila jsem si chvíli asi 14 dní BT a pak jsem to vzdala.Jinak já mám už téměř 7 letou dcerku. Jinak příznaky před MS mám pouze citlivější jakoby nalité prsa(nevím jak to napsat,asi bych to porovnala, když jsem kojila ,jsem měla citlivé),myslím tím na dotek,jakmile to to zjistím, tak počítám nejpozději do týdne bude MS.
Magdi
já myslela, jestli testuješ,zda jsi těhu těhotenským testem ještě předtím, než dostaneš MS…
Ty jo, to už máš velkou dcerku, teď se pokoušíte o druhé mimčo? A nějaké těhu příznaky máš?
Hanulko, já mám celkově zamotaný příběh
Když jsem plánovali tehdy dcerku tak si myslím, že se povedla do 2 měsíců.Pak když měla 20 měsíců(únor 2006), tak jsme se rozhodli plánovat druhé, no a od té doby pořád nic.financí máme dost málo
na to abychom podstoupili podrobnější vyšetření a pak následné léčení.a teď mi do toho ještě přestala chodit naše babi,takže běhám okolo ní,ale jak řekla jedna kamarádka ..jestli se budeš pořád ohlížet na babi,tak neporodíš ani do 40" a když jsem se nad tím zamyslela,tak je to pravda.Víš ono, já beru ohledy na všechny jen ne na sebe
.Jo a ptala jsi se jestli testuju těhu testem,tak jsem ještě se netestovala,ani nevím jestli vůbec jsem někdy si ten test dělala,ale asi jo, možná je to nějaký rok zpátky
POPRAVDĚ SE HO BOJÍM UDĚLAT.
Příspěvek upraven 31.03.11 v 09:16
Ahojky, početla jsem si vaší diskuzi a jen vám chci říct, že v tom jsem s vámi:) Také čekám MS 30.3.-2.4., cyklus mám 26-28dní. O miminko se snažíme od ledna… A mám pocit že to teď opět nevyšlo, protože bepozoruji žádné příznaky. Tak ať se nám to vše povede tento měsíc nebo třeba ten příští ![]()
Čekám na MS, už aby přišla. Nebylo jednoduché se s tím smířit. Já už byla úpný magor. Měřila jsem teploty, kontrolovala hlen, sliznici a při každé MS jsem se shroutila. Tak strašně jsem se na mimi upnula, že jsem se už nedokázala soustředit na nic jiného. Pak jsem se složila nad zprávou, že mi funguje jen jeden vaječník. A v tom jsem si řekla, DOST. Zaměřila jsem se na práci a na sebe a hlavně praštila s obrovským sebepozorováním a hlídáním. Počkáme ještě ze tři měsíce a moje Dr. mě zaregistruje do CARu a tam nám pomůžou. Někdy mě to zase chytne, ale brzo si to vymluvím. Prostě jsem si to zakázala. Nějakým zázrakem to zabralo.
Mimi zatím nemám, ale budu. Musím věřit. A věřím, že se to podaří nám všem ![]()