Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
5.4.11 09:54
bumbrlik píše:
magda82 píše:
ahoj, tak jak začneme dnešní den? :-)
Já začala menstruací :( :zed:

Jé, tak to je strašná škoda. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 09:56

taky je mi to líto. tak snad tento měsíc bude úspěšnější než minulý,držím palečky. jen nevím proč poslední dobou chodím pořád na záchod :think: ,asi čekám tu mrchu fakt netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 10:02

tak jsem kontrolovala čípek,ale není zkrácený, jen mírně dozadu a není moc měkký. myslíte že to můžu ještě dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.4.11 10:10
magda82 píše:
tak jsem kontrolovala čípek,ale není zkrácený, jen mírně dozadu a není moc měkký. myslíte že to můžu ještě dostat?

takhle jsem ho měla včera i dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.4.11 10:12

tak to nevím, tomu nerozumím, čípek jsem nikdy nezkoušela.
já mám zase pořád pocit hladu. Ale ne jako vlčí hlad, že bych snědla vše, co potkám. Jen prostě něco sním a stále má pocit prázdného břicha a trochu nevolnost z hladu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.4.11 14:39

Ahoj holky , a ahoj všem nově příchozím:-), tak mě mrška odešla a hurááá do nového snažení. Koukám, že jenjedné se to tento měsíc povedlo, že? blahopřeji!!!! Doufám, že si to nepletu a nepřeju tady jen tak :zed: :zed: .
Tak holky zatím zase ahojda :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.4.11 15:28

Ahojky,
taky čekám na MS…už 4.4. měla být a zatím nic…
ale jsem z těch, který by ji naopak uvítala.. :-o

Máme 7.měs. kluka a další mimi zatím nechci…asi teď řeknete, že mám být ráda..apod…
ale na miminko jsme čekali přes rok, než se to povedlo a přes půl roku jsem brala Clostilbegyt…a už jsme s Dr. začli uzvažovat o umělém… …jen chci říct, že chápu vaše pocity a každé naštvání, když ta mrcha přijde…

Tak budu doufat, že vám nepřijde a mě jo !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 16:16

ahoj holky, tak mrcha zatím má zpoždění, zítra je poslední den kdy bych to měla mít po 29 dnech.Jinak v minulých měsících jsem to měla vždy takto 9.1.,9.2.,9.3.tak tedy teď nevím jestli ještě nemám počkat do 9.4. a pak kdyžtak počítat zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.4.11 19:48
magda82 píše:
ahoj holky, tak mrcha zatím má zpoždění, zítra je poslední den kdy bych to měla mít po 29 dnech.Jinak v minulých měsících jsem to měla vždy takto 9.1.,9.2.,9.3.tak tedy teď nevím jestli ještě nemám počkat do 9.4. a pak kdyžtak počítat zpoždění.

Magdi, já bych to počítala to zpoždění po těch 29 ndehc, protože jsi to měla v únoru po 30 dnecha v březnu po 28 dnech, což je v průměru 29, takže bych to tak nechala.
Přeji ti, aby ti už ta mrška nepřišla.
A budu počítat dny zpoždění s tebou. :D A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 19:58
Janie Bast píše:
magda82 píše:
Magdi, já bych to počítala to zpoždění po těch 29 ndehc, protože jsi to měla v únoru po 30 dnecha v březnu po 28 dnech, což je v průměru 29, takže bych to tak nechala.
A budu počítat dny zpoždění s tebou. :D A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.

díky za podporu,ale mám špatné tušení, že mrcha příjde :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.4.11 20:05
magda82 píše:
Janie Bast píše:
magda82 píše:
A budu počítat dny zpoždění s tebou. :D A pak snad i moje… Ale já mám ještě čas.
díky za podporu,ale mám špatné tušení, že mrcha příjde :-x

Nemaluj čerta na zeď. UVidíš. Třeba budeš příjemně překvapena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 21:29

tak a je to v háji :twisted: , zítra to bude na plné čáře :cry: , už je první náznak, že mrcha nakonec dorazí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 22:34

dobrou noc holky, zítra tu budu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.4.11 05:47

Dobré ránko holky.

Magdi, ozvi se, jak jsi dopadla. Stejně ale doufám, že to nedostaneš. :roll:

Já dnes měla šílenou noc. Pořád jsem se budila nebo nebudila? Prostě mě v noci pobolívalo v podbřišku. Myslím, že to byla spíše bodavá bolest, ale nejsem si jistá, jestli to bylo opravdu nebo to byl jen sen. Každopádně to bylo dost živé. Pak vím, že se mi zdála spousta různých a živých snů, ale naštěstí si ty blbosti, které se mi zdály nepamatuji.

Ráno mi bylo špatně z hladu, tak jsem musela pojíst. Ale nechutnalo mi to. Manžel mi koupil testovinový salát s bylinkami a kuřecím masem. Nic moc nebo mám potrhlé chutě.

V podbřišku mě stále pobolívá, ale už jen tupá bolest. Už aby byl víkend, docela bych spala. Ale možná je to tím, že chodívám do práce brzy, takže vstávám už 4:15.

Jdu zatím zkouknout nové zprávy ze světa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.4.11 06:43
Janie Bast píše:
Dobré ránko holky.

Magdi, ozvi se, jak jsi dopadla. Stejně ale doufám, že to nedostaneš. :roll:

Já dnes měla šílenou noc. Pořád jsem se budila nebo nebudila? Prostě mě v noci pobolívalo v podbřišku. Myslím, že to byla spíše bodavá bolest, ale nejsem si jistá, jestli to bylo opravdu nebo to byl jen sen. Každopádně to bylo dost živé. Pak vím, že se mi zdála spousta různých a živých snů, ale naštěstí si ty blbosti, které se mi zdály nepamatuji.

Ráno mi bylo špatně z hladu, tak jsem musela pojíst. Ale nechutnalo mi to. Manžel mi koupil testovinový salát s bylinkami a kuřecím masem. Nic moc nebo mám potrhlé chutě.

V podbřišku mě stále pobolívá, ale už jen tupá bolest. Už aby byl víkend, docela bych spala. Ale možná je to tím, že chodívám do práce brzy, takže vstávám už 4:15.

Jdu zatím zkouknout nové zprávy ze světa. :mavam:

dobré ráno holky.
tak nevím :nevim: , protože mě dnes pobolívá břicho,tak asi bude dobré ještě nějaký den asi počkat počkat.tak brzo ráno vstává můj manžel já by tak brzo nevstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí