Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Magdi, tak to je super zpráva , že ta mrška ještě nepřišla. Každý den navíc je příznivý.
Dnes už máš ty narozeninky? Jeslti si to dobře pamatuji, tak ano. Tudíž všechno nejlepší a velká gratulace. ![]()
No mě dnes taky pobolívá v podbřišku. V noci jsem se cítila šíleně. Strašně mě píchalo v podbřišku a budila jsem se. Jen si nejsem jistá, jestli to nebyl jen velmi živý sen. Navíc vím, že se mi zdálo mnoho živých snů. Mám z toho smíšené pocity. Teď mě pobolívá v podbřišku jen tupě.
No uvidím, co se z toho vyklube. Zatím to má čas na nějaké předsudky.
Magdi tak to je fajn, že ještě nepřišla. Kéž by to tak zůstalo ![]()
No já si dnes užívám MS plnými doušky. Mohla bych celý den sedět na záchodě
. A do toho Tom za mnou pořád chodí. Mamí pojď si hrát, budeme skládat silnice, kreslit, číst, no prostě pořád něco
. Bobánkovi totiž už ATB zabrali a je z něj živel. Za to já je beru druhým dnem, ale pořád se mi to rozjíždí
.
Koukala jsem holky, že co máme teď MS, tak pokud by se zadařilo, tak by to bylo Vánoční miminko ![]()
Ahojik holky.
tak já dnes opět trpím šílenými stavy hladu.
Mám pořád pocit, že mám hlad. Najím se a mám hlad zase.
To není snad ani možné. Nemám žravou, žebych vybílila lednici, ale prostě se najím a za chvilinku zase krouká v bříšku a musím jíst zase, jinak se mi dělá špatně jako bych měla opravdu hlad a celý den nic nejedla.
A to jsem dnes od 5:30 měla 300g misku těstovinového salátu s kuřecím masem a bylinkami. V 8 hodin mě přepadl další vlčí hlad, tak jsem asi v 8:15 měla grahamovou bulku sypanou sýrem. A v 9:45 jsem měla zase jablíčko a přišlo mi, že jsem nic nesnědla.
Nejsem žádná hubeňulka, ale takové stavy jsem nikdy neměla.
tak holky asi se mi už rozjíždí MS
,takže zase nic. Budu muset na gyndu,neboť jsem prošvihla preventivku(dokonce 2)
,takže radši ať něco nezanedbáme.Půjdu tam až se to rozjede naplno a skončí
, netěším se tam ![]()
Magdi, asi nikdo se netěší na gyndu. I když já teď celku ano. Mám nového pana doktora a je vcelku příjemný a dobrý. Zatím jsem i na netu na něj četla dobré ohlasy. A hlavně, podle mého předchozího doktora mi pořád něco vykládá. Ten předtím mi ukazoval taky, ale moc u toho nepovídal, co a jak chodí.
Janie Bast píše:
Magdi, asi nikdo se netěší na gyndu. I když já teď celku ano. Mám nového pana doktora a je vcelku příjemný a dobrý. Zatím jsem i na netu na něj četla dobré ohlasy. A hlavně, podle mého předchozího doktora mi pořád něco vykládá. Ten předtím mi ukazoval taky, ale moc u toho nepovídal, co a jak chodí.
a můžu se zeptat ke komu chodí, já do Otrokovic na polikliniku.protože uvažuju o změně(moc nejsem spokojená)ještě uvidím.
magda82 píše:Janie Bast píše:a můžu se zeptat ke komu chodí, já do Otrokovic na polikliniku.protože uvažuju o změně(moc nejsem spokojená)ještě uvidím.
No já chodím na polikliniku do Zlína.
Je to MuDr. Jiří Květák. Bere nové lidi. Jen co někomu vadí, tak je to, že s ním je sestřička v ordinaci. Bohužel jim prostor nedovoluje udělat to jinak. Ale mě to nijak nevadilo. Sestřička byla příjemná a neměla jsem problém, že by mi tam vadila. Některé ohlasy na něj byly, že je to blbé a že sestřička zasahuje so vyšetření. Mě to nepřišlo. Takže prve si o něm klidně pročti diskuse. Já jsem byla spokojená.
Janie Bast píše:bumbrlik píše:Jé, tak to je strašná škoda.magda82 píše:Já začala menstruací
ahoj, tak jak začneme dnešní den?![]()
Ahojík,ale nevadí. Tedka budu mít klídeček pár dní
Ty čekáš?
bumbrlik píše:Janie Bast píše:Ahojík,ale nevadí. Tedka budu mít klídeček pár dníbumbrlik píše:Jé, tak to je strašná škoda.magda82 píše:Já začala menstruací
ahoj, tak jak začneme dnešní den?![]()
Ty čekáš?
Ahojky. Tak aspoň, že to bereš pozitivně.
Já čekám na výsledek. Zatím nic. Jen dnes mám neustálý hlad. Pořád jím a pořád je mi jakoby špatně z hladu a kručí mi v břiše.
Ale jinak je na testování brzy. Jsem teprve 8DPO, takže ještě aspoň dva dny počkat.
rigousek píše:
ahoj jsem tu dnes úplně prvně, ale už dlouho si čtu v těchto diskuzích. Snažíme se s přítelem skoro dva roky a konečně tenhle měsíc to vypadá nadějně. Měla jsem to dostat včera, ale zatím nic už asi týděn mě ale bolí břicho a sem pořád taková unavená a hlavně hlad mám pořád.Poradíte mi někdo za jak dlouho si mám udělat test? A když tam hned mít dvě čárky nebudu je možné, že jsem i přesto těhotná? MS jsem dostávala jako hodinky. Díky clostylbegitu. Děkuju za odpověď
Ahojik a vítám tě tu mezi námi.
No jestli už na tyto diskuse chodíš déle, tak jistě víš, jak to chodí, že každá holka je jiná. Taky už jsem ledacos pročetla. Jelikož píšeš, že už máš zpoždění, tak bych se klidně vrhla na testování. Podle toho, co jsem ale pročetla, tak i záleží na tom, jak dlouho jsi DPO, protože sice jsou holky, kterým se to ukázalo 7 DPO, ale to je spíše rarita.
A věřím, že tam dvě čárky budou. A poslední odpověď. I přestože by tam nebyly dvě čárky, ano, je možné, že těhotná jsi.
Tak mnoho zdaru. ![]()
magda82 píše:
tak holky asi se mi už rozjíždí MS,takže zase nic. Budu muset na gyndu,neboť jsem prošvihla preventivku(dokonce 2)
,takže radši ať něco nezanedbáme.Půjdu tam až se to rozjede naplno a skončí
, netěším se tam
no,to je mi líto,ale mně se to už taky rozjíždí.takže na to prdíme a jdeme do IVF
tak jsem to přežila MS ,už mi dokonce i končí, začala mi večer 6.4. a je večer 8.4. a už odchází, je to možné?Mít MS jen necelé 3 dny? Jindy ji mívám 3-4 max. 5 dní.
magda82 píše:
tak jsem to přežila MS ,už mi dokonce i končí, začala mi večer 6.4. a je večer 8.4. a už odchází, je to možné?Mít MS jen necelé 3 dny? Jindy ji mívám 3-4 max. 5 dní.
Ahojik Magdi. Já mívám MS taky tak 4 dny, ale necelé 3 dny, to se mi zdá fakt málo. Podle mě je to až moc málo. Podle mě jsi buď těhotná nebo je někde problém. Zajdi si opravdu brzy k tomu gynekologovi a zeptej se ho na to.
Janie Bast píše:magda82 píše:Ahojik Magdi. Já mívám MS taky tak 4 dny, ale necelé 3 dny, to se mi zdá fakt málo. Podle mě je to až moc málo. Podle mě jsi buď těhotná nebo je někde problém. Zajdi si opravdu brzy k tomu gynekologovi a zeptej se ho na to.
tak to ještě pokračuje, ještě úplně neodešla mrcha,tak si myslím,že to je normální, ale radši pak zajdu ať jsem v klidu.