Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky ![]()
Všem co to ještě nedostaly, moc držím palce ať jsou // protože je to fakt na prd…když to člověk dostane
Ale musíme myslet pozitivně
a když už Magda viděla i toho čápa,to by bylo aby k nám nepřiletěl dřív nebo později ![]()
Ahoj Bumbrliku
Tak držím palce ať pokles teploty ještě nic neznamená…
Jj cykly asi máme stejné, já když jsem si je takle přepočítala podle Soldi, tak se mi to taky srovnává na cca 30,31 dní…jen jednou jsem měla 32.....když aspon nic, tak jsem ráda, že i bez prášků to mám docela pěkně pravidelně +- den dva.....aspon nějaké pozitivum
někdo nemá ani to…
Hanulka007 píše:
ahoj holkyVšem co to ještě nedostaly, moc držím palce ať jsou // protože je to fakt na prd…když to člověk dostane
Ale musíme myslet pozitivně
a když už Magda viděla i toho čápa,to by bylo aby k nám nepřiletěl dřív nebo později
ahoj Hanulko. tak zatím ještě mrcha pořádně nedorazila,ale počítám, že asi brzo dorazí
,ale pořád je tu naděje, Manželovi jsem řekla, že dnes nade mnou letěl nízko čáp, tak se tak podivně podíval a usmál.takže teď možná asi vím, že by taky chtěl ještě kvůli dcerce mimčo, jen nechce o tom mluvit.
Ahojky holky, už jsem tu dlouho nebyla, nějak to nestíhám. Pracně jsem se dočetla až do konce. Já to dostala 31.3. po 26 dnech. Tak už se těším na další snaženíčko. My tomu taky moc nedáme. Oba máme docela náročnou práci. Vám co ještě s nadějí čekáte tento cyklus na // tak držím pěstičky. Čáp je znamení
A nám ostatním Hurá na nové snažilkování ať jsme do roka a do dne maminky všechny s nádhernými uzlíčky v náručí. ![]()
No to nevím.
Dnes jsem nějak na rozpacích. Nic moc jsem na sobě od rána nepozorovala. Trochu jsem začla házel flintu do žita. Ale taky nemám ráda, když se lidé hned vzdávají. Pak me trochu popíchlo v podbřišku a jemně pobolívá. Ale nic extra. Připadám si, jako bych měla dostat MS, ale žádné silné křeče, ale spíše slabounký tlak. Něco jako když jsem měla klidný průběh když jsem brala HA. Tak nevím. Mám rýmu… Asi na mě spíše něco leze. Ale přála bych si, aby se uhnizďoval prcek.
A co ty? Špinění přestalo, tak budeš dělat test? Kdy jsi to vlastně měla dostat?
Magdi
Tak koukám, že to k sobě máme, co by kamenem dohodil.
Já pracuji ve Zlíně.
Janie Bast píše:
No to nevím.
Dnes jsem nějak na rozpacích. Nic moc jsem na sobě od rána nepozorovala. Trochu jsem začla házel flintu do žita. Ale taky nemám ráda, když se lidé hned vzdávají. Pak me trochu popíchlo v podbřišku a jemně pobolívá. Ale nic extra. Připadám si, jako bych měla dostat MS, ale žádné silné křeče, ale spíše slabounký tlak. Něco jako když jsem měla klidný průběh když jsem brala HA. Tak nevím. Mám rýmu… Asi na mě spíše něco leze. Ale přála bych si, aby se uhnizďoval prcek.
A co ty? Špinění přestalo, tak budeš dělat test? Kdy jsi to vlastně měla dostat?
ahojky, já mám poslední den zítra a to bych nerad, protože zítra mám narozky a to by nebyl hezký dárek.asi v pátek nejdříve budu testovat.teďka zase nešpiním. jsem z toho celá nesvá, nevím co si o tom myslet
![]()
ahoj holky,můžu se vetřít?Máte někdo zkušenost s gravitestem citlivost 12?Včera večer náznak čárky,dnes ráno snad po minutě slabá čárka,koukala jsem na to jako blázen,okamžitě jsem šla do lékárny-5 min od baráku,vzala jsem mamatest 10 a Rapi Clear také 10ka a na nich nic,jen asi po 20 min stín,ale hooodně slabý.dnes jsem 14 dpo,ms mám dostat ve čtvrtek 7.4.
ahoj fiki, vítej mezi nás. tak to já mám dostat nejpozději zítra.a máš nějaké příznaky před přicházející MS? Já teď momentálně ne.
magda82 píše:
ahoj fiki, vítej mezi nás. tak to já mám dostat nejpozději zítra.a máš nějaké příznaky před přicházející MS? Já teď momentálně ne.
ahoooj
,no asi 4dpo jsem měla tak dvy dny děsně bolavé bradavky,to pak ustalo a začala mě bolet prsa,že jsem chtěla spát i v podprsence.prsa mě bolí tak 4dny před ms,teď už asi 10 dnů.měli jsme otevřené okno ve druhém patře a před barákem někdo kouřil a já to cítila-moužná foukal vítr..
včera jsem šla do mírného kopečka s nákupem a byla jsem ufuněná,těžkly mi nohy,jinak nic.
Hanulka007 píše:
Ahoj BumbrlikuTak držím palce ať pokles teploty ještě nic neznamená…
Jj cykly asi máme stejné, já když jsem si je takle přepočítala podle Soldi, tak se mi to taky srovnává na cca 30,31 dní…jen jednou jsem měla 32.....když aspon nic, tak jsem ráda, že i bez prášků to mám docela pěkně pravidelně +- den dva.....aspon nějaké pozitivumněkdo nemá ani to…
Ahojíček Hannulko
Tak aj já jsem to dneska dostala ![]()
Přesně jako minulej měsíc na den.
Takže nebudeš sama ![]()
jenže to znamená že budu ovulovat až za 18-20 dní
Jedeme s přítelem na dovolenou, a to už budeme doma :/
No uvidíme.
Přítelovi bylo tentokrát hodně líto,že to nevyšlo, tak možná se bude více snažit v dubnu ![]()
Kdy si začneš dělat ovu testy?
magda82 píše:
ahoj, tak jak začneme dnešní den?
Já začala menstruací
![]()