Čekáme 1. 4. - 5. 4. 2011 MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
28.3.11 11:59

monni

Ahojky a Ty testíš, takže víš, že nic a přijde určo MS? Já se budu fakt snažit vydržet do MS, ale obávám se, že o víkendu testnu.....:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.3.11 16:21

Hanulka:

Jojo, já už testila, minulý týden bylo sněhobílo, dnes nepatrný duch, ale fakt nepatrný, který jsem už měla hooodněkrát,takže já to čekám během 24 hodin :zed: , naději si nedávám. ještě počkám do léta, a pak bych chtěla změnit doktora a začít to nějak řešit :palec: . Holky já vám tak zavidím, že máte ted testovací období a jste plné naděje a očekávání, já si zase nějaký čas počlám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.3.11 21:54

monni:

Nevím, jestli není lepší jistota,než plané naděje…co Ty bumbrdlíku, kdy začneš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
29.3.11 17:12

Ahoj Holky :srdce:

hannulka:
Ahojíček, já nemám take žádné příznaky, jen začínají bolet prsa, ale to proto že to mám tento týden dostat, jinak nic výjmečného, spíše naopak, vše tak jak má být u přicházející MS :(
Takže také čekám že to asi dostanu.
V neděli budu mít 14-15 DPO, tak asi testnu v pátek ráno a v sobotu, pokud tam nic nebude tak to na 100% dostanu…
Určitě dám vědět :lol:

Monni:
Tak co?? Už jsi to dostala?
A nebo tam je ještě náka naděje? :)
Doufám,že tu s námá zůstaneš a budeš se dělit o své snažení dále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
29.3.11 17:14
VERCATOMIK píše:
Dobré ránko holky.
Tak já už dneska slabě krvácím :cert: , takže počítám s tím, že MS příjde tak za 5-7 dní. Vždycky totiž před MS slabě krvácím. Můj hormonální profil po léčbě není zrovna ideální :think:Tak snad to vyjde holky Vám. Moc Vám držím pěsti :kytka:

Ahojíček, tak to dostaneš asi podobně jako my s hannulkou :)
Teda já by jsem nám přála, aby jsme měly //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.3.11 17:44

Bumbrdlik:

Ahojky a kdy jsi měla poslední MS? Já ji měla od 5.3. takže při cyklu 31dní bych to měla dostat 5.4. - takže v úterý - to je ještě týden.....no to je teda pěkně dlouho.

monni
Taky doufám,že tu s námi zůstaneš :-) Já prostě věřím,že to dřív nebo později musí vyjít a že to nebude tak dlouho trvat a bude mít // všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
29.3.11 18:26

Hannulka:
Já to dostala 2.3. takže by jsem to měla dostat 2.4.-3.4. pokud jsem ovulovala správně. Nedělala jsem si tento měsíc testy.
Pokud to špinění byla ovulace, tak potom to dostanu 5.4. takže i když to nedostanu ke konci týdne tak nemám vyhráno, ale to by jsem měla už hodně dlouhej cyklus a to zas nemávám.
Pro mě je duležity datum 3.4.
Ale už mám klasické příznaky MS, i když je pravda, že příznaky MS mužou znamenat i těhotenství.
Stále čekám až otěhotním,tak to bude jiné, ale všichni mi říkaj že ne :))

Testovat budu už v pátek, to budu 12DPO a podle mě by tam mohlo něco být pokud by jsem byla těhotná. Uvidím, jsem z toho celá nervní.

Klasika,5 dní před MS…

Holky maj třeba bolavé bradavky, když otěhotní. Je to takovej hodně častej a brzkej příznak.
Mě sice prsa bolí, ale jakkoliv si mačkám bradavky vubec mě nebolí :))))))

Sleduješ si aj hlen když ovuluješ? Mě přijde,že ho mám stále stejnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.3.11 19:20

Bumbrdlik
Jj to chápu,taky jsem z toho nervní,taky čekám,že to prostě bude jiné a že to poznám..........bradavky mě vždycky bolí dva tři dny po ovulaci a pak to přestane,stejně jako tenhle cyklus.

Jinak hlen sleduju spíš povrchně, cíleně ho nezkoumám,ale vysledovala jsem,že ten plodný začíná už pár dní před ovulací,když není na testu vidět ani ň a měla jsem ho ještě asi den po ovulaci. Pak jsem měla dva dny hustej bílej, pak nic a dneska zase bílej.......ale spíš to vždycky vidím na papíru či kalhotkách a vlastně nevím, jestli to bílé není výtok, nebo jestli hlen je vlastně výtok - čert aby se v tom vyznal :-D

Hele a nechceš s testováním počkat aspoň do víkendu? Já někde četla,že 80% oplodněných vajíček se neuchytí a odejde s menstruací,tak bych radši vážně testovala,až to nedostanu,ať se zbytečně netěším a pak nejsem o to víc zklamaná......vydržíme to spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
29.3.11 20:17

Hannulka:
Hlen,vytok…čert to vem :)
Mě připadá ten můj stejnej celej měsíc :)

Já jsem také slyšela, že je lepší test si dělat až Ti vynechá MS, protože můžeš mít // a pak normálně menstruovat, protože se vajíčko neuchytí a pak máš pravdu… by jsem byla smutná…

Tak testnem o víkendu spolu… :hug:
To ale asi nevydržím, hehe :)

Mě přijede do Prahy v sobotu§ máma, tak nebudu nato aspon myslet, protože o tom nikdo neví,že chceme mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.3.11 21:05

Bumbrlík

Neboj,když se v tom budem podporovat,tak to spolu vydržíme…budeš mít návštěvu a nebudeš na to tak myslet - já předtím než jdu ráno do práce,tak mám kvalt,tak to „nestíhám“ no a o víkendu mám taky plnej program,tak by to mohlo být snazší.......
Já nám věřím,že to zvládneme a obě budeme testit opravdu až v případě,že se nedostaví MS, jo? Však ono to uteče.......
A furt lepší se nechat mile překvapit, když MS nepřijde, než mít // a pak se nechat nemile překvapit, když MS přijde......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.3.11 21:46

Ahoj holky!!!!!
tak já stále čekám :pocitac: :pocitac: na mrchu:-(. dnes jsem dělala test- sněhobílý :zed: , obličej plný boláků, jinak nic, ani břicho, že by naznačovalo mršku, ale určitě dorazí přes noc nebo hned ráno…ale vy holky, koukejte dát o víkendu hned vědět, budu na vás myslet- určitě vám :lol: :lol: to vyjde, a mě hned další cyklus…
jo, a strašně ráda tady s váma zůstanu, ale abych tady ve finále nezůstala sama :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
29.3.11 22:26

Ahojky,

jestli berete ještě do klubu, tak bych se k vám ráda přidala. Měla bych MS dostat 31.3.- 3.4., tak jsem zvědavá. Nejspíš nic nebude, ale nachám se překvapit. Jak dlouho se snažilkujete. My asi 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.3.11 08:15

aleena:

Ahojky, jasně,že bereme do klubu, vítej :-) My se intenzivně snažíme od ledna, ale nechráníme se od listopad 2010. Ty budeš testit dříve, nebo počkáš na MS?

monni:

A kdy to máš teda dostat? Třeba je ještě naděje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.3.11 09:37

Aleena: AHOJ!!!!!!!! :-)

Hanulka: měla jsem to dostat v pondělí :-? , nevím co se děje, ještě se mi nikdy nezpozdila, vždy chodial na čas, jsem z toho taky pěkně kulená, ale těhotenství to není, to by test ukázal, a ten je čistě bílý, počlám dopondělí a pak asi k doktoru na vyvolávačku, ale vůbec mě nenapadá proč tozpozdění. žádný stres nebo nemoc u mě neproběhlo 8-o ,tak jsme z toho zmatená a už bych ráda, aby došla, abych jsme se mohli zase žačít snažit…kdy zkusíš poprvé testnout, taky až víkend? Držím palečky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.3.11 10:02

Holky,, tak mrcha dorazila :lol: :lol: , takže nemusím dlouho čekat,a za cca. 14dní se můžeme začít snažit znova, tentokrát to bude jubilejní 12. měsíc co se snažíme, tak to musí určitě vyjít… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí