Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monni
Ahojky a Ty testíš, takže víš, že nic a přijde určo MS? Já se budu fakt snažit vydržet do MS, ale obávám se, že o víkendu testnu.....:-(
Jojo, já už testila, minulý týden bylo sněhobílo, dnes nepatrný duch, ale fakt nepatrný, který jsem už měla hooodněkrát,takže já to čekám během 24 hodin
, naději si nedávám. ještě počkám do léta, a pak bych chtěla změnit doktora a začít to nějak řešit
. Holky já vám tak zavidím, že máte ted testovací období a jste plné naděje a očekávání, já si zase nějaký čas počlám ![]()
monni:
Nevím, jestli není lepší jistota,než plané naděje…co Ty bumbrdlíku, kdy začneš testovat?
Ahoj Holky ![]()
hannulka:
Ahojíček, já nemám take žádné příznaky, jen začínají bolet prsa, ale to proto že to mám tento týden dostat, jinak nic výjmečného, spíše naopak, vše tak jak má být u přicházející MS ![]()
Takže také čekám že to asi dostanu.
V neděli budu mít 14-15 DPO, tak asi testnu v pátek ráno a v sobotu, pokud tam nic nebude tak to na 100% dostanu…
Určitě dám vědět ![]()
Monni:
Tak co?? Už jsi to dostala?
A nebo tam je ještě náka naděje? ![]()
Doufám,že tu s námá zůstaneš a budeš se dělit o své snažení dále ![]()
VERCATOMIK píše:
Dobré ránko holky.
Tak já už dneska slabě krvácím, takže počítám s tím, že MS příjde tak za 5-7 dní. Vždycky totiž před MS slabě krvácím. Můj hormonální profil po léčbě není zrovna ideální
Tak snad to vyjde holky Vám. Moc Vám držím pěsti
Ahojíček, tak to dostaneš asi podobně jako my s hannulkou ![]()
Teda já by jsem nám přála, aby jsme měly //.
Bumbrdlik:
Ahojky a kdy jsi měla poslední MS? Já ji měla od 5.3. takže při cyklu 31dní bych to měla dostat 5.4. - takže v úterý - to je ještě týden.....no to je teda pěkně dlouho.
monni
Taky doufám,že tu s námi zůstaneš
Já prostě věřím,že to dřív nebo později musí vyjít a že to nebude tak dlouho trvat a bude mít // všechny ![]()
Hannulka:
Já to dostala 2.3. takže by jsem to měla dostat 2.4.-3.4. pokud jsem ovulovala správně. Nedělala jsem si tento měsíc testy.
Pokud to špinění byla ovulace, tak potom to dostanu 5.4. takže i když to nedostanu ke konci týdne tak nemám vyhráno, ale to by jsem měla už hodně dlouhej cyklus a to zas nemávám.
Pro mě je duležity datum 3.4.
Ale už mám klasické příznaky MS, i když je pravda, že příznaky MS mužou znamenat i těhotenství.
Stále čekám až otěhotním,tak to bude jiné, ale všichni mi říkaj že ne ![]()
Testovat budu už v pátek, to budu 12DPO a podle mě by tam mohlo něco být pokud by jsem byla těhotná. Uvidím, jsem z toho celá nervní.
Klasika,5 dní před MS…
Holky maj třeba bolavé bradavky, když otěhotní. Je to takovej hodně častej a brzkej příznak.
Mě sice prsa bolí, ale jakkoliv si mačkám bradavky vubec mě nebolí ![]()
Sleduješ si aj hlen když ovuluješ? Mě přijde,že ho mám stále stejnej…
Bumbrdlik
Jj to chápu,taky jsem z toho nervní,taky čekám,že to prostě bude jiné a že to poznám..........bradavky mě vždycky bolí dva tři dny po ovulaci a pak to přestane,stejně jako tenhle cyklus.
Jinak hlen sleduju spíš povrchně, cíleně ho nezkoumám,ale vysledovala jsem,že ten plodný začíná už pár dní před ovulací,když není na testu vidět ani ň a měla jsem ho ještě asi den po ovulaci. Pak jsem měla dva dny hustej bílej, pak nic a dneska zase bílej.......ale spíš to vždycky vidím na papíru či kalhotkách a vlastně nevím, jestli to bílé není výtok, nebo jestli hlen je vlastně výtok - čert aby se v tom vyznal ![]()
Hele a nechceš s testováním počkat aspoň do víkendu? Já někde četla,že 80% oplodněných vajíček se neuchytí a odejde s menstruací,tak bych radši vážně testovala,až to nedostanu,ať se zbytečně netěším a pak nejsem o to víc zklamaná......vydržíme to spolu?
Hannulka:
Hlen,vytok…čert to vem ![]()
Mě připadá ten můj stejnej celej měsíc ![]()
Já jsem také slyšela, že je lepší test si dělat až Ti vynechá MS, protože můžeš mít // a pak normálně menstruovat, protože se vajíčko neuchytí a pak máš pravdu… by jsem byla smutná…
Tak testnem o víkendu spolu… ![]()
To ale asi nevydržím, hehe ![]()
Mě přijede do Prahy v sobotu§ máma, tak nebudu nato aspon myslet, protože o tom nikdo neví,že chceme mimi.
Bumbrlík
Neboj,když se v tom budem podporovat,tak to spolu vydržíme…budeš mít návštěvu a nebudeš na to tak myslet - já předtím než jdu ráno do práce,tak mám kvalt,tak to „nestíhám“ no a o víkendu mám taky plnej program,tak by to mohlo být snazší.......
Já nám věřím,že to zvládneme a obě budeme testit opravdu až v případě,že se nedostaví MS, jo? Však ono to uteče.......
A furt lepší se nechat mile překvapit, když MS nepřijde, než mít // a pak se nechat nemile překvapit, když MS přijde......
Ahoj holky!!!!!
tak já stále čekám
na mrchu:-(. dnes jsem dělala test- sněhobílý
, obličej plný boláků, jinak nic, ani břicho, že by naznačovalo mršku, ale určitě dorazí přes noc nebo hned ráno…ale vy holky, koukejte dát o víkendu hned vědět, budu na vás myslet- určitě vám
to vyjde, a mě hned další cyklus…
jo, a strašně ráda tady s váma zůstanu, ale abych tady ve finále nezůstala sama
![]()
Ahojky,
jestli berete ještě do klubu, tak bych se k vám ráda přidala. Měla bych MS dostat 31.3.- 3.4., tak jsem zvědavá. Nejspíš nic nebude, ale nachám se překvapit. Jak dlouho se snažilkujete. My asi 9 měsíců.
aleena:
Ahojky, jasně,že bereme do klubu, vítej
My se intenzivně snažíme od ledna, ale nechráníme se od listopad 2010. Ty budeš testit dříve, nebo počkáš na MS?
monni:
A kdy to máš teda dostat? Třeba je ještě naděje, ne?
Aleena: AHOJ!!!!!!!! ![]()
Hanulka: měla jsem to dostat v pondělí
, nevím co se děje, ještě se mi nikdy nezpozdila, vždy chodial na čas, jsem z toho taky pěkně kulená, ale těhotenství to není, to by test ukázal, a ten je čistě bílý, počlám dopondělí a pak asi k doktoru na vyvolávačku, ale vůbec mě nenapadá proč tozpozdění. žádný stres nebo nemoc u mě neproběhlo
,tak jsme z toho zmatená a už bych ráda, aby došla, abych jsme se mohli zase žačít snažit…kdy zkusíš poprvé testnout, taky až víkend? Držím palečky
![]()
Holky,, tak mrcha dorazila
, takže nemusím dlouho čekat,a za cca. 14dní se můžeme začít snažit znova, tentokrát to bude jubilejní 12. měsíc co se snažíme, tak to musí určitě vyjít… ![]()