Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
31.3.11 21:30
Bibi11 píše:
bumbrlik píše:
Bibi11 píše:
Ahoj holky,(ne)čekám MS zítra,dělala jsem už testíky nějak jsem nevydržela. :oops:
Ahojíček :)
A jak testy dopadly?????
Máš pravidelnej cyklus?
Ahojky dopadlo to zatím,MS mám mít zítra.Bojím se že to dostanu.V říjnu jsem měla ZT v 13tt s revizí,tak jsem v obavách.jinak mám cyklus 28-29dní.

Bibi: gratuluji ke krásným čárkám a držím palce:-) asi také zítra zkusím když ms nedorazí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.3.11 21:35

Bibi

koukala jsem na ty Tvoje testíky - takže zítra máš dostat MS a poprvé se // ukázaly 29.3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
31.3.11 23:46
Hanulka007 píše:
Bibikoukala jsem na ty Tvoje testíky - takže zítra máš dostat MS a poprvé se // ukázaly 29.3.?

přesně tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
1.4.11 08:17

Pro Bibi11:
Teda vím, že závist je hnusná, ale gratuluji a závidím.
Přeji ti, ať ti to hezky vyjde.
Já jsem počítala, že kdyby to vyšlo mě již tento měsíc, tak se to narodí v den, kdy manžel slaví 30. narozeniny. Myslím, že by bylo hezké mu nadělit takový dárek. :D Ale mě ještě testíky čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
1.4.11 08:50
Janie Bast píše:
Pro Bibi11:
Já jsem počítala, že kdyby to vyšlo mě již tento měsíc, tak se to narodí v den, kdy manžel slaví 30. narozeniny. Myslím, že by bylo hezké mu nadělit takový dárek. :D Ale mě ještě testíky čekají.

Ahoj děkuju,přát tomu nemužu uvěřit,ale zdaleka nemáme vyhráno,ale říkám si že jednou se to povédst musí.Mám v prosinci taky narozky právě jsem si říkla že by bylo hezké to pak oslavovat společně. :-) Ale to je hodně daleko hlavně aby se konečně fazolka vyvíjela a udržela. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.4.11 09:09

dobré ráno, všem. Hanulko, tak jsem jsi dělal testík a bohužel na něm byla jen jedna / :-( ,ale zatím je to brzy, dostat to mám kolem 4.4.-6.4.(6.4.-mám narozky)tak snad to nedostanuna ně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
1.4.11 09:28
Bibi11 píše:
Janie Bast píše:
Pro Bibi11:
Ahoj děkuju,přát tomu nemužu uvěřit,ale zdaleka nemáme vyhráno,ale říkám si že jednou se to povédst musí.Mám v prosinci taky narozky právě jsem si říkla že by bylo hezké to pak oslavovat společně. :-) Ale to je hodně daleko hlavně aby se konečně fazolka vyvíjela a udržela. :srdce:

Neboj, určitě se fazolka udrží ;). Věřit je důležité. Projistotu ještě tfuj, tfuj. Trochu poplivání pro štěstí. ;) :D
Já taky věřím, že to vyjde, i když mám tu rezervu v hlavě, že pokud by to nevyšlo, tak nepůjdu skákat z mostu.
Každopádně se na fazolku těším už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
1.4.11 09:52
bumbrlik píše:
Janie Bast píše:
Ahojky Holky,
taky čekám MS nebo //, ale bohužel až 10.4. To čekání je fakt někdy na hlavu. Ne, že bych to tak prožívala. Zatím se snažíme od ledna. Nyní poprvé jsem zkusila ovu testy a plánovat, ale taky si to užívat. Všechny pověry hážu za hlavu. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. :D
SNad mi pomůžete si tu zkrátit čas čekání a možná trochu i stresování. No jo, holky jsou od přírody nedočkavé. Nejraději MS, pak hned sex a hned výsledek. :D A to mám výhodu, že já mám jen 25 denní cyklus.
Ahooooj :)
Hehe máš pravdu :))
My tu stresíme, ale je strašně fajn, když čekáme na ten den ve stejnou dobu :))

Mě se tu strašně líbí, že se tu dají najít právě i holky, které se navzájem podporují a čekají na stejné věci a vykládají si, jak je to čekání šílené. :D
Jen je trochu škoda, že je tu tolik různých témat a některé jsou stejná, ale jsou různě poházená. Raději bych byla, kdyby byly všechny informace na jednom místě.
A další věc, že já jsem takový matematik a to, že tělo není stroj mi trochu dělá problémy. :D Mám ráda, když vím přesná čísla, abych se tím mohla řídit, ale tak to bohužel nefunguje.
Na netu v těch online kalkulačkách jsem si počítala ovu a tak a pak jsem tam měla termín, kdy má cenu nejdříve dělat TT. MS mám dostat 10.4. a TT mám dělat nejdříve 12.4., ale stejně vím, že to nevydržím a budu testovat dříve a čekat, jestli se tam postupem času vyloupnou //. Ovu jsem měla 29.3. (dle OT).Teď je otázka, kdy nejdříve to na TT může jít poznat. Určo počítám, že dříve než po 8 dnech to asi nepůjde. Tak to zkusím tak v úterý 5.4. a uvidím, jestli nebude třebas aspoň duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.4.11 13:57

Janie Bast
Ahojky,

no jestli byla ovu 29.3. tak 5.4. testit je podle mě opravu hodně hodně brzy, to se snad teprv fazolka uhnízďuje…já jsem tu prohlížela opravu hodně hodně fotek a většinou ty nejcitlivější testy ukázaly // až tak 10 DPO či 11 DPO.....ale jestli máš kratší cyklus, tak se to možná opravdu ukáže dřív to nevím......

Příspěvek upraven 01.04.11 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.4.11 14:01
magda82 píše:
dobré ráno, všem. Hanulko, tak jsem jsi dělal testík a bohužel na něm byla jen jedna / :-( ,ale zatím je to brzy, dostat to mám kolem 4.4.-6.4.(6.4.-mám narozky)tak snad to nedostanuna ně :mrgreen: .

Já jsem testila prvně včera odpoledne/navečer a bylo to 12 DPO a 5 dní před MS - takže samo /.........i když je to třeba ještě brzo nebo tak a dokud to nedostanu tak malá naděje je........ale normálně mě to tak rozesmutnilo,že to přítel poznal, jen co vešel do dveří (a to jsem nebrečela nebo tak, jen jsem ho pozdravila)......takže i když si myslím, že těhu nejsem tak upřímně stále doufám v zázrak, že se třeba // ještě nakonec objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
1.4.11 14:29

Hannulka:

Muj přítel o tom neví :) Že tu chodím.
Ale já tu jsem vždy tak 10 dní pred MS, protože to je takové těžké čekání.

Je u tebe náka změna?
Já nic, BT se mi zase zvýšila trošku, tak jestě počkám na MS, ale netestuji, jak jsem si řekla, nejdříve v neděli.

Ale bolí mě už dost břicho, takže testování asi nestihnu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.4.11 14:45

Bumbrlik

Tak to můj přítel ví snad všechno, já na sebe totiž všechno prásknu…:-)

Jinak změna žádná, jen trochu bolí podbřišek - ale prsa vůbec, takže i když pořád doufám v zázrak, tak si myslím, že to tenhle měsíc nevyšlo.....:-(

A teď akorát přemýšlím, jestli se mám mučit dalšíma testama, když už jsem stejně začla, nebo prostě jen počkat až do MS, jak jsem chtěla původně…

Bt Ti stoupla? No tak to může být dobrý znamení ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
1.4.11 16:03

Ahojíček Hannulko:

Já také říkám partnerovi všechno, kromě věcí okolo miminka. Přítel se strašně bojí, aby se to nestalo ustředním tématem dnu a hlavně sexu, takže on ani neví kdy ovuluji a veci okolo.
Ale já jsem takto spokojená, protože jsem pak mene sklamana když dorazí MS.

Chlapi jsou v tomto jiní.

Včera jsem měla BT 37,2 a dneska zase 37,6. Běžně mávám 37,5-37,6 než mi přijde MS. Když dorazí MA, tak mám 37. Tak nějak,neměřím pravidelně.
Ale vím,že to nic neznamená…muže, ale nemusí.

Přece jsme si řekly, že testovat nebudeme :cert: , já take netestuji, přísahám. Možná testnu až v pondělí, ale myslím si že to aj tak v neděli dostanu,bude to 33DC a tak to tak sedí aj na moje bolesti aj na výpočet.

Já říkam, že dokud nedojde MS, tak máme naději a když přijde, tak máme zase klid a šanci příští měsíc.

Já jsem někdy upřimě ráda, že mi přijde MS,protože jsem taková napuchlá a bolavá.

Příští měsím ovulujeme stejně zase a podle mě budemezase stejně čekat na MS,tak v tom nebudeš sama :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.4.11 16:24

Ahoj Bumbrliku

Děkuju za podporu, tak slibuju, že už taky nebudu testovat, jen kdyby MS nepřišla.....

No a Ty dej vědět, jestli už dorazila.....jo?

Musím končit, letím domů.....papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.4.11 17:57

Když to dostaneš v neděli a neděle by byl 33DPO tak ten cyklus byl 32 denní......protože když MS dostaneš tak už to je 1.den následujícího cyklu.....
Takže jestli máš cyklus 33denní,tak bysto měla dostat až v pondělí......
Ale budu držet palce,ať to vůbec nedostaneš…to je jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí