Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bumbrlik
Tak co vydržíš netestit, až když nedostaneš MS? já doufám, že jooo:-)
Hanulka007 píše:
Teda holky, vy jste se krásně rozjely
Vítám nově příchozí.Magdi:
Bibi
Já kontryhel.čaj byla teď 1.cyklus - pije se to jen do ovulace od 1.dne MS,po ovulaci už ne - prý způsobuje stahy dělohy,tak aby se vajíčko dobře uhnízdilo…jinak nevím, jestli to pomohlo
To jsou krásné // tak teď jen aby mrcha nepřišla,držím moc palce a tiše závidím…já to mám dostat 5.3. a myslím, že to dostanu…:-(
Hanulko, to jsem nevěděla, že ten čaj způsobuje stahy. hlavně,že tady pročítám každou diskuzi
,ale tohle jsem nějak přehlédla. dík za informaci.
Ahoj holky, krásně se to tady rozjíždí.
Bibi: gratuluji k čárkám, teď už aby jen krásně sílily
., a doufám, že k tobě přibudou další holky s testíkama, kde na nás budou koukat //
.
Taky jsem uvažoval , že bych zkusila tenhle měsíc ten čajík, kde se dá sehnat holky? Já se na to nechci nějak moc upínat, ale za zkoušku nic nedám…si říkám, že tento měsíc to nebudu vůbec řešit,ale jak znám, tak hned po MS začnu počítač a plánovat
…
ahoj, ten čaj se dá koupit v lékárně, mě vyšel na 33 kč a taky jsem si koupila kyselinu listovou volně prodejnou za 36 kč. tak uvidíme. bohužel musím začínat na levnějších variantách(jak není moc financí, tak jinak nejde)
Ahoj holky!
Bumbrliku,tak já se musím přiznat, že už jsem dnes testovala - neměla jsem to v plánu, ale byla jsem u obvoďačky kvůli varixům a chtěla mi dát nějaké léky, které nejsou dobré v těhu…tak jsem si řekla,že zkusím testnout - no a jak jsem čekala,test absolutně sněhobílý......:-(takže já už vlastně jen čekám na MS…
Hanulka007 píše:
BumbrlikTak co vydržíš netestit, až když nedostaneš MS? já doufám, že jooo:-)
Ahooj,
jasné že vydržím.
Ale dneska ráno mi klesla BT,tak mám pocit že to možná dostanu dnes v noci, uvidím.
A aj mně celkem bolí už dost bříško, tak se možná testování ani nedočkám…
Jak si na tom Ty? Náka změna??
Hanulka007 píše:
Ahoj holky!Bumbrliku,tak já se musím přiznat, že už jsem dnes testovala - neměla jsem to v plánu, ale byla jsem u obvoďačky kvůli varixům a chtěla mi dát nějaké léky, které nejsou dobré v těhu…tak jsem si řekla,že zkusím testnout - no a jak jsem čekala,test absolutně sněhobílý......:-(takže já už vlastně jen čekám na MS…
Toto jsemsi přečetla až tedka…hehe.
No sak nevadí, ale čárky se Ti podle mne objeví až tak 13-14 DPO nejdříve.
Ale MS čekám také…ale naštěstí budeme mít cyklus stejný příští měsíc ![]()
Ahoj bumbrliku
no já se právě už přiznala, že jsem už testila......:-( viz níže
Hanulka007 píše:
Ahoj holky!Bumbrliku,tak já se musím přiznat, že už jsem dnes testovala - neměla jsem to v plánu, ale byla jsem u obvoďačky kvůli varixům a chtěla mi dát nějaké léky, které nejsou dobré v těhu…tak jsem si řekla,že zkusím testnout - no a jak jsem čekala,test absolutně sněhobílý......:-(takže já už vlastně jen čekám na MS…
monni píše:
Ahoj holky, krásně se to tady rozjíždí.
Bibi: gratuluji k čárkám, teď už aby jen krásně sílily., a doufám, že k tobě přibudou další holky s testíkama, kde na nás budou koukat //
![]()
.
Taky jsem uvažoval , že bych zkusila tenhle měsíc ten čajík, kde se dá sehnat holky? Já se na to nechci nějak moc upínat, ale za zkoušku nic nedám…si říkám, že tento měsíc to nebudu vůbec řešit,ale jak znám, tak hned po MS začnu počítač a plánovat![]()
…
Ahoj Monni:
To si říkám každý měsíc,že to řešit nebudu a popravdě jsem to ani neřešila a tedka jsem na tom jeste huře, protože nevím kdy přesně to mám dostat.
Takže příští měsíc radši budu testovat ![]()
No já jsem četla nějaké diskuze a tam už se většinou holkám objevily // už 11DPO i 12DPO a právě u Mamatestu 10…sice jsem se testovala odpoledne, ale moč jsem měla koncentrovanou dost…tak si fakt myslím, že dostanu MS
bumbrlik píše:Hanulka007 píše:
Ahoj holky!Bumbrliku,tak já se musím přiznat, že už jsem dnes testovala - neměla jsem to v plánu, ale byla jsem u obvoďačky kvůli varixům a chtěla mi dát nějaké léky, které nejsou dobré v těhu…tak jsem si řekla,že zkusím testnout - no a jak jsem čekala,test absolutně sněhobílý......:-(takže já už vlastně jen čekám na MS…Toto jsemsi přečetla až tedka…hehe.
Ale MS čekám také…ale naštěstí budeme mít cyklus stejný příští měsíc
No sak nevadí, ale čárky se Ti podle mne objeví až tak 13-14 DPO nejdříve.
Janie Bast píše:
Ahojky Holky,
taky čekám MS nebo //, ale bohužel až 10.4. To čekání je fakt někdy na hlavu. Ne, že bych to tak prožívala. Zatím se snažíme od ledna. Nyní poprvé jsem zkusila ovu testy a plánovat, ale taky si to užívat. Všechny pověry hážu za hlavu. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
SNad mi pomůžete si tu zkrátit čas čekání a možná trochu i stresování. No jo, holky jsou od přírody nedočkavé. Nejraději MS, pak hned sex a hned výsledek.A to mám výhodu, že já mám jen 25 denní cyklus.
Ahooooj ![]()
Hehe máš pravdu ![]()
My tu stresíme, ale je strašně fajn, když čekáme na ten den ve stejnou dobu ![]()
No já doufám,že tu s Vámi ještě vydržím......přítel už mi vyhrožuje,že mi vyhodí notas z okna a že z emimina zešílím..........že se tím posiluje moje upnutí na těhotenství a na mimino........
a když o tom tak přemýšlím,tak má možná malinko pravdu…:-)
bumbrlik píše:NancyK píše:
Ahojky, početla jsem si vaší diskuzi a jen vám chci říct, že v tom jsem s vámi:) Také čekám MS 30.3.-2.4., cyklus mám 26-28dní. O miminko se snažíme od ledna… A mám pocit že to teď opět nevyšlo, protože bepozoruji žádné příznaky. Tak ať se nám to vše povede tento měsíc nebo třeba ten příštíAhojíček NancyK:
Skoro včichni se tu snaží od Ledna
Vidím, že máš celkemkrátké cykly, tak to Ti tiše závidím
Já mám dlouhé 31-33 dní,takže mám dlouhé čekáníK příznakum, dokud to nedostaneš vždy je naděje
Já čekám MS nekdy pres víkend,jelikož jsem si nedelala OT tak to nevím přesně:(
Děláš si TT??
Ahojky,
dělala jsem jednou v únoru a to hned připrvním dni vynechání MS a ona přišla druhý den
Jelikož mi pár kamarádek řeklo, že když vysadili HA, tak otěhotněli první měsíc…
Teď nejspíš když MS nedorazí zítra, tak ho zas zkusím. Protože podle kalendáře měla přijít dnes nebo zítra…uvidíme ![]()
OT jsem nikdy nezkoušela, děláš si ho pravidelně?
Jinak k těm cyklům-delší se zas hodí, když se zrovna o miminko nesnažíš ne? ![]()
Hanulka007 píše:
BibiKolikátý DPO jsi testovala Ty?
Névím to přesně ale 5 dní před MS nebylo nic 4 den už //cyklus mám 28.tak nevím kolik DPO.Asi 11 ![]()