Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ještě jednou se budu ptát. Ve čtvrtek jsem nasadila Duphaston,od té doby mě bolí v podbřišku jak kdybych to měla dostat,ale nic. Akorát mám žlutohnědý výtok. Nevím co to znamená,nikdy jsem to neměla. Těhotenský test jsem si dělala včera odpoledne, a byl negativní. Nevím jestli nebylo brzo na test. ![]()
jenom nevim na co ten duphaston uzivas. Vetsinou se to dava na udrzeni tehotenstvi ale mozna ze to mas na neco jineho. Zlutohnedy vytok bych konzultovala s Dr. Muze to byt tehotenstvi, ale muze to byt taky nejaky zanetnebo neco jineho… ![]()
mám napsaný i Clostilbegyt a mám to na upravení cyklu. O miminko se nesnažíme,ale dr.mi říkala,že i tak si máme dávat pozor a je tam ta šance. Tak buď je to začínající těhotenství,protože je to opravdu divný hnědý výtok a nebo je to začínající MS. Bolí mě prsa, a nikdy jsem takový výtok neměla ![]()
Ahojky, taky jsem mela prvni baleni Duphastonu divnej vytok, ale po 2 dnech zmizel…mam to taky na upravu cyklu jenze MS by mela dojit 2-3 dny po vysazeni posledniho prasku a jajsem 8 den a nic…nemate s tim nekdo zkusenosti??
Ja si myslim , ze ja ne…Jeste mne to po revizi nedoporucuji
ale treba ty jooo ![]()
nevim no. Je to divný. Možná to je MS,já fakt nevím,je to divnej výtok. A jako,že bych měla MS a do toho jedla Duphaston a ještě Clostilbegyt?? Není to moc??
![]()
Pututka - tak co uz vytok presel nebo ee??Ja MS furt nic…9.den po dobrani
ach joooo
tak to nakonec byla MS. Ale mám to divný
Ale to je fuk. Spíš mě zajímá to kvůli čemu budu muset zejtra volat na gyndu. Dneska jsem to dostala,od čtvrtka jím Duphaston, a mám ho jest až do druhýho,ale zase musím 3 den MS nasadit Clostil,tak to mám brát oba dva prášky?? Nemáte s tím někdo zkušenost,že jste to dostali už 4 den braní Duphastonu???
Ivkaaa: A dělala sis test??? To je divný,že to tak dlouho nemáš ještě…Zavolej dr.Já bych teda volala… ![]()
Jj testy uz jsem delala 2 a nic..K Dr jsem volala min.tyden a rekla mne, ze po revizi to muze byt tak rozhaseny a mam pockat…ale kaslu na cekani!!zitra k ni po praci zajdu a uvidim…to je divny, ze jsi to dostala pri brani ![]()