Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bumbrlik píše:
Ahoj Holčiny,
jsem tu zase po měsíci a mám čas ovulace.
Jsem na dovolené a nemám s sebou testy, tak ani nebudu testovat.
Pak mě zase čeká úmorné čekání na MS
Tak se těším že se moje diskuze tak krásně rozjela![]()
Ovuluje někdo právě tedka?
Dudu
ahoj bumbrlíku, dlouho jsi tu opravdu nebyla.já jsem ve fázi ovulace,tedy nevím jestli jsem ji měla 14DC nebo až dnes 16DC,fakt nevím,
,dnes mě zase začalo bolet břicho. takže jsem úplně zmatená a taky se mi dnes začala točit hlava(jako kdyby ch měla 3 piva
,jenže já pivo nemám ráda tak ho ani nepiju)
Ahoj Magdi ![]()
Noo tak to ovulujeme ve stejný čas ![]()
Tak to aspon nebudu sama kdo bude čekat na MS ve stejnou dobu ![]()
Já jsem 17DC a aj me dneska bolelo bříško trošku, takže čekám
Jelikož jsem se už vzdala veškerého testování, které mi jen přidělávalo starosti, tak nevím no ale uvidíme jestli to tento měsíc klapne ![]()
bumbrlik píše:
Ahoj Magdi
Noo tak to ovulujeme ve stejný čas![]()
Tak to aspon nebudu sama kdo bude čekat na MS ve stejnou dobu
Já jsem 17DC a aj me dneska bolelo bříško trošku, takže čekámJelikož jsem se už vzdala veškerého testování, které mi jen přidělávalo starosti, tak nevím no ale uvidíme jestli to tento měsíc klapne
ahoj bubrlíku, tak nevím
jestli to není tento měsíc v pr…
i když jsme
v úterý,a to jsem zjistila ten táhnoucí se jakoby bílkový hlen a to ještě po dvou dnech tedy ještě dnes, tak nevím jestli už byla ovulka nebo teprve dorazí, vůbec nevím jestli to máme pořádně pojištěný
dobré ráno holky a samozřejmě mokré .tak jak se máte po velikonocích?
už nám to tu zamrzlo, měsíc se přehoupl, takže asi se přehoupneme do dalšího měsíce.ahoj
![]()
Přeju Vám krásné nedělní dopoledne. Tak jsem včera testila
. A jak jsem byla vykulená, že se mi tam ukázala slabá druhá čárka. Jeli jsme do města, nakoupila jsem testy a testila mamatest10 a po minutě už byla znatelná čárka. Dneska opět // čárky
. Kdybych měla cyklus 28 dní, tak bych to měla dostat zítra. Takže jestli zítra zase budou dvě, tak okamžitě valím na gyndu pro prášky na udržení ![]()
Foto je pořízené hnedka tři minuty po namočení ![]()
A jak jste na tom holky Vy? Už testíte?
VERCATOMIK píše:
Přeju Vám krásné nedělní dopoledne. Tak jsem včera testila. A jak jsem byla vykulená, že se mi tam ukázala slabá druhá čárka. Jeli jsme do města, nakoupila jsem testy a testila mamatest10 a po minutě už byla znatelná čárka. Dneska opět // čárky
. Kdybych měla cyklus 28 dní, tak bych to měla dostat zítra. Takže jestli zítra zase budou dvě, tak okamžitě valím na gyndu pro prášky na udržení
![]()
Foto je pořízené hnedka tři minuty po namočení
A jak jste na tom holky Vy? Už testíte?
verčo gratuluji k //
,zatím potichoučku, ať něco nezakřiknem.držím palečky
![]()
Magdi děkuji
.
Pořád tomu nemůžu uvěřit. Manža měl před čtyřmi roky jen 11% dobrých spermoušů. No a mě hematolog říkal, že budu mít asi poškozený vaječníky z chemoterapií. A hormonální profil taky nebyl úplně ideální. No já jsem z toho jelen
. Takže mám ohromnou radost a zároveň velikej strach. V prvním těhu jsem totiž onemocněla. A hematolog nemůže vyloučit, že se mi nemoc nevrátí. Nemá totiž podle čeho soudit
. Má jen dvě pacientky, co jsou po transplantaci kostní dřeně a mají děti. A ty dopadli dobře.
VERCATOMIK píše:
Magdi děkuji.
Pořád tomu nemůžu uvěřit. Manža měl před čtyřmi roky jen 11% dobrých spermoušů. No a mě hematolog říkal, že budu mít asi poškozený vaječníky z chemoterapií. A hormonální profil taky nebyl úplně ideální. No já jsem z toho jelen. Takže mám ohromnou radost a zároveň velikej strach. V prvním těhu jsem totiž onemocněla. A hematolog nemůže vyloučit, že se mi nemoc nevrátí. Nemá totiž podle čeho soudit
. Má jen dvě pacientky, co jsou po transplantaci kostní dřeně a mají děti. A ty dopadli dobře.
Ahoj, gratuluji a kolikátý den cyklu jsi?
![]()
Deny já jsem dnes 26DC,začínám mít citlivé trochu prsa,tak nevím jestli je to přicházející MS
,jinak už mě asi 3. den nebolí břicho.
holky funguje vám stránka fertility?chtěla jsem tam zapsat teplotu,ale stránka nebyla nalezena,asi nějaká chyba v mém
,fakt nevím
![]()
Denisa7 píše:
MAgdi, to vypadá nadějně!
snad jo
,zatím se neraduju
Díky holky, ale na gratulace je brzy.
V poledne jsem začala mít vítok růžový. Hned jsem se rozjela do nemocnice
. Jestli jsem těhu, tak jsem 3+6
. Ale naštěstí tam byl děsně hodnej doktor. Všechno mi vysvětlil. Říkal, že jestli budu těhu, tak do 12téhho týdne je to 50 na 50. Na ultrazvuku nebylo nic vidět. Ale o půl čtvrté budu volat na hladinu HCG. Jsem děsně nervozní.