Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
10.4.11 16:50

ahoj holky,tak mrcha pomalinku odchází, tak počkám tak do 10DC, pak zajdu k dr. moc se tam netěším :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 08:34

dobré ráno holky, snad i slunučné bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 20:58

holky,copak se děje, kam jste všechny zmizely :mrgreen: ? dnes tu není ani jeden příspěvek,snad nediskutujete jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
12.4.11 06:15

Ahojik Holky.
Všechny tu zdravím.
Tak já hlásím, že MS nikde.
Nejprve na TT testu jsem vykoukala nějakou šmouhu, nebyl to ani duch. Nakonec jsem skočila do lékárny a koupila si TT tyčinku s citlivostí 10 mIU.
No tam jsem vykoukala tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.4.11 07:00
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
Všechny tu zdravím.
Tak já hlásím, že MS nikde.
Nejprve na TT testu jsem vykoukala nějakou šmouhu, nebyl to ani duch. Nakonec jsem skočila do lékárny a koupila si TT tyčinku s citlivostí 10 mIU.
No tam jsem vykoukala tohle:

dobré ráno, tak ti potichounku závidím :kytka: , hlavně ať se udrží až do konce.Jo a kolik stojí ten test?i když na tento čas, teprve čekám na ovulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
12.4.11 07:06

Ahojik Magdi.
jj, věřím, že se Tonda udrží. Už mám „pracovní jméno“.
Když přežil včerejších 6 kol bowlingu (a házela jsem s 11 kg koulí), tak už se udrží.
Věřím tomu.
Myslíš, ten test, který mám na fotce?
Ten stál 84 Kč. Já koupila tyčiknový, protože jsem ho chtěla použít v práci.
Já nevím, ale koupila jsem si na levnetesty.cz 10 ks testů s citlivostí 20 mIU a teda nevím, ale nejsem moc spokojená. Sice tam už dnes bylo něco vidět, ale nic moc. Navíc jsou strašně malinké a přijde mi, že fakt nejsou moc viditelné. Kdybych objednávala proužky, tak bych už zkusila rozhodně jiné. Asi bych zkusila ty ze sebetesty.cz. Navíc ty mají citlivost 10 mIU.
Zatím se cítím dobře. Dokonce mě ani nějak není špatně nebo mne nebolí v podbřišku a tak.
Tak uvidíme, jak budeme s Tondou pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.4.11 07:13
Janie Bast píše:
Ahojik Magdi.
jj, věřím, že se Tonda udrží. Už mám „pracovní jméno“.
Když přežil včerejších 6 kol bowlingu (a házela jsem s 11 kg koulí), tak už se udrží.
Věřím tomu.
Myslíš, ten test, který mám na fotce?
Ten stál 84 Kč. Já koupila tyčiknový, protože jsem ho chtěla použít v práci.
Já nevím, ale koupila jsem si na levnetesty.cz 10 ks testů s citlivostí 20 mIU a teda nevím, ale nejsem moc spokojená. Sice tam už dnes bylo něco vidět, ale nic moc. Navíc jsou strašně malinké a přijde mi, že fakt nejsou moc viditelné. Kdybych objednávala proužky, tak bych už zkusila rozhodně jiné. Asi bych zkusila ty ze sebetesty.cz. Navíc ty mají citlivost 10 mIU.
Zatím se cítím dobře. Dokonce mě ani nějak není špatně nebo mne nebolí v podbřišku a tak.
Tak uvidíme, jak budeme s Tondou pokračovat.

tak teď už jen držím palečky všechny :palec: co mám :-),děkuji za info, teď jsem zjistila, že ten můj současný gynekolog tam ve čtvrtek není(tedy přesněji má den pouze pro objednané)takže to posunu buď na pátek nebo až na pondělí, v pátek budu 10DC a v pondělí 13DC, poraď který den je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
12.4.11 07:17

Magdi, já bych šla až 13DC. Já teda nevím už přesně, jak máš dlouhý cyklus. Ale já byla taky neplánovaně 13 DC a můj folík už měl 16mm. Což si myslím, že je normální velikost, když roste denně 1 - 2mm.
A přitom já myslela, že už ten nejpozději bych měla mít ovu. Protože mám cyklus jen 25dní. takže jsem dle tabulky testování ovulačních testů měla testovat 9 - 13.DC, no a jak jsem zjistila, tak ovu stejně byla až 14DC :D
I když dej raději na sebe a to, jak znáš svoje tělo. Zase je fakt, abys to neprošvihla, abys tam nedošla 13DC a už nebyla po ovu. Ale myslím, že teoreticky tak brzy má ovu jen málo žen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.4.11 07:40

děkuji za odpověď, já se ptala proto,že mají nám dojít zapojit sprcháč v pátek,ale uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.4.11 15:37

ahoj holky, kde jste se ztratily? jak prožíváte víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
16.4.11 19:13

Ahojik Magdi. Já se postupem času přesunula do jiné diskuse. A tam je taky mtvo. Ještě počkm an vyšetření a pak přemýšlím, že se vetřu do nějaké diskuse čekatele prosince 2011.
NO a co ty? Jak se máš, jak pokračuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.4.11 20:21
Janie Bast píše:
Ahojik Magdi. Já se postupem času přesunula do jiné diskuse. A tam je taky mtvo. Ještě počkm an vyšetření a pak přemýšlím, že se vetřu do nějaké diskuse čekatele prosince 2011.
NO a co ty? Jak se máš, jak pokračuješ?

ahojky Jani, tak držím palečky.já pokračuju teď tak, že každým dnem čekám ovulku, jsem 11DC,takže snad pondělí nebo úterý snad nejdřív by ¨měla být :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
17.4.11 10:25

ahoj hplky, dnes jsem nějaká jak přejetá jak parním válcem :-( . vůbec nevím co dělat, můj si zašel na pivo, já vařím a dcera se dívá na pohádky, jen se chci zeptat, může nějak pivo ovlivnit jeho plodnost vůbec se v tom nevyznám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
20.4.11 22:08

dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
21.4.11 09:08

Ahoj Holčiny,
jsem tu zase po měsíci a mám čas ovulace.
Jsem na dovolené a nemám s sebou testy, tak ani nebudu testovat.
Pak mě zase čeká úmorné čekání na MS :)
Tak se těším že se moje diskuze tak krásně rozjela :)

Ovuluje někdo právě tedka?

Dudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí