Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
21.4.11 09:44
bumbrlik píše:
Ahoj Holčiny,
jsem tu zase po měsíci a mám čas ovulace.
Jsem na dovolené a nemám s sebou testy, tak ani nebudu testovat.
Pak mě zase čeká úmorné čekání na MS :)
Tak se těším že se moje diskuze tak krásně rozjela :)

Ovuluje někdo právě tedka?

Dudu

ahoj bumbrlíku, dlouho jsi tu opravdu nebyla.já jsem ve fázi ovulace,tedy nevím jestli jsem ji měla 14DC nebo až dnes 16DC,fakt nevím, :nevim: ,dnes mě zase začalo bolet břicho. takže jsem úplně zmatená a taky se mi dnes začala točit hlava(jako kdyby ch měla 3 piva :mrgreen: :mrgreen: ,jenže já pivo nemám ráda tak ho ani nepiju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
21.4.11 19:46

Ahoj Magdi :)
Noo tak to ovulujeme ve stejný čas :)

Tak to aspon nebudu sama kdo bude čekat na MS ve stejnou dobu :)

Já jsem 17DC a aj me dneska bolelo bříško trošku, takže čekám :) Jelikož jsem se už vzdala veškerého testování, které mi jen přidělávalo starosti, tak nevím no ale uvidíme jestli to tento měsíc klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
21.4.11 20:21
bumbrlik píše:
Ahoj Magdi :)
Noo tak to ovulujeme ve stejný čas :)

Tak to aspon nebudu sama kdo bude čekat na MS ve stejnou dobu :)

Já jsem 17DC a aj me dneska bolelo bříško trošku, takže čekám :) Jelikož jsem se už vzdala veškerého testování, které mi jen přidělávalo starosti, tak nevím no ale uvidíme jestli to tento měsíc klapne :)

ahoj bubrlíku, tak nevím :nevim: jestli to není tento měsíc v pr… :nevim: i když jsme :hug: :hug: v úterý,a to jsem zjistila ten táhnoucí se jakoby bílkový hlen a to ještě po dvou dnech tedy ještě dnes, tak nevím jestli už byla ovulka nebo teprve dorazí, vůbec nevím jestli to máme pořádně pojištěný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
21.4.11 22:16

holky půjdu spát mějte se fajnově a dobrou noc a hezké sny :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
22.4.11 06:53

dobré ránko.dnes bude snad také slunečný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
26.4.11 08:57

dobré ráno holky a samozřejmě mokré .tak jak se máte po velikonocích?
už nám to tu zamrzlo, měsíc se přehoupl, takže asi se přehoupneme do dalšího měsíce.ahoj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
1.5.11 09:44

Přeju Vám krásné nedělní dopoledne. Tak jsem včera testila :mrgreen: . A jak jsem byla vykulená, že se mi tam ukázala slabá druhá čárka. Jeli jsme do města, nakoupila jsem testy a testila mamatest10 a po minutě už byla znatelná čárka. Dneska opět // čárky :dance: . Kdybych měla cyklus 28 dní, tak bych to měla dostat zítra. Takže jestli zítra zase budou dvě, tak okamžitě valím na gyndu pro prášky na udržení :wink:

Foto je pořízené hnedka tři minuty po namočení :wink:

A jak jste na tom holky Vy? Už testíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.5.11 09:53
VERCATOMIK píše:
Přeju Vám krásné nedělní dopoledne. Tak jsem včera testila :mrgreen: . A jak jsem byla vykulená, že se mi tam ukázala slabá druhá čárka. Jeli jsme do města, nakoupila jsem testy a testila mamatest10 a po minutě už byla znatelná čárka. Dneska opět // čárky :dance: . Kdybych měla cyklus 28 dní, tak bych to měla dostat zítra. Takže jestli zítra zase budou dvě, tak okamžitě valím na gyndu pro prášky na udržení :wink:

Foto je pořízené hnedka tři minuty po namočení :wink:

A jak jste na tom holky Vy? Už testíte?

verčo gratuluji k // :kytka: :kytka: ,zatím potichoučku, ať něco nezakřiknem.držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
1.5.11 09:59

Magdi děkuji :hug: .
Pořád tomu nemůžu uvěřit. Manža měl před čtyřmi roky jen 11% dobrých spermoušů. No a mě hematolog říkal, že budu mít asi poškozený vaječníky z chemoterapií. A hormonální profil taky nebyl úplně ideální. No já jsem z toho jelen 8-o . Takže mám ohromnou radost a zároveň velikej strach. V prvním těhu jsem totiž onemocněla. A hematolog nemůže vyloučit, že se mi nemoc nevrátí. Nemá totiž podle čeho soudit :-( . Má jen dvě pacientky, co jsou po transplantaci kostní dřeně a mají děti. A ty dopadli dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.5.11 11:56
VERCATOMIK píše:
Magdi děkuji :hug: .
Pořád tomu nemůžu uvěřit. Manža měl před čtyřmi roky jen 11% dobrých spermoušů. No a mě hematolog říkal, že budu mít asi poškozený vaječníky z chemoterapií. A hormonální profil taky nebyl úplně ideální. No já jsem z toho jelen 8-o . Takže mám ohromnou radost a zároveň velikej strach. V prvním těhu jsem totiž onemocněla. A hematolog nemůže vyloučit, že se mi nemoc nevrátí. Nemá totiž podle čeho soudit :-( . Má jen dvě pacientky, co jsou po transplantaci kostní dřeně a mají děti. A ty dopadli dobře.

Ahoj, gratuluji a kolikátý den cyklu jsi?
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.5.11 13:00

Deny já jsem dnes 26DC,začínám mít citlivé trochu prsa,tak nevím jestli je to přicházející MS :nevim: ,jinak už mě asi 3. den nebolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.5.11 13:22

holky funguje vám stránka fertility?chtěla jsem tam zapsat teplotu,ale stránka nebyla nalezena,asi nějaká chyba v mém :pocitac: ,fakt nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.5.11 14:19

MAgdi, to vypadá nadějně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.5.11 14:38
Denisa7 píše:
MAgdi, to vypadá nadějně! :palec:

snad jo :think: :think: ,zatím se neraduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
1.5.11 15:10

Díky holky, ale na gratulace je brzy.

V poledne jsem začala mít vítok růžový. Hned jsem se rozjela do nemocnice :mrgreen: . Jestli jsem těhu, tak jsem 3+6 :mrgreen: . Ale naštěstí tam byl děsně hodnej doktor. Všechno mi vysvětlil. Říkal, že jestli budu těhu, tak do 12téhho týdne je to 50 na 50. Na ultrazvuku nebylo nic vidět. Ale o půl čtvrté budu volat na hladinu HCG. Jsem děsně nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí