Duphaston a žlutohnědý výtok

51
26.3.11 09:16

Duphaston

ještě jednou se budu ptát. Ve čtvrtek jsem nasadila Duphaston,od té doby mě bolí v podbřišku jak kdybych to měla dostat,ale nic. Akorát mám žlutohnědý výtok. Nevím co to znamená,nikdy jsem to neměla. Těhotenský test jsem si dělala včera odpoledne, a byl negativní. Nevím jestli nebylo brzo na test. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1918
26.3.11 13:27

jenom nevim na co ten duphaston uzivas. Vetsinou se to dava na udrzeni tehotenstvi ale mozna ze to mas na neco jineho. Zlutohnedy vytok bych konzultovala s Dr. Muze to byt tehotenstvi, ale muze to byt taky nejaky zanetnebo neco jineho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.3.11 14:39

mám napsaný i Clostilbegyt a mám to na upravení cyklu. O miminko se nesnažíme,ale dr.mi říkala,že i tak si máme dávat pozor a je tam ta šance. Tak buď je to začínající těhotenství,protože je to opravdu divný hnědý výtok a nebo je to začínající MS. Bolí mě prsa, a nikdy jsem takový výtok neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
26.3.11 14:59

Ahojky, taky jsem mela prvni baleni Duphastonu divnej vytok, ale po 2 dnech zmizel…mam to taky na upravu cyklu jenze MS by mela dojit 2-3 dny po vysazeni posledniho prasku a jajsem 8 den a nic…nemate s tim nekdo zkusenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.3.11 15:34

a nejsme obě dvě těhotný???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
26.3.11 15:48

Ja si myslim , ze ja ne…Jeste mne to po revizi nedoporucuji :think: ale treba ty jooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.3.11 16:06

nevim no. Je to divný. Možná to je MS,já fakt nevím,je to divnej výtok. A jako,že bych měla MS a do toho jedla Duphaston a ještě Clostilbegyt?? Není to moc?? 8-o :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
27.3.11 10:00

Pututka - tak co uz vytok presel nebo ee??Ja MS furt nic…9.den po dobrani :pocitac: :pocitac: ach joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.3.11 14:08

tak to nakonec byla MS. Ale mám to divný 8-o Ale to je fuk. Spíš mě zajímá to kvůli čemu budu muset zejtra volat na gyndu. Dneska jsem to dostala,od čtvrtka jím Duphaston, a mám ho jest až do druhýho,ale zase musím 3 den MS nasadit Clostil,tak to mám brát oba dva prášky?? Nemáte s tím někdo zkušenost,že jste to dostali už 4 den braní Duphastonu???
Ivkaaa: A dělala sis test??? To je divný,že to tak dlouho nemáš ještě…Zavolej dr.Já bych teda volala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
27.3.11 17:54

Jj testy uz jsem delala 2 a nic..K Dr jsem volala min.tyden a rekla mne, ze po revizi to muze byt tak rozhaseny a mam pockat…ale kaslu na cekani!!zitra k ni po praci zajdu a uvidim…to je divny, ze jsi to dostala pri brani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí